2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ooo iyiymiş seninde boyun ben 1.68 kilom şu an 71 63 le hamile kalmıştım zatençok zayıf deildim balık etliydim oldum balina

şükret be ne gzel arada çok fark yok... maşallah nazar değmesin... ayrıca onlar hamile mi ? biz can taşıyoruz içimizde

ayy bu ne ya hamilelik damarım tuttu smillerin uyuzluğuna bak

ayy gülesim geldi

şükret be ne gzel arada çok fark yok... maşallah nazar değmesin... ayrıca onlar hamile mi ? biz can taşıyoruz içimizde

ayy bu ne ya hamilelik damarım tuttu smillerin uyuzluğuna bak

ayy gülesim geldi

canım onların hamileliği de bi hoş oluyo leblebi yutmuş solucan gibi önden bi göbek o kadar doğurunca da pıt diye zayıflıyolar yaratık onlar uzaydan gelme ben inanıyorum şahsen

herkese mutlu pazarlar:)
dün gece kocişle yemeğe gittik.. kzıı uyuttum 10a doğru we çıktım hemen(wee uyanmamış şükür)..
gece geç geldik sabah kız 8de uyandı tabi ona hemen 1 mama we babannesine postaladım bizde 10,30a kadar uyumuşuz..
şimdi kahwaltıya kaçıyoruz kızı uyuttum:)))
görüşürük sonraaa

cok sıkıcı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kocamda yok evde canım hıc bıse ıstemıyor mıdem yanıyorrrrr sankı dunyayı yemısım yemısımde doymamısım gıbı aslında bısede yemedım yaaa bıraz kuru pasta cay bır dılımde tatlı yedım :84::84::84::84::84::84:

kahwaltıya gidiyoruz demiştim.. orda eşimin arkadaşı eşi we bebeğini gördük.. kadın beni tekrar hamile görünce şok geçirdi:)))
onlarında bebeği 6aylık çok tatlıydı, kadın işe başlamış 2 ay önce we sütü kesilmiş bebek ememeyince..
bundan sonra daha sık görüşeceğiz:)) iyi oldu yaa bol sohbetli bi kahwaltı:)
geldim kızı doyurdum, oynaştık, uyuttum ve çarşıda sular kesikmiş komple koca dükkana çık acil dedi oda serwislere çıktı bnde sekreterliğeeeee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…