2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım sağol Allah razı olsun... Allah kabul etsin inşallah...

benimde dönerken falan canımı acıtıyor ama dediğin gibi bişey gelmedi başıma canım, korkma bişi olmaz inşallah...

Volveron canım Allah yardımcısı olsun çıkar insallah küvezden bir an önce... üzüldüm...

Benimki hiç öyle yapmıyor ama, bu haftalarda çok hareketli oluyorlarmış, normaldir canım..

cnm yaa allah anasına babaına bağışlasın yardım etsin rabbim tez vakitte iyileştrsin

hiç sorma 3kere kalktık bu gece oğluşumla su meyve suyu çok hararetliyim menopozlu karılar gibi oldum... menopozu merak ediyordum onu da öğrenmiş oldum...
senin için başka şeyden yaıyor
azgın
hadi gözün aydın bebişin döndü. kuzenim anlatmıştı aynen senin gibi olmuştu..

kız bilmiyomusun kuzu gilin arabaya tecavüz etmişler

ayy ne mutlu olmuştur....

kız nasıl yanii. gittimi ar namuss. evlendirin hemen

arabanın orasını burasını mıncıklamışlar

kız ilahiiii arabanın tüm malı gitmi,ş

hahahahahahaaa seside çıkmamıştır garip yaaaa...

siz gülün gülün, adamın içine oturduydu...
Ahhh, diyor bi işte olmayacaktım, bi evde olacaktım o hırsızı var ya, müjde arı filminin birince arabanın camına sıkıştırmışlardı yaaa,
Ahhh, diyor, o gülümün canını yakanı bi elime geçirecektim bennnn....

canım bence bebeğin aşağıya dönmüş bence sevinmelisin zaten bu haftalarda dönermiş kimisi doğuma kadar tembel kalıyo dönmüyo

Benimki hiç öyle yapmıyor ama, bu haftalarda çok hareketli oluyorlarmış, normaldir canım..

göbeğimin bu kadar alev yanması çok garip geldi. nası bi sürtünme enerjisiyse yaktı beni sıpa

MAŞALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ANAM NE YEDİN SEN BÖYLEEE KAL GELDİ BANA 5 KİLO DOĞURURSUN KIZ. MAŞALLAH TÜTÜTÜTÜTTÜ 41 KERE ÇOK GÜZEL HABERLER BÜTÜN TOİK SENİ BEKLİYORDUKK

he yavvv maşallahhhh ne yedinnn hakkaten bacım)))))meaşallllahhhhh..tü tü tü...

ay iyi bari en azından bundan sora dönermi diye beklemem. Yarın doktora gitçem. 1,5 aydır göremiyorum yüzünüde inşallah bu sefer gösterir sıpa

kuzuu arabanın markası neydi kız bak fatma başgöz edelim diyo
fatma kız sizin arabanın markası ne

kzlar ya inşallah sezeryan olmamda normal doğum istiyorum şiddetle ama sezeryan derse doktorum 44 günüm kalıyo az mı kalmış ne

allah gönlüne göre versin ben hep bebek ve benim için en kolayı en hayırlısını nasip et allahım diyorum ,inşallah hepimiz için öyle olur

belki gülümde istedi nie kızıyosunuz hemen zevk almıştır belkide
bide öle düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…