Ben Boga kadiniyim. Sabirli ve sevgi dolu bir burc. Sabrimiz tasinca, bogadan rakimiz olma amaa.. :)
Aslan erkegi, aslan kadinina gore daha zor. genel olarak Aslan burclari takdir edilmekten cok hoslanir. yelelerini kim oksarsa, o tarafa gider :)
yapma yaw boğamı sevgi doluymuş, ben pek aslandan farklı olamıycaklarını düşünmüştüm, hani boğa ya???
yok yelemi bi tek kocem okşasın yeter, arkadaşlarımı realist, kişilik sahibi insanlardan seçerim kimse yele falan okşamasın yaniieleştirsin...zaten gerçek dostta yüze söyleyendir dimi
Evet tatlim, erkekler surekli zil takip oynamamizi bir de sahneye cikacak gibi harika giyinmemizi isterler heheYataktan bile oyle kalkmamizi beklerler, nasil oalcaksa:)
yok canım nazar etmedim valla :) nasılsınız kızlar? ne var ne yok? bebişler nasıl?
Doguruyor muydun?? Nasil yaniiiiiiiiiiiiii??oluyooo inan oluyoo insanın doğasında varsa tabii:)))
ben kokoşumdur çoook severim kokoşluğu, yatak, mutfak farketmez
yeterki onun oğlaklığı tutmasın
zilde takarım göbekde atarım walla
ettinnnn ettiinnnn
bak millet anca toplandı,
ne olsun canımcım oturduk laflıyoz,
bugün ben az kalsın doğuruyodum
onun dışında pek bişi yok
valla bitirmek mümkün olmuyo, arıyolar pat die, biz geliyoruzzz, akraba olunca da yok diyemiyosun, canım çıktı yaaBen misafir olayini coktan bitirdim. Artik misafir agirlamiyorum. Zor oluyor. Bence sen de artik bu ise son ver canim. Bol bol dinlenmemiz gerekiyor. yorgunlugun yaninda bir de stres oluyor insan. Ama zorunluluk varsa, yapacak cok sey yok. Bebisin hareketleri artik gittikce daha net olacak. Inshallah saglikla dogurmak nasip olur hepimize cici bebislerimiziiii :)
hayırdırrrr??? nasıl oldu o? korktum birden :) geçmiş olsunettinnnn ettiinnnn
bak millet anca toplandı,
ne olsun canımcım oturduk laflıyoz,
bugün ben az kalsın doğuruyodum
onun dışında pek bişi yok
yok canım burda nerden bulacam mothercare i :)) doğu görevinden dolayı şırnağın bi ilçesindeyiz alışverişe siirte gidiyorum ama ordada görmedim bebeği doğudayken yapmak iyi bir fikir değil yani herşeyden mahrum kalıyorumMother care de, uzun ince yani dikdortgen seklinde besikler var ahsaptan yapilmis. onlari da gordun mu? Bana da sanki park yatak ilk aylar icin ii olabilir gibi geldi. Ancak dedigim gibi, aklim karisik bir kac gun dusunmek, arkadaslarin fikrini almak istiyorum.. Bakalim:)
mrh birce mardin ömerli yibodaydım alışmıştım yeni doğum iznine ayrıldım şimdi eşimin yanındayım şırnak idilde 2 aydır giremiyodum ömerlide internetim yoktu geçmişlere bakıyodum bende kim ne yapmış diye beni hatırlamana sevindim herkes beni unutmuştur diyodum sen nasılsın doğum iznine çıktınmı
çok geçmiş olsunnnn,,, benimde haftasonu yatılı misafirim vardı, bol bol sinir stres yüklendim, daha yeni kendime geliyorum. kendimi taşımaya zorlanırken 3 gündür misafir ağırlıyorum, bitkin haldeyim malesefbebişime gelince bugün kollarını bacaklarını net hissetmeye başladım, içimde dönüşünü... minik kelebeğim benim :)
Tesk ederiz canim. ben ve bebisim iyiyiz. Bugun biraz alisveris yaptik, yorulduk. Bir de taksi ile gitmistik alisverise, araba surmeyeyim dedim daha guvende olmak icin, donuste, taksici kaza yapti. biraz aksiyonlu bir gundu.. :s sen nasilsin bebisin nasil?
