- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
hoşgeldin Aynurcum iyiyim canım tam da çıkıyordum yaa akşam girersen görüşürz...
kızlar bende çıkıyorum
dün beşiğimizi küvetimizi çantalarımızı ıvır zıvır bidolu şeyimizi aldık şükür onlar gelecek erkenden varayım eve
öptüm nanaktan herkesi ei akşamlar
neyse kızlar ben kaçar bi yemek yapıyım namaz kılayım hadi öptüm hepcüğünüzü... akşam girerim ama çoğunuz olmazsınz sanırım... hadi Allah'a emanetsiniz...
herkes kaçmış yine ufffben yeni girebildim..
Anam maşallah...
Biz de ot çöp yiyoruz falan ama, bize yarıyo valla....
bi soru sorduk dimidogru soyluyosun cnmmbende yıkadım ama tam yerlestrmedım odamız gelsınde annem oda cekmecelerıne kapıtone suslıyecek onları yerlestrdıkten sonra tam olarak artık hazır olur odayı bosalttım bu sefer dıyer odamıs darman duman oldu bır gelseydı kuzumun odası
hadi yaaa:))))) benim kocamda rafa kaldırdıselammmm kızlarr herkese mutlu pazarlar....
kız ne aşkıbu halde,
zaten bugün sancıdan ölüyodum,
pazar olmasa koşa koşa dr a giderdim,
aşk olaylarını rafa kaldırdık biz hem topik olarak
ahhh ahhh kayıran Allah seviyi kayırsın ne güzelll
herkeste annelerrr, ablalarr, kayınvalideler ohhhh
biz burda sancı çeke çeke her işi kendimiz yapıyoz, aman nazarım değmesin sana arkadaşım
canım şööööle bi söz war öncelikle.. Emmeyen bebek yoktur, emziremeyen anne vardır !Merhaba canim,
Birsey sormak istiyorum. Diyelim bebek emmeyi birakti ama biz her gun pompa ile sutu cekmeye devam ettik. Sut yine kesilir mi? Eger bebek meme istemezse, bu yontemi denemeyi dusunuyorum ortalama 1 yil kadar.
adanayı cok özledım ben yaaa boyle bırden bıre annemgıl dısarı cıkmıs platin dıye bır yer var bızım orda gezmıs dolasmıslar ay ne bılım cok kotu oldum onlara bellı etmedım ama suan nasıl aglama tuttu anlatamam
aa bak iyi geldin tamda soruna cewap wermiştim:)) nacizane benim fikrim tabi bunlarSelam kizlar, uyudum uyandimm ve ben geri geldiiiiimmm. Herkes gitti mi??
adanayı cok özledım ben yaaa boyle bırden bıre annemgıl dısarı cıkmıs platin dıye bır yer var bızım orda gezmıs dolasmıslar ay ne bılım cok kotu oldum onlara bellı etmedım ama suan nasıl aglama tuttu anlatamam
Selam kizlar, uyudum uyandimm ve ben geri geldiiiiimmm. Herkes gitti mi??
Tatlim aglama,Ben de gurbetteyim. Annemleri ozledim cok. Babami... hERGUN SIMDI NE YAPIYORLARDIR DIYE DUSUNUYORUM. TELEFONLA KONUSUYORUZ AMA YETMIYor cogu zaman.
Ancak biz mutlu oilursak onlar da mutlu oluyorlar. uzulme nolur, bak ben de aglarim simdi. Gozyaslarim zaten hazir bekliyor ..
iwet dimi tecawüz kaçınılmazsa zewk almaya bakıcaksınkızım sende olduğun yerde gez..niye ağlıyorsun ki..
Ben de memleketimi özledim, hem senden uzun süre oldu görmeyeli..
çık balkona mis gibi hava al bakayımm, illa platin mi gezecen...balkonuna çık, al eline bir fincan türk kahvesii, otur sandalyene..ohhhh, mis gibi..
canım şööööle bi söz war öncelikle.. Emmeyen bebek yoktur, emziremeyen anne vardır !
sakın emmezse die düşünme mecbur emecek.. bebekler emme güdüsüyle doğuyor başka beslenmesi için biryol yok çünkü.. hastaneye we dr alara düşen görew doğduktan hemen sonra olabildiğince çabucak anneyle bebeği buluşturmak we emzirme işlemine başlamaktır..
tabiiki normal doğum çok önemli bu konuda hemenb süt geliyor çünkü göğüslerden sezaryen olunca sütün gelmesi 1,2günü buluyor bu da çocuğun aç aklıp sarılık olmasını kolaylaştırıyor! yine iki rada derede yaşasın normal doğum diorum
olduki çalışmaya başladın we gündüzleri emziremeyecksin o zamn her 3 saatte bir 15er dakika göğüsleri boşaltman gerekiyor sağma işlemini askıya alırsan süt gider.. zaten bebeğin emmesi gibi olmuyor sağmak.. sağıldıkça azalıyor zamnla o yüzden bol bol emzirebilmek çok önemli
bi soru sorduk dimi
hadi yaaa:))))) benim kocamda rafa kaldırdıkorkuyomuş
canım şööööle bi söz war öncelikle.. Emmeyen bebek yoktur, emziremeyen anne vardır !
sakın emmezse die düşünme mecbur emecek.. bebekler emme güdüsüyle doğuyor başka beslenmesi için biryol yok çünkü.. hastaneye we dr alara düşen görew doğduktan hemen sonra olabildiğince çabucak anneyle bebeği buluşturmak we emzirme işlemine başlamaktır..
tabiiki normal doğum çok önemli bu konuda hemenb süt geliyor çünkü göğüslerden sezaryen olunca sütün gelmesi 1,2günü buluyor bu da çocuğun aç aklıp sarılık olmasını kolaylaştırıyor! yine iki rada derede yaşasın normal doğum diorum
olduki çalışmaya başladın we gündüzleri emziremeyecksin o zamn her 3 saatte bir 15er dakika göğüsleri boşaltman gerekiyor sağma işlemini askıya alırsan süt gider.. zaten bebeğin emmesi gibi olmuyor sağmak.. sağıldıkça azalıyor zamnla o yüzden bol bol emzirebilmek çok önemli
iwet dimi tecawüz kaçınılmazsa zewk almaya bakıcaksın(inşallah eden kişi brad pitt falandır tabi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?