2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm o hem cok buyuk hemde 1,5mılyarr oyuzden ıstemıom bıde sıyah renkte genelde ben cıvıl cıvıl bı renk ıstıom kızımaa

Kızımla biz geldik....
Patronu aile boyu hastaneye yatırdılar...Adam içtiği sudan enfeksiyon kapmış, bulaşıcıymış Allah korusun...

EGEEEE oğluşum için Allah kısmet ederse alışveriş yapıcam Eminönü Fatih Mahmutpaşa gezicez... bildiğin ucuz ama kaliteli yerler var mı? sen blrsin oraları... daha oğluşuma hiç bişi almadım, alanları kıskanıyordum resimlere bakıp da bakalım eşimden yana engel çıkmazsa gidicez, o da grip olmuş bi nazlı bi nazlı bildiğin çocuklar duymasındaki haluk

öykümle konuştumm. yatmama konusunda ikna etmiş.. yatmıycakmış...
acayip neşeli bi ses yalnnız kızlar bayıldımmmmmmmmm..

saat 3 de eko çekilcek onu bekliyor akşam haber veririm dedi

mahmutpaşada havuzlu han ve kürkçü han var. ordan envayi çeşit heristediğini bulabilirsin. sana ve bebişe...

birdde unkapanı var ordanda bebişin anakucağı arabası felan alabilirsin

esımı kızım ıcın def ettıgım odaaa esımn esyaları vardı da dıgerıde yatagımız bızde esya alımı bıttı daısı sızlere

mahmutpaşada havuzlu han ve kürkçü han var. ordan envayi çeşit heristediğini bulabilirsin. sana ve bebişe...

birdde unkapanı var ordanda bebişin anakucağı arabası felan alabilirsin

tamam egoş tşk ettim bakıcam haftasonu inşallahhh...

Hatırlatma yaaa, millet nasıl hayret bişey aklım almıyor....

kaç tane bebeği yoğun bakım ünitesinde tutacaklarına bi odada bakmışlar kamera görüntüleri var bu nasıl vicdandır ya,aileler yoğun bakımda sanarken onlarca bebk bi odada bakılıyor yerlerde hep... aileleri hiçmi takip etmiyor ya ben o halimle o hastaneleri kafalarına geçirirm aksi bi durum gördüğümde, kadın anltıyor yok içeri almadılar yok sütümü vermeme izin vermediler nasıl izin vermiyorlar ya! sapasağlam çocuğa ameliyat yapmışlar çocuk görememiş ondan sonra !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…