Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız adam rafet el romanın şarkılarını seviyo diye jest yapmıştım ama hatırlamıyo bunak
Anladım, zor iş başarmışsınız o zaman
Çok olmuştur belki kız nişanlanalı...Kaç sene oldu ???
Bn bitek düğün şarkımızı hatırlıyorum.İmkansız aşk çalıyordu, niyeyse hiç evleneceğimize ihtimal vermediğimizden o şarkıyı istemiştik...
ayy teşekkür ederizz. sadece rütbe yükseldi maaşda fark yok beeeeeee.. olsun en azından motive oldu onun için.. yinede teşekkürler... Duru'nun şerefine:))))))))))
bizim bir ay tedavi süreci 29 hafta hamilelikle 8 aydır tık yok![]()
ege cok sevındım bacımmm benım delı herıfte temmuzda ust kademe rutbe alyo bızdede maas ne kadar fark eder bılmem olsa olsa kumsalın bez parası olur![]()
olsun o da epey bir masraf olucak allah bereket versin
Biz de bebişi 8 haftalıkken öğrenmiştik....
O zamandan beridir tık yok...
kızlar bu arada ben p.tesi dra gidicem ya öğleden sonra anca gelirim buraya merak etmeyiniz ok
Çok olmuştur belki kız nişanlanalı...Kaç sene oldu ???
Bn bitek düğün şarkımızı hatırlıyorum.İmkansız aşk çalıyordu, niyeyse hiç evleneceğimize ihtimal vermediğimizden o şarkıyı istemiştik...
İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin fatma..
bazen eşim gün sayıyo diyorum sadece hamileliği değil lohusalığı say sonra hayal kırıklığı yaşama![]()
11.10.2009 da nişanlandık rafetten bana sen lazımsın çalmıştı düğün şarkımızda yine rafetten seni seviyorum du
Onu geçtim de, benim bide annem gelecek, kadının ne zaman gideceği de belli değil...
O öbür odadayken eim mümkün değil yanaşmaz bana...Bizim nadas 1 seneyi bulacak sanırım...![]()
![]()
hayırlı haberlerle gelkızlar bu arada ben p.tesi dra gidicem ya öğleden sonra anca gelirim buraya merak etmeyiniz ok
böyle imkanları duyunca memur olmadığım için pişman oluyorumyok kız allahtan devlet cocuk parası felan verıoo oda ek bez parası olur![]()
bazen eşim gün sayıyo diyorum sadece hamileliği değil lohusalığı say sonra hayal kırıklığı yaşama![]()
Onu geçtim de, benim bide annem gelecek, kadının ne zaman gideceği de belli değil...
O öbür odadayken eim mümkün değil yanaşmaz bana...Bizim nadas 1 seneyi bulacak sanırım...![]()
![]()
![]()