2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

berriiiiiiiiinnnn kııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz nerdesin sesin soluğun çıkmıyo bi ses ver bakem

Evet ya ne güzel inşallah vaktinde gelir de eşine en güzel doğumgünü hediyesi olur tosuncuğun.. İçimde bi his var sanki benimki de iri olacak neden böyle hssediyorum bilmem benim her kontrolde iki katına çıkmış oluyodu nerdeyse geçen kontrol 930 filandı eğer yine iki katıysa benimkide ikiyi bulacak sanırım benimde en büyük korkum sezeryan bağıra çığıra doğurmak istiyorum ben yaa [/QUOTE]

aynen canımm..bende normal doğum istiyorumm..doğduğu anı göreblemk..sesini hemen duyabilmek..aşağıda da yazdığım gibi sancı çekmek bebek için çok iyimiş..ciğerlerini hazırlıyormuş..hem doğum yapıyorsun ayaklanabiliyorsun..diğer türlü zor..

he kız valla öyle. sen yediklerine dikkat et canım bebişin fazla kilo almasın normal doğummu yapıcaksın

yediklerime dikkat ediyorum cnaım..gerçi doğum günümde accık pasta kaçırdım ama daha diaktli oalcağım ..eğer bebişte ve bende sağlık açısından sıkıntı yoksa normal doğum istiyorum..sancı çekmek bebeğe çok iyi geliyormuş..biz korkuyoruz sancıdan ama bebk için çok iyiymiş....onu düşündüğkce sancıdan korkmamaya başladım..bebeğimiz içi herşeye katlanırız biz anneler :)

aynen canımm..bende normal doğum istiyorumm..doğduğu anı göreblemk..sesini hemen duyabilmek..aşağıda da yazdığım gibi sancı çekmek bebek için çok iyimiş..ciğerlerini hazırlıyormuş..hem doğum yapıyorsun ayaklanabiliyorsun..diğer türlü zor..

yediklerime dikkat ediyorum cnaım..gerçi doğum günümde accık pasta kaçırdım ama daha diaktli oalcağım ..eğer bebişte ve bende sağlık açısından sıkıntı yoksa normal doğum istiyorum..sancı çekmek bebeğe çok iyi geliyormuş..biz korkuyoruz sancıdan ama bebk için çok iyiymiş....onu düşündüğkce sancıdan korkmamaya başladım..bebeğimiz içi herşeye katlanırız biz anneler :)[/QUOTE]

inş canım normal doğum yaparsın bende normal doğum istiyorum ayın 22 sinde kontrolüm var inş bi sorun çıkmaz

Evet normal doğumda bebek te çaba sarfediyormuş sadece anne değil allahın bi bildiği var demekki herşeyin normali en güzel yaşayarak hissetmek başka türlü bişey sezeryan bebeklerinde ileride baş ağrısı astım vs gibi birsürü problemler olabiliyomuş ciğerler etkileniyomuş diye okumuştum. Allah izin verirse normal en iyisi...

yediklerime dikkat ediyorum cnaım..gerçi doğum günümde accık pasta kaçırdım ama daha diaktli oalcağım ..eğer bebişte ve bende sağlık açısından sıkıntı yoksa normal doğum istiyorum..sancı çekmek bebeğe çok iyi geliyormuş..biz korkuyoruz sancıdan ama bebk için çok iyiymiş....onu düşündüğkce sancıdan korkmamaya başladım..bebeğimiz içi herşeye katlanırız biz anneler :)[/QUOTE]

kızlar ben park yatak alıcam ama onun özel uyku seti mi var her uyku seti olmuyomu ona

canım ya bende park yatak düşünüyordum geçen hafta caydım..çünkü özel uyku seti varmış..ve sağlıklı diiğilmişş ..oyun parkı olarak iyide yata olarak sağlıklı diiğilmiş..ben son anda caydım..kışlıklarıda çok inceymiş..nebiliyim pek hoşuma gitmedi..halbuki 7 aydır onu istiyordum yoğun arştırmalarım sonucu vazgeçtim..

hadi yaaa olmazsa neveresimini fln özel diktirsek yorganını zaten ananem yapar da olmazmı öyle

ohh elektrikler geldi şükür bee.. allah kimseyi ışıksız, susuz koymasın:)

hadi yaaa olmazsa neveresimini fln özel diktirsek yorganını zaten ananem yapar da olmazmı öyle

bilemiyorum canım tecrübeli annelere sormak lazım..bende sen gibiyim...

ohh elektrikler geldi şükür bee.. allah kimseyi ışıksız, susuz koymasın:)

hoşş geldin canım..pardon hoşş geldinizz canlarımm bebişimiz napıyorrrrrr

kıslar ben geldim dün izmirdeydim kontrolde herşey çok şükür yerinde büyümüş oğlum içim rahatladı
hadi gözünaydın. kordondan da kurtulmuş mu??
maşallah tosuncuğa:)))

nazlıı bende bebege sabahlari klasik müzik dinletiyorum özellikle classics for babies diye bir cd var onu dinletiyorum cok asiri tepkiler veriyor bende cok mutlu oluyorum seninkiside hareketleniyor değil mi müzik dinletince

Uff kızlar ya dana gibi oldum siz ayda kaç kilo alıyosunuz tahminen ben iki kilo almışım bir ayda yine 9 kilo oldu sanırım normalmi ya ne olacak bu halim ufff tartılmak istemiyorum

zaman çabucak geçsiiiinnn... 2 gün kalsın doğuma ama zamanında gelsin minnoşlaar

bende hep öyle diyorum :)) zamanında gelsinler ama hemencik haziran olsun
bugun aksama misafir geliyor 7 kişi cok yoruldum ya ama hiç bişi yapmadan yoruldum şimdi oturup dinleniyorum
ne yapacağım bilmiyorum
ne salağım kendim yaptım kendim buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…