2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettt.. resmini gördün mü
gördüm gördüm maşallah sübhanallah... Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin...

merve bende bitirdim geçen cuma 50 tane duamı.rabbim bodrumun bebeğiyle berabe r hepimizin kuzularına can versin nefes versin kan versin inşallahh)))sağlıkla büyüsünler karnımızda)))

amin canım sağol ağzına sağlık...

Maşallah kuzuma, kocaman olmuş..

herkese merhaba!!! ben de geldim:)

Hoşgeldin canım..

bu kız serpildi galiba bu gün hiç oturamıyom sürekli sıkıştırıyo

kaşıdım bacım

Inşallah geçmiştir seninki de.

Yok kız valla sığışamıyo.
Yakındığımdan söylemiyorum. Belirgin fark hissettim önceki günlere göre.
maşallahhhhhhhhhhhh

inşallah geçmiştir. Pek umutlu değilim ama :))))

hoşgeldin canım hadi gözün aydın mikroplardan kurtulmussun darısı egenin başına

kızlar ben yavaş yavaş hazırlanayım doktora gidecem yarın görüşürüz öptüm
aminn. Allah yardımcın olsun güzel haberlerle gel inşallah aklımız sende yarın mutlaka haber ver.

normal idrar kız kültür değil .. çıkmasın yaa sendede

aminnn

ya ben bu kocişi yirim yaa.. ege bu arada bende acıkmalar başladı bak öğlen yemiştim acıkmazdım fena açıktım yaa hilmiye acıktım sanki demiştim bana bişiler almışgetirmiiiiiiiiiiiiiiişşşş ben sevmiyimde bu adamı napiyim

yaa bide kaynanam... durmadan bizim çocugu sayıklayıp duruyomuş birine kazak sipariş vermiş ördürüyormuş.. kaynımada demiş bi kumaş al şöle bebekli falan bizim çocuğa yorgan diktirtecekmiş ayy

ohh afiyet olsun . Bak ne düşünceli kocalar var. öküz dedimmiydi de kızıyonuz bacım . Ben beni merak etmiyomusun desem . çok işim var elif bişey olsa ararsın der hıyar..
(canım salatalık istedi)

ohhhh afiyet şeker olsun.
ben aç aç geziom valla. doğru dürüst bişey yediğim yok yemekler feci çıkıyo.

yaa bide kaynanam... durmadan bizim çocugu sayıklayıp duruyomuş birine kazak sipariş vermiş ördürüyormuş.. kaynımada demiş bi kumaş al şöle bebekli falan bizim çocuğa yorgan diktirtecekmiş ayy

yazık kadıncağız yok haliyle uğraşıyo bişeyler yapmaya. sağolsun.
neyse yine duygusala bağlama fatma.

ohh afiyet olsun . Bak ne düşünceli kocalar var. öküz dedimmiydi de kızıyonuz bacım . Ben beni merak etmiyomusun desem . çok işim var elif bişey olsa ararsın der hıyar..
(canım salatalık istedi)

ayyyy dün markettte bakıp bakıp almadım canım istedi ama eminim tadı berbattır.
orjinalleri çıksa da yesek

(canım salatalık istedi)

ayyy egeee benımde dun pazarda gordum dayanamdım aldım vallaa cok guzel gorunuyorlardı cengelköy hıyarı:)

(canım salatalık istedi)

ay öldüm burdaaaaaaaaa, gözümden yaş geldi ve gülerken başka yerden sıvılar
feci güldüm parantez içi yorumuna Ege, Allah seni de güldürsün yaaa çok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…