Sağol canım güzerl haberler darısı senin ve herkesin başına :)))))
selam şekerler bis deldiknasılsınız?:92:
slm kızlar ben geldim dışarda resmen fırtına kopuyo antalya çoştu bugün
selam hoşgeldin
hoşbulduk şekerler sağolun biz de iyiyiz... Allah kabul etsin karakancım ağzına sağlık... bugun yarın herkese msj atıcam zaten topluca arada sizde kaynayabilirsiniz... bakıyım kaç kişi okudu, şuan için aklımda tutamıyorum kaydetmedim çünkü, ama okumayanlarda perşembe akşamına kadar bitirseler çok iyi olur...
hoşbulduk şekerler sağolun biz de iyiyiz... Allah kabul etsin karakancım ağzına sağlık... bugun yarın herkese msj atıcam zaten topluca arada sizde kaynayabilirsiniz... bakıyım kaç kişi okudu, şuan için aklımda tutamıyorum kaydetmedim çünkü, ama okumayanlarda perşembe akşamına kadar bitirseler çok iyi olur...
selam kızlaaarr biz geldik
selam kızlaaarr biz geldik
tamam canım ağzına sağlık... hoşgeldin bu arada.....Merve.. kız bende bitirdim haberin olsun tatlım
bende iyiyim teyzesi napıyım sabaha kadar bir litre vişne suyunu devirdikHoşgeldiniz, iyiyiz biz siz nasılsınız burak beyle...
mervee ben okumadım daha yarın akşam okuycam haber ederim sana
hoşbulduk fıstıkHoşgeldinizzz....
hoş bulduk canım kız ne öle yaa sabah yatak odası uçuyodu bizin vuuut vuuut sesten uyuyamadıkfırtınadan uçmadın dimi canım hoşgeldin
tamam canım ağzına sağlık... hoşgeldin bu arada...
bende iyiyim teyzesi napıyım sabaha kadar bir litre vişne suyunu devirdikvişne suyu felaket canım istiyor ya
tamam canım okursun daha vr perşembeye , size diyorum ama benim de eksiğim var..
tamam canım ağzına sağlık... hoşgeldin bu arada...
hoşbulduk fıstık
kız maşallah ne hızlısın ben yetişemiom valla :)
Siz için suları, için vişne sularınııı....
Ondan sonra hacı fış fışş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?