aynen bizde öyle yaptık 2 katlı bebek&çocuk mağazasından herşeyini aldık bitti, gezmedik yani... gezmeye gelmiyor erkekler
bilsem bi konuşsa konuşabilsekbi araştır üstüne düş bakalım değişmesinin sebebi neymiş...
Canimm, arkadasim, uzme sakin kendini. En anlayisli erkek bile, 9 aylik bu surecte sabrini yitirebiliyor. kaldi ki, bazen onlar da cok stres yuklu oluyorlar isleri yuzunden vs. Uzulme nolur. Eminim oyle demek istememistir. Ters bir anina gelmistir. Bugunlerin hepsi gececek inshallah. Dogumdan biraz sonra yeniden guclu olacagiz. Ben de senin gibiyim, kasiklarim vs yerlerim agriyor elbette. Ama napalim, uzulme nolursun,,
takılma canım boşver, erkeklerin geneli böyle,
hamileyken biz bunalıma gireceğimize onlara bi hal oluyo nedense
erkekler hastalık, halsizlik bide işin içine cinsellikte yaşanmayınca böle oluyolar
üzülmekle yanlız kendine ve bebişine yaparsın,
boşverrrrrr sallaaaaaaaaa saldım çayıra mevlammm kayıra de gitsinn,
çocuktan beter bunlar walla
canım ya iyi olduğunuz bir zamanda konuşmayı denesen... hayatı değişecek diye strese giriyordur belki, sana nasıl davranması gerektiğini bilemiyordur... kendi kendine düşünmek iyice kötüleştirir seni bir an önce konuş bence. o da anlayacaktır hatasını.
Park yatak mi?
Suslu bebek sepeti mi?
Sallanan besik mi?
Bebek karyolasi mi?
Hangisini kullanacaksiniz kizlar?Bu soru basta merveye sonra herkese,
Bende aynı şeyi düşündüm cinsellik olmadığı için...Bizde benimkiyle ayrılmıştık daha yeni yeni konuşmaya başladım 3 aydır konuşmuyorduk...Bu soğukluk geçer inşallah...
bilsem bi konuşsa konuşabilsek
canım ilk vukuatını anlatsam onu daha yeni afedebilirken bide üstüne böyle şeyler gün içinde bi kere olsun aramaz nasılsın oğlum nasıl diye ama yeğenine bi ilgi nerdeyse her nefesini dinleyecek bugün sabah uyanır uyanmaz ilk soluğu annesinde aldı ben anneme kahvaltıya gidiyorum istersen gel demeler gidelim mi yok amann boşver anlatsam neler neler böyle ağlak olmak istemiyorummmo düzelse nolacak benim kalbimin kırıklarını kim toplayacak bilmiyorum ama inşallah düzelir yoksa dayanamayacağım
bilmiyorum ki bizim evliliğimizin 6. yılı hiç böyle şeyler yaşamadık gözümdeki üzüntüye dayanamzdı ben hamileyim onun hormonları değişiyor
Sevi bade, tatlim. benim gogus ucum zaten kucuk de.. Ben onun icin dememistim. Ben bu fikri "Eger bebek, gogusten emmeyi red ederse, yani emmegi birakirsa diye dusundum. O biraksa da anne sutune devam etmenin bir yolu olrak dusundum. Cunku bazi annelerden duyuyorum, bebek 1-2 veya 3 ay sonra emmeyi birakabiliyor.Umarim izah edebilmisimdir.
valla canım tulum aldım atlet tipi 3-4 tane takım pijamalar aldım başlıklı eldivenli falan, banyo çıkışı havlusunu aldım takım olarak, çorap aldım10 tane kadar.. tırnak makası, banyo küveti, şampuan ve bebe yağı, salıncak tipi oturmalık aldım, hastane çıkışı için set aldım, kendime pijama takımı aldım... göğüs pedi, hasta bezi... eldiven aldım çokça çünkü trnaklarıyla çok çiziyorlarmış ilk aylard yüzlerini bebekler... alt değiştirmek için muşamba tarzında battaniye aldım... dışarı çıkarken giyeceği bi takım aldım... ateş ölçer, ana kucağı ve çanta aldım kendim için... aklıma gelenler bunlar... atladığım vardır elbet eklicem resimlerini bakarsını canım...
Park yatak mi?
Suslu bebek sepeti mi?
Sallanan besik mi?
Bebek karyolasi mi?
konuşmayı okadar çok isityorum ki hep kaçıyor tartışmak istemiyorum larla yada kendine iş bulu evden kaçıyor geçen gece 11,30 da geldi ama ne geç gelicem vs hiç bişey bugün evden ofise kaçtı bide benim kasklarım ağrıdığında neden ilgilenmiyosun diye sorduğumda ben ilgilenilecek zamanı bilirim diyor sanki ben yalan söylüyormuşum gibi
konuşmayı okadar çok isityorum ki hep kaçıyor tartışmak istemiyorum larla yada kendine iş bulu evden kaçıyor geçen gece 11,30 da geldi ama ne geç gelicem vs hiç bişey bugün evden ofise kaçtı bide benim kasklarım ağrıdığında neden ilgilenmiyosun diye sorduğumda ben ilgilenilecek zamanı bilirim diyor sanki ben yalan söylüyormuşum gibi
ben tayinci olduğum için park yatak alacağım. süslü sepetler çok hoşuma gidiyor benim ama kısa bir süre kullanılıyormuş, onu alırsan başka beşik de alman lazım canım.Park yatak mi?
Suslu bebek sepeti mi?
Sallanan besik mi?
Bebek karyolasi mi?
ben park yatak aldıım çünkü evde bebk için oda yok ama odam olsaydı bi çocuk odası alırdım o büyüyebilen yataklardan
bu kadar çok şeyi cidden çok uyguna almışsınız,
güle güle kullanın..
ben tayinci olduğum için park yatak alacağım. süslü sepetler çok hoşuma gidiyor benim ama kısa bir süre kullanılıyormuş, onu alırsan başka beşik de alman lazım canım.
istiyordu hep bunu konuştum hazır değilsen bekleyebiliriz dedim asla zorlamadım planlı bir gebelikti bilmiyorum inan kendimde suç bulmaya çalışıyorum eleştiriyorum neyi yanlış yaptığımı bulmaya çalışıyorum sakinleşince bir aile terapistine gitmeyi teklif edeceğim bana bunları hamileyken yaşatmaya hakkı yok uzman bi göz en azından bunu ona söylemeliçok garip gerçekten davranışları. bebeği istemiyor muydu?
Erkekler demek ki böyle bende çok üzüldüm başta...Hatta sen kendimi kaybedip ona ayı hayvan bile dedim çok mu zor sevgi sözcükleri aman anlamıyorlar...Canım istiyor ama o böyle davranınca dokunmak istemiyorum.ama içim rahatladı ben normalim herşey tensel değil ki biz hamileyiz çok daha fazla ilgiyle şefkatle sevgiyle yaklaşmaları lazım bize bugünler gececek ben gene eski gücüme guvenime kavuşacağım ama kırıldığıklarımla kalacağım..unutmayacağım..
merhaba bayanlar.. ben aranıza yeni katıldım..bende hamişim .. ama bunu cok hıssedemıyorum acıkcası... 11 haftalık tan cıkmak uzereyım... hakkımızda hayırlısı bakalım .. :26:
canım emzirme alteti , emzirme südyeni 2 tane, toparlayıcı 2 tane ve hamile tuniğini de yazmayı unutmuşum daha da vardır elbet ... :) ekleyip paylaşıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?