amannn herkes sen ben gibi değil işte, herkes aynı düşünceli beyne sahip değil, algı meselesi... millet keyfine baktı, ben yorulduğumla kaldım :
aman sakın dur, daha erken, az daha dursun karnında cadı kızın
bilmiyorumki dikkat etmekle ilgilimi??
genelde hep hareketliyimdir, sabah yorulmadan etmeden oldu işin enteresan tarafıda bu..
sob maşallah doğum tarihi belli, sezeryenmi olacaksın ki??
maşşallah doğum tarihi bile hazır heyecan hat safada:)
amin canım. valla bu defa aklım başıma geldi, o kadar çabuk yoruluyorum ki anlatamam. artık misaifr kabul edemiycem, bişekilde de ifade ederim artık ne yapayım... neyse canlarım hepinize iyi akşamlar, Allah a emanet olun...Ah canim, Rabbim ecrini versin inshallah. Bedeninin sadakasi olsun yaptigin hizmetler, ancak bundan sonra artik ustu kapali mesajlar mi verirsin, ne yaparsin.. Lutfen misafiri kesmeye bak bir sureligine..biliyorum zor. Belki bu konuda annen veya esin yardimci olabilir..
amin canım. valla bu defa aklım başıma geldi, o kadar çabuk yoruluyorum ki anlatamam. artık misaifr kabul edemiycem, bişekilde de ifade ederim artık ne yapayım... neyse canlarım hepinize iyi akşamlar, Allah a emanet olun...
evet sevibade epidural sezeryan olucak
amin canım. valla bu defa aklım başıma geldi, o kadar çabuk yoruluyorum ki anlatamam. artık misaifr kabul edemiycem, bişekilde de ifade ederim artık ne yapayım... neyse canlarım hepinize iyi akşamlar, Allah a emanet olun...
Herkese iyi geceler. Yarin gorusuruz kismetse.. Allaha emanet olun :)
hayırlısı olsun, ne güzel mayısın sonuna doğru kurtulacaksın ne güzel:)))
walla doğuranlara imrenmeye başladım,
rabbim kolaylığını versin hepimize
amin canım herkese azda kaldı sayılır kızıma 20 mayısta hayırlısıyla kavuşcam
yakomaz canım yakınız senle ben müdüre sordum kesinti olmıcak aynen alıcaksınız maaşınızı dedi sonrada geri ödeme yapmayız eşimin okulunda doğum yapan sözleşmeli öğretmenler maaşlarını aldılar sonrada geri ödeme yapmadılar bizde ödemeyizzz yaaa maaşa güvenip bir sürü alışveriş yaptık yaa bu arada doğumu nerde yapcan ben batman alman hastanesinde yapıcam hemde mayıs 20 de epidural yapcam mayıs annesi olcam az kaldııı yaaa
bu arada kızımın ismini asya beril vercez sizce nasıllll
mervee çok hesaplı almışsın gerçekten. toparlayıcı dediğin korse mi???
erken değilmi canımcım hoş sen 33. haftandasın ben daha 30 un içindeyim hafta olarak ilerde olanları gördükçe üzülüyorum bebişime geç kavuşacam diye :) siirti düşünüyodum ama ordaki doktorların hepsi sinir ya daha doğru dürüst doktor bulamadım biliyomusunbatman buraya ne kadar uzak canım doktorun kim iyi bi doktormu bende mi batmana gitsem ? benim normal olacagı için sancıyla yetişemem diye korkuyorum ya yoksa mardin yada batman düşünürdüm yakınsa yine orda yapabilirim aslında siirtteki doktor ve hastaneleri hiç begenmedim çünkü çok kafama takılıyo napcam diye inşallah iyi bi doktor bulabilirim bende :26: maaşın kesilmemesine sevindim ya masraf çok yanarız yoksa
bence çok hoş isimler ben İremsu diyorum babası su yu begenemedi bi türlü İrem olsun diyo bakalım ya İremsu yada İrem olacak bizimkide :))bu arada kızımın ismini asya beril vercez sizce nasıllll
erken değilmi canımcım hoş sen 33. haftandasın ben daha 30 un içindeyim hafta olarak ilerde olanları gördükçe üzülüyorum bebişime geç kavuşacam diye :) siirti düşünüyodum ama ordaki doktorların hepsi sinir ya daha doğru dürüst doktor bulamadım biliyomusunbatman buraya ne kadar uzak canım doktorun kim iyi bi doktormu bende mi batmana gitsem ? benim normal olacagı için sancıyla yetişemem diye korkuyorum ya yoksa mardin yada batman düşünürdüm yakınsa yine orda yapabilirim aslında siirtteki doktor ve hastaneleri hiç begenmedim çünkü çok kafama takılıyo napcam diye inşallah iyi bi doktor bulabilirim bende :26: maaşın kesilmemesine sevindim ya masraf çok yanarız yoksa
mrh birce mardin ömerli yibodaydım alışmıştım yeni doğum iznine ayrıldım şimdi eşimin yanındayım şırnak idilde 2 aydır giremiyodum ömerlide internetim yoktu geçmişlere bakıyodum bende kim ne yapmış diye beni hatırlamana sevindim herkes beni unutmuştur diyodum sen nasılsın doğum iznine çıktınmı
ewet cnm orası dewlet hastanesiydi mecbur oldugumuz içn gittik cunku burda sadece orasının acili war benm gittigim ozelde kadın dogumcu yok acile gidemıorum o yusden..zaten sadece o ozel hastane war baska yok..sadece muayeneye gidiorum ozele..ozel hastane temiz allahtan doktor da ii ama ole aman aman deil yani..yinede orda dogum yapanlara bi sorcam memnunlar mı ona gore orda da olabilir dogum..yinede kararszım bilmıorum bazıları ozelde dogurma dewllette dogur dıo ama dewlet hastanesi hosuma gitmıo hijyen bakımından f,lan..ya ona bende s,nir oluorum burdada bole insan şikayetlerini anlatmaya utanıo herkesın içnde kac kişi muayeneye girio..bikac kez dewlete gittim gordum neseki ozelde ole deil..cok zor walla allh yardımcızmız olsun bebeşlerimz saglıklı dogsun da napalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?