Doguruyor muydun?? Nasil yaniiiiiiiiiiiiii??
yok canım burda nerden bulacam mothercare i :)) doğu görevinden dolayı şırnağın bi ilçesindeyiz alışverişe siirte gidiyorum ama ordada görmedim bebeği doğudayken yapmak iyi bir fikir değil yani herşeyden mahrum kalıyoruminternetten bakarım ama teşekkür ederim paylaştıgın için
evet hiç sorma hala sinirim tepemde... ilk defa geldiler evime( kuzenim, eşi, çocuğu)... ellerini kollarını sallaya sallaya bomboş çıkıp ev görmeye ve cumadan bugüne yatılı olarak misafir gelmişler sağolsunlar... bütün dermanım gücüm tükendi 3 günde, sinirlerim alt üst oldumisafir?? hemde yatılı?? bu insanlarda hiçmi düşünce yok???
valla bitirmek mümkün olmuyo, arıyolar pat die, biz geliyoruzzz, akraba olunca da yok diyemiyosun, canım çıktı yaa
. hayırlı sağlıklı gelsin yavrularımız
hayırdırrrr??? nasıl oldu o? korktum birden :) geçmiş olsun
şööööle oluyo sen kalabalık dediğinde 13 kişi vardı,
sonra bi anda 5 kişiye düştük:)))))
korkma canımmm bu kadarcık şeyden korkulurmu:)))
sen beni egeden sor
ayyyyh özledim walla egeciğimi gözümde tütüyor,
yarın açabilsem burayı, walla özledim
evet hiç sorma hala sinirim tepemde... ilk defa geldiler evime( kuzenim, eşi, çocuğu)... ellerini kollarını sallaya sallaya bomboş çıkıp ev görmeye ve cumadan bugüne yatılı olarak misafir gelmişler sağolsunlar... bütün dermanım gücüm tükendi 3 günde, sinirlerim alt üst oldu
(not: asla misafir sevmeyen bi insan değilim, yanlış anlaşılmasın)
komşucum hoşgeldingüçlükonaktayım bende yanıbaşında :)) azkaldı bende doğum iznimi bekliyorum ayrılsamda doya doya uyusam diye bu arada yakalamışken sanada sorayım sözleşmeliler doğum iznine ayrıldıgında maaş aynen yatıyo dimi canım ? yatıyo diyen var yatıyo ama sonra geri ödeme çıkarıyorlar diyen var aklım karıştı benimde
misafir?? hemde yatılı?? bu insanlarda hiçmi düşünce yok???
geçmiş olsun canım bi sadaka ver istersen
sabah öyle bi sancım vardıki, ölüyordum, annemi ve eşimi aradım, dedim böle böle...
benim badeden erken doğum sancısı tecrübem var maalesef, bu seferde aynısı olmasın amann...
salı günü dr uma gidicem nasipse, yarında fena olursam salıyı beklemem
kız ben ona demedim korktum diyeeebugün doğuruyodum demişsin yaa ona dedim hayırdır korktum die :)))))
amannn herkes sen ben gibi değil işte, herkes aynı düşünceli beyne sahip değil, algı meselesi... millet keyfine baktı, ben yorulduğumla kaldım :yok arkadaşım niye öyle düşünelim,
insanda düşünce olsa zaten 8 aylık hamile kadına yatılı gelmezler,
ben abimin evine bile gittiğimde ki 3-4 saatlik yol,
dönüp gece geliyoruz sıkıntı yapmayalım diye..
aman sakın dur, daha erken, az daha dursun karnında cadı kızınhaaa:))) nası oluyo o deyince bende aklım birden öteki konuya gitti,
bide benim öteki yazıyı kopyalamışsın galiba,
amannnn eserrr bende kafamı kaldı, yarında buraya gelmezsem bilinki sevibade kızını kucağına aldı
şaka yapmıyorum, cidden fenayım
Haklisin, sadaka verecegim Inshallah yarin . Sana da cok gecmis olsun.... uzuldm, dikkat et..
komşucum hoşgeldingüçlükonaktayım bende yanıbaşında :)) azkaldı bende doğum iznimi bekliyorum ayrılsamda doya doya uyusam diye bu arada yakalamışken sanada sorayım sözleşmeliler doğum iznine ayrıldıgında maaş aynen yatıyo dimi canım ? yatıyo diyen var yatıyo ama sonra geri ödeme çıkarıyorlar diyen var aklım karıştı benimde
yakomaz canım yakınız senle ben müdüre sordum kesinti olmıcak aynen alıcaksınız maaşınızı dedi sonrada geri ödeme yapmayız eşimin okulunda doğum yapan sözleşmeli öğretmenler maaşlarını aldılar sonrada geri ödeme yapmadılar bizde ödemeyizzz yaaa maaşa güvenip bir sürü alışveriş yaptık yaa bu arada doğumu nerde yapcan ben batman alman hastanesinde yapıcam hemde mayıs 20 de epidural yapcam mayıs annesi olcam az kaldııı yaaa
amannn herkes sen ben gibi değil işte, herkes aynı düşünceli beyne sahip değil, algı meselesi... millet keyfine baktı, ben yorulduğumla kaldım :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?