2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

emer ya inşallah niye emmesin kii
ama olaki emmedi mantıklı..

naber hoşgeldin.. neler aldın bacım fikir olsun biraz
bu arada topik pazarları tenha olurdu bugün maşallah diyelim

naber hoşgeldin.. neler aldın bacım fikir olsun biraz
bu arada topik pazarları tenha olurdu bugün maşallah diyelim

çok şey aldım canım küçük sallantılı oturağından tırnak makasına kadar ... hastane çıkışı falan herşey... resim çekip eklicem akşama eklerim canım valla yorgunum ama çok zevkliydi alışveriş...

selam mutlu pazarlar bitti bile pazar ve hiç bişey yapmadan ve çok mutsuz...............
hayırdır canım, neden mutsuzsun???

güle güle kullansın oğluşun...

hayırdır canım, neden mutsuzsun???

canım eşim çok değişti hamilelliğin başından beri çok farklı biri oldu anneme gitmek istemedim gidersem anlatmaktan korktum perşembe günü bana yüzünü görmek istemiyorum sesini duymak istemiyorum dedi hep hastasın dedi bi önceki gün kasıklarım çok ağrıdı canımın yanmasına bi tepki verip noldu neren acıyo bile diye sormadı niye öyle yapıyosun deyince de bunları söyledi kimseyi sıkıntımla üzmek istemiyorum

Allah Allah niye böyle oldu ki cnım? sorumluluk stresine mi girdi acaba? hamileliğin başından beri diyosun, çocuk istemiyor muydu? anlam veremedim... şuan seni el üzerinde tutması gerekiyor... ne o öyle sesini duymk istemiyorumlar falan?

canım neden göğsünden emzirmeyi düşünmüyorsun??? bi problemmi var??
eğer göğüs ucun yoksa elektirkli pompa kiralayıp ilk günler, daha sonra göğüs ucunun çıktığını söyleyen bi arkadaşım var,
emzirmek çok güzel bi duygu bunu yaşamalısın....

selam mutlu pazarlar bitti bile pazar ve hiç bişey yapmadan ve çok mutsuz...............

neden mutsuzsun mavi???

canımm benimmm çok sağol eksik olma, özlenmek ve merak edilmek inan çok hoşuma gitti,
yok bi tanem bi terslik bugün sadece sancılandım, onun dışında yoğunum, koşuşturuyorum,
hafta içi kızın okulu falan...bazen uyku bastırıyor öyle...

pazarlar çok sıkıcı yaaa

ben alıştım, eşim vardiyalı çalıştığı için pazar kavramı yok bizde,

güle güle kullanın
walla bugün ben iyi değilim sağ tarafım acıyo, hem karnım hemde sırtım

Merhaba Merve, Ben de bugun kayinvalidem ile alisverise gittim. Bebek icin ILK alisversimdi. Simdilik fikir edinmek istedim buyuk arac-gerecler icin. Hemen almadim yani. Ama 13 tane kisa kollu body, 3 tane uzun kollu penye tulum, bir baslik, bir penye battaniye ve bir onluk aldim. Ortalama 150 tl civarinda odedim. Siz neler aldiniz? Alisveris ile ilgili sormak ve konusmak istediklerim var..

bilmiyorum ki bizim evliliğimizin 6. yılı hiç böyle şeyler yaşamadık gözümdeki üzüntüye dayanamzdı ben hamileyim onun hormonları değişiyor

Sevi bade, tatlim. benim gogus ucum zaten kucuk de.. Ben onun icin dememistim. Ben bu fikri "Eger bebek, gogusten emmeyi red ederse, yani emmegi birakirsa diye dusundum. O biraksa da anne sutune devam etmenin bir yolu olrak dusundum. Cunku bazi annelerden duyuyorum, bebek 1-2 veya 3 ay sonra emmeyi birakabiliyor.Umarim izah edebilmisimdir.

valla canım tulum aldım atlet tipi 3-4 tane takım pijamalar aldım başlıklı eldivenli falan, banyo çıkışı havlusunu aldım takım olarak, çorap aldım10 tane kadar.. tırnak makası, banyo küveti, şampuan ve bebe yağı, salıncak tipi oturmalık aldım, hastane çıkışı için set aldım, kendime pijama takımı aldım... göğüs pedi, hasta bezi... eldiven aldım çokça çünkü trnaklarıyla çok çiziyorlarmış ilk aylard yüzlerini bebekler... alt değiştirmek için muşamba tarzında battaniye aldım... dışarı çıkarken giyeceği bi takım aldım... ateş ölçer, ana kucağı ve çanta aldım kendim için... aklıma gelenler bunlar... atladığım vardır elbet eklicem resimlerini bakarsını canım...

takılma canım boşver, erkeklerin geneli böyle,
hamileyken biz bunalıma gireceğimize onlara bi hal oluyo nedense
erkekler hastalık, halsizlik bide işin içine cinsellikte yaşanmayınca böle oluyolar
üzülmekle yanlız kendine ve bebişine yaparsın,
boşverrrrrr sallaaaaaaaaa saldım çayıra mevlammm kayıra de gitsinn,
çocuktan beter bunlar walla

Dinlen de fotograf ekle, belki ben de eklerim sonra. Alisveris hakkinda burada herkesle fikir alisverisi yapmak istedim bugun o kadar magazayi gezdikten sonra.

Canimm, arkadasim, uzme sakin kendini. En anlayisli erkek bile, 9 aylik bu surecte sabrini yitirebiliyor. kaldi ki, bazen onlar da cok stres yuklu oluyorlar isleri yuzunden vs. Uzulme nolur. Eminim oyle demek istememistir. Ters bir anina gelmistir. Bugunlerin hepsi gececek inshallah. Dogumdan biraz sonra yeniden guclu olacagiz. Ben de senin gibiyim, kasiklarim vs yerlerim agriyor elbette. Ama napalim, uzulme nolursun,,

haklısın canım gerçekten öyle......
ben tartışıp sonra hiç bişey olmamış gibi davranamıyorum konuşup halledelim istiyorum o da antremana gidiyor beni bırakıp tartışmak istemiyorum diye... offfffffffff neyse yaaa haklısın sallıyorum şu dakkadan itibaren çıkayım da arkadaşa gideyim anama gidersem şefkat kuzusu olup anlatmaktan korkuyorum beni bi kahve paklar arkadaşın eşiyle gitmişti antremana onun da eşi yok biraz çekiştirip rahatlarız dimi... ayyy ama çok ağladım çoookk neyse çıkıyorum öpüyorum sizi kıslar hoşçakalın

Maashallah, hayirli ve saglikli gunlerde kullannin inshallah. Ben detayli alisverisi esim donunce yapacagim. Bugun kesif turu yaptim. Gozume bir magaza kestirdim, tirnak makasindan, besigine kadar herseyi bulabilecegim. Centerpoint diye. oradan alacagim inshaallah. Yoksa kesif turunu esimle yapmak neredeyse imkansiz, magaza magaza gezmeyi o da her erkek gibi sevmiyor maalesef. Ama tek bir yere girip herseyi alinca memnun oluyor:)

canım ya iyi olduğunuz bir zamanda konuşmayı denesen... hayatı değişecek diye strese giriyordur belki, sana nasıl davranması gerektiğini bilemiyordur... kendi kendine düşünmek iyice kötüleştirir seni bir an önce konuş bence. o da anlayacaktır hatasını.

aynen bizde öyle yaptık 2 katlı bebek&çocuk mağazasından herşeyini aldık bitti, gezmedik yani... gezmeye gelmiyor erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…