ben kastamonu eşim adıyamanlı şekerim... ama istanbul'da doğdum büyüdüm ne kastamonu kültürünü bilirim ne adıyaman...
hmm bende istanbul doğumluyum küçükçekmece de doğdum sonra antalya ya yerleştik babamın işi nedeniyle bende sivaslıyım eşim ıspartalı
küçükçekmece güzeldir... biz şuan Esenyurtta oturuyoruz çok gelişti buralar... annemler bahçelievlerde oturuyor, sen bizle annemler arasında kalmışsın zamanında :)))
bende açtım vallahi sabah beri klasik müzik dinletiyordum kızıma:.. :))
biraz hareketlenelim yaa
nasılsınız bu arada kızlarrrrr :79::79::79::79:
bebişler nasılll..
ne sorcam size..benim bebiş 2 hafta önden gidiyormuş..1 hafta önden gidiyordu hep....ama 2 hafta olmuş..32+5 günlük bu gün.ve kilosu 2 kg( doktorum birazcık fazla dedi.ama sağlığıyla ilgili bir problem yok dedi...haftaya tekra gitcem.nts de normal çıktı..üff ya kafaya taktım iştee
biraz hareketlenelim yaa
bebişler nasılll..
ne sorcam size..benim bebiş 2 hafta önden gidiyormuş..1 hafta önden gidiyordu hep....ama 2 hafta olmuş..32+5 günlük bu gün.ve kilosu 2 kg( doktorum birazcık fazla dedi.ama sağlığıyla ilgili bir problem yok dedi...haftaya tekra gitcem.nts de normal çıktı..üff ya kafaya taktım iştee
kıslar ben geldim dün izmirdeydim kontrolde herşey çok şükür yerinde büyümüş oğlum içim rahatladı
biraz hareketlenelim yaa
bebişler nasılll..
kıslar ben geldim dün izmirdeydim kontrolde herşey çok şükür yerinde büyümüş oğlum içim rahatladı
Oh maşallah tosuncuk :)) önden giderse ne oluyo ki canım odamı iyi değilmiş bizimde 14ünde kontrol merak ediyorum eşimin de doğum günü tam inş iyidir.
maşallah doktor bişeyi yok demişse bişeyi yoktur canım kafana takma... benimde az önce arkadaşım aradı temmuzda onun doğumu da Allah nasip ederse... Bebeği 12 gün geriden gidiyomuş nasıl ağlıyor... geriden gitmesi daha mı iyi? şükret... başka doktora daha gidicek şimdi çok tedirgin... 25. haftada anca hissetmiş bebeğin hareketlerini...
evet haklsın cnaım şükretmek laızm..ama eğer çok kilo alırsa bebişim o zaman korkutacak bizi...şu bebişlerimiz doğana kadar bizde 9 doğuruyoruz valla
sağolun kıslar çok şükür herkes iyi haberlerle gelir inşallahhoşgeldin canım oh oh çok iyi sevindim
kilo? boy?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?