• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı haftalar nasılsınız evişlerim var soluklanmak için oturduğumda bakıcam size geçmişi okumadım
inşallah haftasonu ters giden bi şey olmamıştır

hayırlı haftalar nasılsınız evişlerim var soluklanmak için oturduğumda bakıcam size geçmişi okumadım
inşallah haftasonu ters giden bi şey olmamıştır
günaydın cnm başladın mı temizliklere :) kolay gelsin
bi sorun yok herhalde

evet cnm duvarları sordum umarım karteladakının yanısı cıkarrrrrrrr bızdede

sen başladın mı boyaya. nasıl toparladın eşyaları derdim o benim yaa:((((

bi sorun yok herhalde

günlük evişi canım haftada bir süpürme silme toz alma işim oluyo onA başladım temizlik yapamıyorum ben valla çok zor oluyo birde korkuyorum

günlük evişi canım haftada bir süpürme silme toz alma işim oluyo onA başladım temizlik yapamıyorum ben valla çok zor oluyo birde korkuyorum

kızlar artık daha da dikkatli olmamız gerekiyormuş.
kendinizi sakın yormayın.
bir de becerebilirsek sinirlenmememiz lazım.
eşiyle kavga edip erken doğuran bissürü kadın varmış :1:

ben bir işe başladımmı işim bitmeden oturmazdım bir günde derin temizlik yapardım şimdi
haftada bir günlük evişi yapıyorum onuda otura otura biraz hızlı hareket etsem hemen ben burdayım diyo ya nefesim gidiyo ya kasığım veya sırtım ağrıyo istesemde yoramıyorum kendimi birde buradaki kızlara dikkat ettim çok temizlik yapıp yorulanların çoğu sorun yaşadı onun için korkudan elimi bi şeye süremiyorum olduğu kadar yapıyorum

bi sorun yok herhalde

cnmm hıcbısı toparlamnadım sadece ortdakı suslerı felan toparladımm. ama esım beledı boyacıyı sabah dıokı 2 dk da evı ortaya doktu adam::) bgn tavanları yapacakmıss bakalım 4 gun surer demıstı tek basına yapacagı ıcınn

karteladakinin aynısı olmuyo pek.
başında durabilirseniz tek duvar boyatıp bir bakın derim.
olmazsa rengi değiştirirsiniz.
off canım ızın almak bı dertkı ole olmasa ıstıodum aslında ama.. oyuzden adama yrın ılk yatak odasını boyayyın dıcem en azından kotu olursa salon felan daha ıı olur

ben kesin eylüle bağırırken doğururum:))

Eggeeee ne zaman gidiyon doktora.
ben cuma gidiyorum.

bende pazartesi gidicem.. 4ünde rapor açtıtrırken dr 2 haft sonra gel dedi 18ine geliyor demi doğru hesaplıyorum..
yoksa erken gitmiyim

Anammmmm.....
Kavga yüzünden erken doğum mu ????
Benimki kavga yüzünden olmaz da, olursa yorgunluktan olur..Allah korusun..

ben bir işe başladımmı işim bitmeden oturmazdım bir günde derin temizlik yapardım şimdi
haftada bir günlük evişi yapıyorum onuda otura otura biraz hızlı hareket etsem hemen ben burdayım diyo ya nefesim gidiyo ya kasığım veya sırtım ağrıyo istesemde yoramıyorum kendimi birde buradaki kızlara dikkat ettim çok temizlik yapıp yorulanların çoğu sorun yaşadı onun için korkudan elimi bi şeye süremiyorum olduğu kadar yapıyorum

Haklısın, ben mesela taşınırken açılma olmuştu...

cnmm hıcbısı toparlamnadım sadece ortdakı suslerı felan toparladımm. ama esım beledı boyacıyı sabah dıokı 2 dk da evı ortaya doktu adam::) bgn tavanları yapacakmıss bakalım 4 gun surer demıstı tek basına yapacagı ıcınn

off canım ızın almak bı dertkı ole olmasa ıstıodum aslında ama.. oyuzden adama yrın ılk yatak odasını boyayyın dıcem en azından kotu olursa salon felan daha ıı olur

hepimizin telaşları başladı artık hayırlı olsun iyi günlerde kirlensin evin ...bizde haftasonu oda siparişi verdik dün duvar kağıtlarını aldık birde yağmurlar bitse çatı tamirimiz başlasa çok iyi olur

ben duvarları mkağıt yaptırıyorum yatağının olduğa taraftaki duvarda çizgi film kahramanlarının olduğu bir desen seçtik mikili falan karşıdaki duvarada bulutlu kağıt seçtik

bende yatagın oldugu tarafa kelebeklı bı duvar kagıdı begendımm ama duvar kagıtcı nonoş abımız deıdkı bu cok syrek desenlıı bıraz daha yogun bısı secın:) dıer duvarda pembe yapıcammm..

ayy dun bı ark dedı aynı sızın gıbı yapmıslarr bebegın ısmıde bulutmusss:)

aman boşver yazık bu saatden sonra bişey olmasın:)

4 gün mü offf sen dörtgün boya kokusunda mı yatcan yakınlarda biri yokmu kalsan. koku da yatmasan bana adam dedi yaağlı boya yapılan yerler var 2 gün evde yatmayın zehirler..
ben süs eşyalarını topluycam koltukları felan ortaya çekice yatağı felan offff napcam yaaaaaa.

hepimizin telaşları başladı artık hayırlı olsun iyi günlerde kirlensin evin ...bizde haftasonu oda siparişi verdik dün duvar kağıtlarını aldık birde yağmurlar bitse çatı tamirimiz başlasa çok iyi olur

bızde h.sonu baktık bısılerrr mobılyacıyı cagırdık sıfonyer felan yaptırcazzz offf off ne telaşee ne masraff vallaa sorma gıtsın

Back
X