2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar nasılsını? bi şükür iyiyi mervecim sen nasılsın canım??bende buhaft doğumiçin çantamı haırlıycam herşey tamam gibi bakalım.hayırlısıyla sağlıklı sıhatlice gelsin yavrular:))

neyse kızlar ben kaçar bi yemek yapıyım namaz kılayım hadi öptüm hepcüğünüzü... akşam girerim ama çoğunuz olmazsınz sanırım... hadi Allah'a emanetsiniz...

hoşgeldin Aynurcum iyiyim canım tam da çıkıyordum yaa akşam girersen görüşürz...

Kız, o bacaklar ne öyle çöp gibi...
Sen doğum yapınca çabuk verirsin kilonu, sırf göbekte toplanmış, bacaklarda falan hiç kilo yok..Maşallah..

habire otlarla beslendım ondandırr hiç hamur işi yemedii 34 bedendım ona göre düşün şekerimm simdi 16 kılo almıs halımm ::)

kızlar bende çıkıyorum
dün beşiğimizi küvetimizi çantalarımızı ıvır zıvır bidolu şeyimizi aldık şükür onlar gelecek erkenden varayım eve
öptüm nanaktan herkesi ei akşamlar

kızlar bende kaçıyorum benim kız acıkmış karnımızı doyuralım geliriz yine görüşürüüzz

kızlar bende çıkıyorum
dün beşiğimizi küvetimizi çantalarımızı ıvır zıvır bidolu şeyimizi aldık şükür onlar gelecek erkenden varayım eve
öptüm nanaktan herkesi ei akşamlar

İyi akşamlar kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…