2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu şekilde cıktı cnm seninki nekadar kilosu boyu kafa capı

arkadaslar bır sey sormam lazım simdi benle ılgılı begenılerınızı bıldırılerımden goruyorum ama yapılan yorumları tek tek sayfaları kontrol etmek zorunda kalıyorum onun bı kısa yolu varmı kım benımle ılgılı yazı yazmıs nasıl gorebılırım

Inshallah annem bu ay sonunda geliyor, dogum gunume. artik doguma ve sonrasina kadar benimle kalacak inshallah. Bugun pasaport degistirme icin bsvuruda bulunacaklardi.Hazirlik yapiyor. Sevincliyim cok.
Benim de burada kocamdan baska kimsem yok. Kayinvalidem var iste. Onunla kaliyorum 2 gundur. Kocam da gitti. cumaya doner inshallah. O zamana kadar kayinvalidemdeyim..

Valla bunu bende bilmiyorum bak...

Hamile olduğumuzdan böyle oluyor, hormonlar coştu..Bak gelicekmiş annen ne güzel...
Benim annem daha mayısın ortasında gelicek..Hem de öyle pasaporta bile gerek yok, aynı ülkedeyiz sonuçta ama ancak o zaman glebilecek...Yine kayınvaliden varmış..Benimki de var burda ama hayrı yokk, eşim gece 2-3 gibi geliyor işten ben tek başıma kalıyorum Allaha emanet yaşıyoruz valla..Sancı falan gelse, o saatte kimseyi de arıyamam...

Kızlar naber, iyi misiniz.. Ancak girebildim.. Bugünde akşama kadar doktordaydım.. Kontrolüm falan vardı. Çok uğraştım. Doktora gidince de tansiyon falan fırladı, peşimi bırakmadılar gene.. Sizlerden naber.. Yeni haberler var mı ben geçmişe bakamadım.. Bu arada Aslı nın okulu bu hafta tatil onun için bu hafta pek giremeyebilirim, haberiniz olsun.. Merak etmeyin canlar.. Bu arada cuma beni merak etmişsiniz ya pek bir hoşuma gitti, ay çok şımardım,eşime de anlattım onun da çok hoşuna gitti.. Bebek iyiymiş 1900 gr. falan olmuş. Ama bugün kesin kes söyledi Emel hanım, 38 i falan beklemiycem 37.haftada alcam bebeği, çünkü çok ilaç kullanıyoruz bebeği hırpalamayalım dedi... Benden bu kadar, sizi çoook özeledim..

Bu arada Ege ve Channel çok teşekkür ederim beni aradığınız için.. Ege kız sesin ne kadar kibar geliyordu tel.de, merak ettim seni valla... Hiç öle ağa havası yoktu yani... Channel sen naptın gittin mi Yasemin hanıma?

Canim , er yada gec , hamdolsun annelerimiz geliyor ya, ne mutlu bize. Bizim gelinin annesi rusyada, dogumuna gelemedi. Ne uzulmustum ona. Gerci benim annem ona kol kanat germek istedi istanbulda dogumda. Ama o da nankorluk etti, annemi uzmus. Hic bebege dokundurmamis bile annemi.. bu da baska mevzu zaten..

algılıyor tabi:) mesela sağıyosun sağıyosun süt bitiyo.. ama bebek emmeye başlasın daha süt geldiğini görüyosun..
bnmkilerde minicikti kırmızı mercimek kadar emmeye başlayınca nohut oluyolar canım:) merak etme hiç ucu olmayanlar bile doğru taktiklerle emzirebiliyolar
bacım ne sordun okadar hızlı gıdıyorkı anlamadım okuyamadım belkıde
taşınma toplanmayla ilgili tüyo wer dedim:) nerden başliim ne yapiim.. mutfak eşyalarını topladım fazlalıkları?

Hay allah iyiliğini versin hasret..Bu ne kızz...
Bana edicekse orlando bloom etsin anacım, bred pitt yaşlandı iş miş kalmamıştır onda...
dimi yaa:)) ewet ewet bnde blooumu isterim

seni görünce çıkamadım tam çıkıyordum.. Canım çok güzel haberler idil hanım kocaman olmuş. Erken almalarında sorun yoksa süper buda güzel bir haber. Bende bugun dedim yine dr gitti herhalde. Ben sana o gün mesaj yazamadım çok yoğundum kusura bakma..
Senin sesinde çok neşeli ve hakikatten pozitif geliyordu çok sıcaktı çok beyendim sesini... Ben aslında astım kestim bi kadınımdır da bakma latife yaptım san telefonda Neyse cnm aslıdan fırsat bulursan gel biz seni özlüyoruz tekrar iyi akşamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…