2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin anım bilmiyomki 3.500 falan doğar benim erken doğum riskim var

hoşgeldinizzz inş geçer canım reflün

hoşgeldiniz canım devirdiniz demek sizde 20leri reflü içinde geçmiş olsun gece yatarken falan bişi yeme... bol su iç...
hoşbulduk canım, ne yaparsam yapayım, kesin b, çözüm bulamadım... he tamam gece yatarken bişey yemeyim de 1 saat sonra yataktan fırlayım açlıkla yok kız öyle aman aman da yemiyorum da akşam yemekten sonra çok çay içtim birazda o tetiklemiş olabilir

Dailymotion - MUSTAFA CECELİ - "YAĞMUR AĞLIYOR" - Müzik Kanalı
bu arada hastasıyım bu parçanın...

cecelinin butun şarkılarına hastayım, hastasıyz ailecek... çok efendi bi adam ya şarkı da yazdığı zaman olay yaratıyo...

Meryem Uzerli dizinin çekimlerinde göğüslerine bez ve pamuk takviyesi yaptığı ortaya çıktı...

ece erken de davut güloğluyla birlikteymiş ayyyyy...

meryem uzerli kim ya:)
karakan, maşallah oğluna, bak 32'ye bi varsak diyor doktorum diyordun, çok şükür ulaştınız sağlıkla, inşallah bundan sonrası da çok güzel olur hepimiz ve senin için:)
çok yazamıyorum bu arada ama takipçinizim her zamanki gibi

Hoşgeldin anım bilmiyomki 3.500 falan doğar benim erken doğum riskim var
bana kalırsa 3500 ü geçer :) inş. vakti zamanında doğar...
hoşgeldinizzz inş geçer canım reflün
hoşbulduk canım, inş... ama sanmıyorum 2,5 aydır var

cecelinin butun şarkılarına hastayım, hastasıyz ailecek... çok efendi bi adam ya şarkı da yazdığı zaman olay yaratıyo...
aynen yaa, ses, besteler, melodiler, ''EZGİ'' lerrrrr harikaaaaa :)

fatma kızzzz senin oğlan, sırtına doğru büyüyo bence
kociş geliyo, onu gönderip gelcem hemen...

Son düzenleme:

evet canım ya dün doktor zaten hemen odaya girince 32 yaptık diye eşimle beni tebrik edip tokalaştı inşaalah hepimiz için sağsalim alalım artık

kızlar bizde çıkıyoruz acıktık bizde karnımızı doyuralım geliriz yine öpüyoruz sizi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…