Siz için suları, için vişne sularınııı....
Ondan sonra hacı fış fışş....
hoş bulduk canım kız ne öle yaa sabah yatak odası uçuyodu bizin vuuut vuuut sesten uyuyamadık
fışfış kayıkçı kayıkçının küreği hophop eder yüreği
nolmuş nolmuş nolmuşşKız merve,
dün eşime anlattım eve gidince,gülüme tecavüz olayını nette anlattım dedim...
Ne diyor biliyor musun, kendini anlatıyorsun, gülümden ne istiyorsun...Onunla ilgili bişey anlatma diyor yaaa...Çatlak herifim benim...Kıskandı size anlatınca...
Kız merve,
dün eşime anlattım eve gidince,gülüme tecavüz olayını nette anlattım dedim...
Ne diyor biliyor musun, kendini anlatıyorsun, gülümden ne istiyorsun...Onunla ilgili bişey anlatma diyor yaaa...Çatlak herifim benim...Kıskandı size anlatınca...
slm kızlar nasılsınz bugün antepde kar yağıyo ya inanamadım bahar da kar yağıyo doğu illerinde yağabilir ama burda yıllardır görülmemiş bişey.Arkadaşım doğum yaptı geçen hafta 37 haftalıkda doğdu bebeği nisan annelerindendi ama bebğin kilosu 3300 olmasına rağmen küvez deymiş solunumu yetmiyomuş serumla besliyolar üstelik anne sütüde yok çok üzülüyo doğal olarak bi kere bile kucağıma alamadım diyo kız nolur ınada dıa edielim kızlar bebeğine çok üzüldüm 6 gün oldu hala vermediler bebeğini
nolmuş nolmuş nolmuşş
ayy hele bende gıcık oluyorum.. c.tesi pazar kalkıp gidiyo yaa nolurr gitme diye sarılıyorum adam ii istifa edip duvarları kemirelim diyo.. uff sinir yaaahe kız herif diyoki aklın varsa bugün yataktan çıkma diyo tamam sende işe gitme gel beraber kardeş kardeş yatalım dedim manyak diyo işe kim gitcek arabayı tembihle bugün senin yerine o çalışsın diyorum bende
slm kızlar nasılsınz bugün antepde kar yağıyo ya inanamadım bahar da kar yağıyo doğu illerinde yağabilir ama burda yıllardır görülmemiş bişey.Arkadaşım doğum yaptı geçen hafta 37 haftalıkda doğdu bebeği nisan annelerindendi ama bebğin kilosu 3300 olmasına rağmen küvez deymiş solunumu yetmiyomuş serumla besliyolar üstelik anne sütüde yok çok üzülüyo doğal olarak bi kere bile kucağıma alamadım diyo kız nolur ınada dıa edielim kızlar bebeğine çok üzüldüm 6 gün oldu hala vermediler bebeğini
nolmuş nolmuş nolmuşş
kız bilmiyomusun kuzu gilin arabaya tecavüz etmişler
kız nasıl yanii. gittimi ar namuss. evlendirin hemen
Kız geçen sene bizim gülüm e tecavüz ettiler de, dün onu anlattıydım burda...Koptu merve...
Gülüm de arabamız oluyo, tecavüz olayı da hırsız girdiydi, teybini falan sökmüş...Eşim çok üzülmüştü..
merve ben 100 adet okudum duayı. mesaj atarsam daha rahat olur kaydedersin diye düşündüm. ama site izin vermedi:)bodrumun bebeği ve tüm bebeklerin sağlıklı olması, sağlıklı doğması, mutlu ve huzurlu bir yaşamlarının olması için için dua ettim. inşallah Allah kabul eder. sevgiler herkese.....
selamlar kızlar
ya dün akşam çok acaip bişi oldu. Cüce bir dönmeye başladı ama öyle böyle değil resmen acıdan kıvrandım kasıldım kaldım gözümden yaş geldi hatta oyurup ağladım o derece bişeydi. kazıdı resmen içeriyi.. kafası normalde sağ kaburgamın altındaydı sanırım şimdi aşağıya indi.. canım inanılmaz yandı ve sonrasında da uzun bi süre göbeğim alev alev yandı. baya bi oynamadıda durunca. bu sefer niye birden bire kesti hareketlerini diye evham yaptım kalkıp çikolata yedim. yarım saat sonra oynadı tekrar allahtan... Ama göbeğimin yanması gece 3 kadar falan geçmedi.. Çok garip geldi bana. Böle bişi geldi mi hiç başınıza???
arabanın orasını burasını mıncıklamışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?