2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bi araştır üstüne düş bakalım değişmesinin sebebi neymiş...
bilsem bi konuşsa konuşabilsek

canım ilk vukuatını anlatsam onu daha yeni afedebilirken bide üstüne böyle şeyler gün içinde bi kere olsun aramaz nasılsın oğlum nasıl diye ama yeğenine bi ilgi nerdeyse her nefesini dinleyecek bugün sabah uyanır uyanmaz ilk soluğu annesinde aldı ben anneme kahvaltıya gidiyorum istersen gel demeler gidelim mi yok amann boşver anlatsam neler neler böyle ağlak olmak istemiyorummmo düzelse nolacak benim kalbimin kırıklarını kim toplayacak bilmiyorum ama inşallah düzelir yoksa dayanamayacağım

Bende aynı şeyi düşündüm cinsellik olmadığı için...Bizde benimkiyle ayrılmıştık daha yeni yeni konuşmaya başladım 3 aydır konuşmuyorduk...Bu soğukluk geçer inşallah...

konuşmayı okadar çok isityorum ki hep kaçıyor tartışmak istemiyorum larla yada kendine iş bulu evden kaçıyor geçen gece 11,30 da geldi ama ne geç gelicem vs hiç bişey bugün evden ofise kaçtı bide benim kasklarım ağrıdığında neden ilgilenmiyosun diye sorduğumda ben ilgilenilecek zamanı bilirim diyor sanki ben yalan söylüyormuşum gibi

Park yatak mi?
Suslu bebek sepeti mi?
Sallanan besik mi?
Bebek karyolasi mi?

Hangisini kullanacaksiniz kizlar?Bu soru basta merveye sonra herkese,

bebek karyolası 3 yaşına kadr yatabileceği korumalı ve yan tarafından dolaplı... almadım ben ablamın vardı krem kahve onu verdi bana, sağlam az kullanılmış da daha kurmadık...

Bende aynı şeyi düşündüm cinsellik olmadığı için...Bizde benimkiyle ayrılmıştık daha yeni yeni konuşmaya başladım 3 aydır konuşmuyorduk...Bu soğukluk geçer inşallah...

işte ona da kızıyorum aramızdaki ilşki sadece tensel mi duygusal hiç mi bişey yok merhamet kalbinin neresinde hadi beni sevmiyor bu kadını üzersem çocuğumda üzlürmü demiyor mu cahil de değil ki bunlar

Cok uzulmussun anladgim kadari ile. aten erkekler birsey olsa hemen annelerine siginirlar. Ama bunu bizim gibi aciktan yapmazlar. Bence sen taktik degistir. Evde mutlu gorunmeye calis, ona hissettirmeden onu mutlu eden seyler yap. Ne bileyim sevdigi bir kek, onun sevdigi bir makyaj, sac modeli.. Her gun kendini tazelemeye calis. Mutlsuz konulardan asla ona bahsetme. Sende hep neseli seyler bulsun. Biliyorum, suanki durumumuz nedeni ile bunlari yapmak zor .. Ozellikle kirik bir kalple.. Ancak maalesef, erkek milletinin karsinda bazen geysa maskeleri takmamiz gerekiyor. Onlar hep guler yzlu ve huzur veren kadinlar olmamizi istiyorlar.. Bu beklentileri hep var, biz cok hasta olsak da yada 8 aylik hamile olsak da..

bilmiyorum ki bizim evliliğimizin 6. yılı hiç böyle şeyler yaşamadık gözümdeki üzüntüye dayanamzdı ben hamileyim onun hormonları değişiyor

onlar içinde bebek fikrine alışmak, düzenin değişmesi zor olsa gerek :44:
düzen değiştikçe huyda değişiyor, merak etme geçecektir..

biberon verilmediği sürece bebek anneyi bırakmaz,
ne zamanki biberon rahatlığına alışır bebek anneyi emmez,
buna biberon şaşkınlığı diyor hemşireler,
yani emzirmek istiyorsan mücadele etmelisin, bebek alışınca zaten seni bırakmak istemez..

bu kadar çok şeyi cidden çok uyguna almışsınız,
güle güle kullanın..

çok garip gerçekten davranışları. bebeği istemiyor muydu?

Erkekler demek ki böyle bende çok üzüldüm başta...Hatta sen kendimi kaybedip ona ayı hayvan bile dedim çok mu zor sevgi sözcükleri aman anlamıyorlar...Canım istiyor ama o böyle davranınca dokunmak istemiyorum.ama içim rahatladı ben normalim herşey tensel değil ki biz hamileyiz çok daha fazla ilgiyle şefkatle sevgiyle yaklaşmaları lazım bize bugünler gececek ben gene eski gücüme guvenime kavuşacağım ama kırıldığıklarımla kalacağım..unutmayacağım..

