ne çabuk çıktı bee 3 günde veriyorlar kültürü.. Tam idrar tahlilimi verdin sen.. Inşallah bende de çıkmaz yeter yaa.
bu kız serpildi galiba bu gün hiç oturamıyom sürekli sıkıştırıyo
gördüm gördüm maşallah sübhanallah... Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin...eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettt.. resmini gördün mü
merve bende bitirdim geçen cuma 50 tane duamı.rabbim bodrumun bebeğiyle berabe r hepimizin kuzularına can versin nefes versin kan versin inşallahh)))sağlıkla büyüsünler karnımızda )))
SLM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM
BUGUN DOKTORA GİTTİM 1500 GRAM OLMUŞ OGLUM BOYUDA UZUN OLUCAKMIŞ :) 35 HAFTAYA KADAR DEDİ AGIR İŞLER YAPMAYIN DİKKATLİ OLUN ERKEN DOGUM RİSKİ BU AYLARDA BAŞLIYORMUŞ..3 HAFTA SONRA TEKRAR CAGIRDI BİRDAHİKİ GİTTGİMDE NST BAGLAYHACAKMIŞ BENİ
herkese merhaba!!! ben de geldim:)
dun ıkıser sanıye aralıklarla karnım pıt pıt dıyıp durdu sanırım hıckırık bu dedım tam olarak hıckırık nasıl onuda bılmıyorum dogrumu dusunmusum
Serpilsin serpilsin
Sıkış sen anası, şu an sen umrumuzda diilsin pek, Sezin Hanım rahat olsun da
aynen şekerim
bu kız serpildi galiba bu gün hiç oturamıyom sürekli sıkıştırıyo
maşallahhhhhhhhhhhhkaşıdım bacım
Inşallah geçmiştir seninki de.
Yok kız valla sığışamıyo.
Yakındığımdan söylemiyorum. Belirgin fark hissettim önceki günlere göre.
aminn. Allah yardımcın olsun güzel haberlerle gel inşallah aklımız sende yarın mutlaka haber ver.hoşgeldin canım hadi gözün aydın mikroplardan kurtulmussun darısı egenin başına
kızlar ben yavaş yavaş hazırlanayım doktora gidecem yarın görüşürüz öptüm
normal idrar kız kültür değil .. çıkmasın yaa sendede
ya ben bu kocişi yirim yaa.. Ege bu arada bende acıkmalar başladı bak öğlen yemiştim acıkmazdım fena açıktım yaa hilmiye acıktım sanki demiştim bana bişiler almışgetirmiiiiiiiiiiiiiiişşşş ben sevmiyimde bu adamı napiyim
ya ben bu kocişi yirim yaa.. ege bu arada bende acıkmalar başladı bak öğlen yemiştim acıkmazdım fena açıktım yaa hilmiye acıktım sanki demiştim bana bişiler almışgetirmiiiiiiiiiiiiiiişşşş ben sevmiyimde bu adamı napiyim
yaa bide kaynanam... durmadan bizim çocugu sayıklayıp duruyomuş birine kazak sipariş vermiş ördürüyormuş.. kaynımada demiş bi kumaş al şöle bebekli falan bizim çocuğa yorgan diktirtecekmiş ayy
ohh afiyet olsun . Bak ne düşünceli kocalar var. öküz dedimmiydi de kızıyonuz bacım . Ben beni merak etmiyomusun desem . çok işim var elif bişey olsa ararsın der hıyar..
(canım salatalık istedi)
ohh afiyet olsun . Bak ne düşünceli kocalar var. öküz dedimmiydi de kızıyonuz bacım . Ben beni merak etmiyomusun desem . çok işim var elif bişey olsa ararsın der hıyar..
(canım salatalık istedi)
ayyy egeee benımde dun pazarda gordum dayanamdım aldım vallaa cok guzel gorunuyorlardı cengelköy hıyarı:)
(canım salatalık istedi)
ay öldüm burdaaaaaaaaa, gözümden yaş geldi ve gülerken başka yerden sıvılar
feci güldüm parantez içi yorumuna Ege, Allah seni de güldürsün yaaa çok iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?