bana diyene bak dötlü seni :90: hepiniz dötlüsünüz
biz de geldikkkkkkkkkk kızımlaaaaa, şükürler olsun sonunda 20 li haftaları bitirmeyi bende başardımgecleri çok rahatsızlanıyorum kızlar, benim reflüm 5 . ayda başladı ve şuan felaket durumda. şurup olmadan resmen yaşayamaz hale geldim. yastık yükseltmenin falan zerre kadar faydası olmuyo, ne yapacağımı şaşırıyorum (( resmen geceleri krize giriyorum (((
maşallahh nasıl büyütmüşsün kızzzz... kaç kilo doğacak bu bebiş :)
sana benzesin diye çıkartttım az
biz de geldikkkkkkkkkk kızımlaaaaa, şükürler olsun sonunda 20 li haftaları bitirmeyi bende başardımgecleri çok rahatsızlanıyorum kızlar, benim reflüm 5 . ayda başladı ve şuan felaket durumda. şurup olmadan resmen yaşayamaz hale geldim. yastık yükseltmenin falan zerre kadar faydası olmuyo, ne yapacağımı şaşırıyorum (( resmen geceleri krize giriyorum (((
maşallahh nasıl büyütmüşsün kızzzz... kaç kilo doğacak bu bebiş :)
kızzz bu neeee ufacık ya karnın
hoşbulduk canım, ne yaparsam yapayım, kesin b, çözüm bulamadım... he tamam gece yatarken bişey yemeyim de 1 saat sonra yataktan fırlayım açlıklahoşgeldiniz canım devirdiniz demek sizde 20lerireflü içinde geçmiş olsun gece yatarken falan bişi yeme... bol su iç...
Maşallah canım sadece karnından almışsın kilo sanırım.
hoşbulduk canım, ne yaparsam yapayım, kesin b, çözüm bulamadım... he tamam gece yatarken bişey yemeyim de 1 saat sonra yataktan fırlayım açlıklayok kız öyle aman aman da yemiyorum da akşam yemekten sonra çok çay içtim birazda o tetiklemiş olabilir
Dailymotion - MUSTAFA CECELİ - "YAĞMUR AĞLIYOR" - Müzik Kanalı
bu arada hastasıyım bu parçanın...
ne ufacığı kız görmüyo musun bas bas bağrıyor erkeğim ben diye... siz kız anasısınız , siznkiler yayvan bi kerembizimki top gibi
Meryem Uzerli dizinin çekimlerinde göğüslerine bez ve pamuk takviyesi yaptığı ortaya çıktı...
ece erken de davut güloğluyla birlikteymiş ayyyyy...
bana kalırsa 3500 ü geçer :) inş. vakti zamanında doğar...Hoşgeldin anım bilmiyomki 3.500 falan doğar benim erken doğum riskim var
hoşbulduk canım, inş... ama sanmıyorum 2,5 aydır varhoşgeldinizzz inş geçer canım reflün
aynen yaa, ses, besteler, melodiler, ''EZGİ'' lerrrrr harikaaaaa :)cecelinin butun şarkılarına hastayım, hastasıyz ailecek... çok efendi bi adam ya şarkı da yazdığı zaman olay yaratıyo...
neyse kızlar ben çıkıyorum az işlerim var gelirim belki sonra hepinizi öptüm...
meryem uzerli kim ya:)
karakan, maşallah oğluna, bak 32'ye bi varsak diyor doktorum diyordun, çok şükür ulaştınız sağlıkla, inşallah bundan sonrası da çok güzel olur hepimiz ve senin için:)
çok yazamıyorum bu arada ama takipçinizim her zamanki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?