Anam ne sulu gözlüsünüz yaa..
Ben de gurbetteyim, hem burda kimsem yok kocişten başka...
Ama kızım da üzülür diye ağlamıyorum hamiş olduğumdan beri...Ben de hergün telefonla konuşuyorum ama tabi memleket hasreti başka...
Bi doğuralım kuzularla gideriz memleketlere..Ağlamayın bakayım....
arkadaslar bır sey sormam lazım simdi benle ılgılı begenılerınızı bıldırılerımden goruyorum ama yapılan yorumları tek tek sayfaları kontrol etmek zorunda kalıyorum onun bı kısa yolu varmı kım benımle ılgılı yazı yazmıs nasıl gorebılırım
bu şekilde cıktı cnm seninki nekadar kilosu boyu kafa capı
Eki Görüntüle 175393
arkadaslar bır sey sormam lazım simdi benle ılgılı begenılerınızı bıldırılerımden goruyorum ama yapılan yorumları tek tek sayfaları kontrol etmek zorunda kalıyorum onun bı kısa yolu varmı kım benımle ılgılı yazı yazmıs nasıl gorebılırım
Inshallah annem bu ay sonunda geliyor, dogum gunume. artik doguma ve sonrasina kadar benimle kalacak inshallah. Bugun pasaport degistirme icin bsvuruda bulunacaklardi.Hazirlik yapiyor. Sevincliyim cok.
Benim de burada kocamdan baska kimsem yok. Kayinvalidem var iste. Onunla kaliyorum 2 gundur. Kocam da gitti. cumaya doner inshallah. O zamana kadar kayinvalidemdeyim..
haziranda hepinizin yanlızkığı geçer kızlar merak etmeyin
adanayı cok özledım ben yaaa boyle bırden bıre annemgıl dısarı cıkmıs platin dıye bır yer var bızım orda gezmıs dolasmıslar ay ne bılım cok kotu oldum onlara bellı etmedım ama suan nasıl aglama tuttu anlatamam
Ben çıkıyorum iyi akşamlar herkese
mrb cnm.bende adanadayım
Hamile olduğumuzdan böyle oluyor, hormonlar coştu..Bak gelicekmiş annen ne güzel...
Benim annem daha mayısın ortasında gelicek..Hem de öyle pasaporta bile gerek yok, aynı ülkedeyiz sonuçta ama ancak o zaman glebilecek...Yine kayınvaliden varmış..Benimki de var burda ama hayrı yokk, eşim gece 2-3 gibi geliyor işten ben tek başıma kalıyorum Allaha emanet yaşıyoruz valla..Sancı falan gelse, o saatte kimseyi de arıyamam...
algılıyor tabi:) mesela sağıyosun sağıyosun süt bitiyo.. ama bebek emmeye başlasın daha süt geldiğini görüyosun..Canim harika aciklamissin. Super,. Gercekten sagmak ile bebegin emmesi arasindaki farki algiliyor mu gogusler yahu?? Inshallah zorlayacagim onu, mecbur emecek:) Inshallah diyelim de.. Yarabbi kolaylik ver. Benim gogus uclarim kucuk. Hamilelikle azicik buyudu sanki ama yine de kucuk sayilir, buna ne dersin?
taşınma toplanmayla ilgili tüyo wer dedim:) nerden başliim ne yapiim.. mutfak eşyalarını topladım fazlalıkları?bacım ne sordun okadar hızlı gıdıyorkı anlamadım okuyamadım belkıde
dimi yaa:)) ewet ewet bnde blooumu isterim
Hay allah iyiliğini versin hasret..Bu ne kızz...
Bana edicekse orlando bloom etsin anacım, bred pitt yaşlandı iş miş kalmamıştır onda...
kızlar naber, iyi misiniz.. Ancak girebildim.. Bugünde akşama kadar doktordaydım.. Kontrolüm falan vardı. çok uğraştım. Doktora gidince de tansiyon falan fırladı, peşimi bırakmadılar gene.. Sizlerden naber.. Yeni haberler var mı ben geçmişe bakamadım.. Bu arada aslı nın okulu bu hafta tatil onun için bu hafta pek giremeyebilirim, haberiniz olsun.. Merak etmeyin canlar.. Bu arada cuma beni merak etmişsiniz ya pek bir hoşuma gitti, ay çok şımardım,eşime de anlattım onun da çok hoşuna gitti.. Bebek iyiymiş 1900 gr. Falan olmuş. Ama bugün kesin kes söyledi emel hanım, 38 i falan beklemiycem 37.haftada alcam bebeği, çünkü çok ilaç kullanıyoruz bebeği hırpalamayalım dedi... Benden bu kadar, sizi çoook özeledim..
Bu arada ege ve channel çok teşekkür ederim beni aradığınız için.. Ege kız sesin ne kadar kibar geliyordu tel.de, merak ettim seni valla... Hiç öle ağa havası yoktu yani... Channel sen naptın gittin mi yasemin hanıma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?