Canım ya benim bebiş hep önden gittiği için sorun yok..doktorum demişti eğer birden büyürse o zaman şüphelenirdik dedi..onda sorun yok da..kilosunda var..birazcık fazla dedi..üff yaa..ona sıkıldı canım..annenin kilosuna da bağlı demişti doktorum..ama ben hem sezeryan olmak istmeiyorum hemde allah korusun obezite falan aklıma geliyor...doktorum endişelenme dedi..şu anda her şey yolunda sağlıklı dedi..ama işte içim rahat etmiyorkii..
bide gebelik şekerim biraz yüksek çıkmıştı..hala diyetetyim en sonki sonuçlarım iyide..doktorum doğuam kadar diyetine devam dedi..nebilim kafam karışık işte
hı bu arada eşine güzel bi doğum günü hediyesi geliyor :)) bende geçen gün eşime dedim..eşimde haziran doğumlu..dedim sana kimsenin veremeyeceği en güzel en muhteşem ve parayla satın alnamayan en değerli hediyeyi sana veriyorum dedi..pek hoşuna gitti..sarıldı öptüüü hehe :))
5 gün kalmış sizede..ne heyecanlı bekliyoruz kontrole gitmek için dimi...benim bebiş saırıtını dönmüştü ilk kez.başı aşağıdaydı..bakalım sizin bebiş ne alemde..sağlıklı olsunalr bebişlerimiz
he kız valla öyle. sen yediklerine dikkat et canım bebişin fazla kilo almasın normal doğummu yapıcaksın
berriiiiiiiiinnnn kııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz nerdesin sesin soluğun çıkmıyo bi ses ver bakem
Evet ya ne güzel inşallah vaktinde gelir de eşine en güzel doğumgünü hediyesi olur tosuncuğun.. İçimde bi his var sanki benimki de iri olacak neden böyle hssediyorum bilmem benim her kontrolde iki katına çıkmış oluyodu nerdeyse geçen kontrol 930 filandı eğer yine iki katıysa benimkide ikiyi bulacak sanırım benimde en büyük korkum sezeryan bağıra çığıra doğurmak istiyorum ben yaa
Evet ya ne güzel inşallah vaktinde gelir de eşine en güzel doğumgünü hediyesi olur tosuncuğun.. İçimde bi his var sanki benimki de iri olacak neden böyle hssediyorum bilmem benim her kontrolde iki katına çıkmış oluyodu nerdeyse geçen kontrol 930 filandı eğer yine iki katıysa benimkide ikiyi bulacak sanırım benimde en büyük korkum sezeryan bağıra çığıra doğurmak istiyorum ben yaa
kızlar ben park yatak alıcam ama onun özel uyku seti mi var her uyku seti olmuyomu ona
takip ediyorum canım sizi napıyon nasılsın
canım ya bende park yatak düşünüyordum geçen hafta caydım..çünkü özel uyku seti varmış..ve sağlıklı diiğilmişş ..oyun parkı olarak iyide yata olarak sağlıklı diiğilmiş..ben son anda caydım..kışlıklarıda çok inceymiş..nebiliyim pek hoşuma gitmedi..halbuki 7 aydır onu istiyordumyoğun arştırmalarım sonucu vazgeçtim..
ohh elektrikler geldi şükür bee.. allah kimseyi ışıksız, susuz koymasın:)
hadi yaaa olmazsa neveresimini fln özel diktirsek yorganını zaten ananem yapar da olmazmı öyle
hadi gözünaydın. kordondan da kurtulmuş mu??kıslar ben geldim dün izmirdeydim kontrolde herşey çok şükür yerinde büyümüş oğlum içim rahatladı
maşallah tosuncuğa:)))bende açtım vallahi sabah beri klasik müzik dinletiyordum kızıma:.. :))
bebişler nasılll..
ne sorcam size..benim bebiş 2 hafta önden gidiyormuş..1 hafta önden gidiyordu hep....ama 2 hafta olmuş..32+5 günlük bu gün.ve kilosu 2 kg( doktorum birazcık fazla dedi.ama sağlığıyla ilgili bir problem yok dedi...haftaya tekra gitcem.nts de normal çıktı..üff ya kafaya taktım iştee
bilemiyorum canım tecrübeli annelere sormak lazım..bende sen gibiyim...
aslında ablam park yatak kullandı çokta paratikti hatta yorganını kendi yaptırdı oda hamile şimdi aynıyız o haziran 6 sındaymış galiba doğumu bilmiyorum artık ne zamansa ben yine park yatak aliyim gerekirse herşeyini yaptırırım napiyim biz çok ısparta bucak yapıyoruz park yatak daha iyi bizim için
hadi gözünaydın. kordondan da kurtulmuş mu??
maşallah tosuncuğa:)))
zaman çabucak geçsiiiinnn... 2 gün kalsın doğuma ama zamanında gelsin minnoşlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?