2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öff hiç sewmen öyle vıcık vıcık ilişkilerrrr.. bizde de durum farklı değil 2 aydır bizdeler.. gerci işime gelio dükkana bakıyolar yemekler temizlik falan.. ama taşınınca bi süre gelme dicem kaynanama yalnızlık istyorum:)))))
sonra herkes yoluna
sağolun kıslar çok şükür herkes iyi haberlerle gelir inşallah

1696 gr 38 cn olmuş oğluşum
sizin boylar kaç cnm biraz kısa sanki en az 40+41 olması gerekmiomu bu haftada?
kızlar ben park yatak alıcam ama onun özel uyku seti mi var her uyku seti olmuyomu ona
park yataklarınki farklı oluyo canım
Aminnn hoşgeldinn:86:
hoşbuldukkkk
bilemiyorum canım tecrübeli annelere sormak lazım..bende sen gibiyim...

hoşş geldin canım..pardon hoşş geldinizz canlarımm bebişimiz napıyorrrrrr
bebiş taklalar atıyor, çok korkuyorum yaa bu çok sert erken falan gelmez inşllh..

nazlıı bende bebege sabahlari klasik müzik dinletiyorum özellikle classics for babies diye bir cd var onu dinletiyorum cok asiri tepkiler veriyor bende cok mutlu oluyorum seninkiside hareketleniyor değil mi müzik dinletince

öncelikle hoş geldin canımm..nasılsınn...bebişin nasıllarr :))

evet cnaım müziği çok seviyor..ve inanırmısın müziğin ritmine uyum sağlıyor..slow müzik dinlediğimde sessizce dinliyor..hareketli dinleidğimde o da kıpır kıpır benim gibi hehe :)) klasik müziği de çok seviyor....ve ben elimi karnımda koyduğumda,okşadığımda konutuğumda beni sessizce dinliyor..ben susuyorum başlıyor hareketlenmeye.. zilloşş :)) huylarını yavaş yavaş öğreniyoruz..muhteşemm bişeyy

canım çok güzell bol hareket etmesi..kaslarını çalışıtyorlarmış..hem suyunda iyi durumda olduğunu göstergesi.. zaten yavaş yavaş azalacak o sert vuruşlar :)) büyüyorlar yavruşlarımız :) sen içini rahat tut..erken gelmeye niyetleri yoktur onların..yedikleri önde yemedikelri arkalarında hihi :)))

ben hamile kaldığımda 55 kiloydum şimdi 64 olmuşum
gayet normal canım hatta iyi bnce:) 15le bitirirsin
yok bnimki mümkünse 42 haftalık falan doğsun
ben kızımla zor baş ediyorum her geçen 1 gün bile benimiçin kardır ikisiyle uğraşmak çok zor olacak
nazlıı bende bebege sabahlari klasik müzik dinletiyorum özellikle classics for babies diye bir cd var onu dinletiyorum cok asiri tepkiler veriyor bende cok mutlu oluyorum seninkiside hareketleniyor değil mi müzik dinletince
hıhhhh
ben bizim canawara saatlerce dinlettim dükkandaydım hep..
vivaldi, mozart, zart zurt doğdu 40gün boyunca uyku nedir bilmedim.. hala aynı..
çok yaramaz arsız hiç uslu sakin bişey çıkmadı maalesef.

hasret allah yardımcın olsun gercekten

o zaman biraz büyüyünce sakinleşicek annesii..yada sen çok mu stresli hamilelik geçirdin canım ..

yok bizimkiler karışmaz ben hazırlamadım daha çantayı ufak tefek eksikler var diye. ben soruyorum ne koyalım diye sen nasıl istiyosan öyle hazırla derler hiçbirşeyime karışmazlar gerekli olanları söylüyo zaten kayınvalidem. biz çok iyi anlaşıyoruz

Son düzenleme:
o zaman biraz büyüyünce sakinleşicek annesii..yada sen çok mu stresli hamilelik geçirdin canım ..
ewet biraz öyleydi, buda öyle:18:
hiç rahat edemedim maalesef... neler nelerrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…