Bu arada esinin burcu nedir?Ve senin burcun?
Erkekler, sorunlar hakkinda konusmaktan da nefret eder, kacarlar. Konusalim dedikce, daha kotuye gider hersey. Konusmaya calisma bence sorunlar hakkinda. Belli ki, senin onu sucladigini vs. dusunuyor surekli, her erkek asagi yukari oyle. Bence "benimle neden ilgilenmiyorsun agrim olunca vs "demek yerine, onu hic suclama, agrin olunca ona hissettirmeden oda degisitr.biraz yalniz olacaksin ama, anlattigina gore, oyle de yalnizsin, boyle de agri cekme konusunda. hic olmazsa ona az yansit. biliyorum bu bencilce. ama hic olmazsa evden uzaklasmasini engellersin sanirim boylece.

Park yatak mi?
Suslu bebek sepeti mi?
Sallanan besik mi?
Bebek karyolasi mi?

Hangisini kullanacaksiniz kizlar?Bu soru basta merveye sonra herkese,
ben tayinci olduğum için park yatak alacağım. süslü sepetler çok hoşuma gidiyor benim ama kısa bir süre kullanılıyormuş, onu alırsan başka beşik de alman lazım canım.

merhaba bayanlar.. ben aranıza yeni katıldım..bende hamişim .. ama bunu cok hıssedemıyorum acıkcası... 11 haftalık tan cıkmak uzereyım... hakkımızda hayırlısı bakalım .. :26:

ben park yatak aldıım çünkü evde bebk için oda yok ama odam olsaydı bi çocuk odası alırdım o büyüyebilen yataklardan

Benim bebek icin bos bir oda var. Ama hemen odalari ayirmayi dusunmuyoruz. 1 yil kadar bizim odada kalacak. Karyola yerine, acaba yatagimin yanina bir park yatak mi alsam dyorum. Sanirim en guzeli oyle olur. 1 yil sonra da karyola takimi alirim odasina. Kafam cok karisik..

ben tayinci olduğum için park yatak alacağım. süslü sepetler çok hoşuma gidiyor benim ama kısa bir süre kullanılıyormuş, onu alırsan başka beşik de alman lazım canım.

Ablam 1.5 yil once kiz bebek dunyaya getirdi. Onun cok suslu bir pembe bebek sepeti var, boyle tullu falan. 7 ay kullandi sonra kaldirdi. benim bebek de kiz, onu kullanmayi isterdim ama ben turkiyede degilim. kargo masrafi ile astari yuzunden pahali gelir diye dusunuyorum.
Sepetler kisa sureli kullanim icin.

çok garip gerçekten davranışları. bebeği istemiyor muydu?
istiyordu hep bunu konuştum hazır değilsen bekleyebiliriz dedim asla zorlamadım planlı bir gebelikti bilmiyorum inan kendimde suç bulmaya çalışıyorum eleştiriyorum neyi yanlış yaptığımı bulmaya çalışıyorum sakinleşince bir aile terapistine gitmeyi teklif edeceğim bana bunları hamileyken yaşatmaya hakkı yok uzman bi göz en azından bunu ona söylemeli

evet canım ya iananamıyorumm bunları yaşadığıma geçecek canım geçecek bugünlerbizi hayata evlatlarımız bağlayacak unutulmayacak şeyler yaşadım bende olayı fazla irte de etmek istemiyorum ama kırıp kırıp yere attığı kalbim onu eskisi gibi nasıl sevecek bilmem sizin düzelmenize sevindim canım inşallah bidaha kötü şeyler yaşamazsınız mutlu günleriniz olur önünüzde ve herşeyi unutursun özür dilemeyi başardıysa takdire değer en son olmadı eşime diyeceğim seninle ortak tek noktamız oğlumuz

merhaba bayanlar.. ben aranıza yeni katıldım..bende hamişim .. ama bunu cok hıssedemıyorum acıkcası... 11 haftalık tan cıkmak uzereyım... hakkımızda hayırlısı bakalım .. :26:

merhaba canım öncellikle rabbim sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin... bizler de hamileyiz ama 30lu haftalara geldik... haziranda doğumumuz... eylül ekim gibi doğurcaksın anlaşılan... :) bak burda ocak ayından aralık ayına kadr bütün annelerin ayrı ayrı konusu var... seni anlarız ama ilk günlerdeki gibi değil :) istersen bi eylül ya da ekim annelerine bi uğra.. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…