E ondan alsın, sen beğenmedin mi hiç?
Sen ilk evlendiğimizde görecektin beni :) adamın eşyalarını toplayıp eve gelmesini bekleyip balkondan aşağıya atmıştım, şoka girmişti :) fazla sevgiden oluyor galiba benimki :)
cnm o hem cok buyuk hemde 1,5mılyarr oyuzden ıstemıom bıde sıyah renkte genelde ben cıvıl cıvıl bı renk ıstıom kızımaa
Kızımla biz geldik....
Patronu aile boyu hastaneye yatırdılar...Adam içtiği sudan enfeksiyon kapmış, bulaşıcıymış Allah korusun...
Kızımla biz geldik....
Patronu aile boyu hastaneye yatırdılar...Adam içtiği sudan enfeksiyon kapmış, bulaşıcıymış Allah korusun...
amaninnnnnnnnnn allah korusun yaklaşma..
çilek şifre olaynı hallettim canım merak etme izinde de gircem:))))))))
öyküm ne yaptı acaba arasamm mı
hoşgeldiniz sizzz
Hoşbulduk, herkes iyi değil mi ??
Kızımla biz geldik....
EGEEEE oğluşum için Allah kısmet ederse alışveriş yapıcam Eminönü Fatih Mahmutpaşa gezicez... bildiğin ucuz ama kaliteli yerler var mı? sen blrsin oraları... daha oğluşuma hiç bişi almadım, alanları kıskanıyordum resimlere bakıp dabakalım eşimden yana engel çıkmazsa gidicez, o da grip olmuş bi nazlı bi nazlı bildiğin çocuklar duymasındaki haluk
mahmutpaşada havuzlu han ve kürkçü han var. ordan envayi çeşit heristediğini bulabilirsin. sana ve bebişe...
birdde unkapanı var ordanda bebişin anakucağı arabası felan alabilirsin
öykümle konuştumm. yatmama konusunda ikna etmiş.. yatmıycakmış...
acayip neşeli bi ses yalnnız kızlar bayıldımmmmmmmmm..
saat 3 de eko çekilcek onu bekliyor akşam haber veririm dedi
ben kendi adıma iyiyim canım
Seda Sayanda o hastanede yeni doğan bebeğe makyaj yapılması konusu işleniyor şuan Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları!
Hatırlatma yaaa, millet nasıl hayret bişey aklım almıyor....
Hatırlatma yaaa, millet nasıl hayret bişey aklım almıyor....
ay cocukta guvenılmez annem derdı ınanmasdım kımseye guvenmıceksın neler donuyor yaaaa assaglıklar !!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?