2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoş bulduk canım kız ne öle yaa sabah yatak odası uçuyodu bizin vuuut vuuut sesten uyuyamadık

he kız herif diyoki aklın varsa bugün yataktan çıkma diyo tamam sende işe gitme gel beraber kardeş kardeş yatalım dedim manyak diyo işe kim gitcek arabayı tembihle bugün senin yerine o çalışsın diyorum bende

nolmuş nolmuş nolmuşş

anammm senin kocan gülümle kafayı bozmuş kızz ben olsam kıskançlıktan arabanın camının indirirdim

merve ben 100 adet okudum duayı. mesaj atarsam daha rahat olur kaydedersin diye düşündüm. ama site izin vermedi:)bodrumun bebeği ve tüm bebeklerin sağlıklı olması, sağlıklı doğması, mutlu ve huzurlu bir yaşamlarının olması için için dua ettim. inşallah Allah kabul eder. sevgiler herkese.....

Ayyyyy, canım yaa...İnşallah tez vakitte kavuşur kuzusuna...Bazen öyle olabiliyormuş ama genelde 1 haftaya kadar falan veriyorlar..İnşallah kavuşur minnoşuna tez vakitte..Allah yardımcısı olsun..

selamlar kızlar
ya dün akşam çok acaip bişi oldu. Cüce bir dönmeye başladı ama öyle böyle değil resmen acıdan kıvrandım kasıldım kaldım gözümden yaş geldi hatta oyurup ağladım o derece bişeydi. kazıdı resmen içeriyi.. kafası normalde sağ kaburgamın altındaydı sanırım şimdi aşağıya indi.. canım inanılmaz yandı ve sonrasında da uzun bi süre göbeğim alev alev yandı. baya bi oynamadıda durunca. bu sefer niye birden bire kesti hareketlerini diye evham yaptım kalkıp çikolata yedim. yarım saat sonra oynadı tekrar allahtan... Ama göbeğimin yanması gece 3 kadar falan geçmedi.. Çok garip geldi bana. Böle bişi geldi mi hiç başınıza???

ayy hele bende gıcık oluyorum.. c.tesi pazar kalkıp gidiyo yaa nolurr gitme diye sarılıyorum adam ii istifa edip duvarları kemirelim diyo.. uff sinir yaaa

Allah yardım etsin canım daha beterinden korusun Rabbim

allah şifa veersin inşallah hmen iyileşir yavrucak

kız ilahiiii arabanın tüm malı gitmi,ş

Amin canım, inşallah bütün bebekler sağlıklı sıhhatli olacak...

canım bence bebeğin aşağıya dönmüş bence sevinmelisin zaten bu haftalarda dönermiş kimisi doğuma kadar tembel kalıyo dönmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…