2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar biraz önce kadınlar kulübünün editörüyle görüştüm sayfada yaynladığınız resimleri burdan yayınlamayın dedi eğer yayınlamak istiyorsanız albümler kısmından albüm yapıp yayınlayın sadece arkadasşlarınız görür herkes göremez dedi bu yüzden tüm arkadaşları uyarmamı istedi sevgiler :))

Iyi bir aciklama yapmis dogrusu.:)

Valla şikayet etmiyorum ama, artık ağırlaştım iyice...
2 adımlık yere gitmek bile zor geliyor...Eve gidip ggelmek sanki işkence gibi geliyor...
Allahım sen günah yazma, yavrumu gücendirme ama, sanırım hamileliğin ağırlığı yavaş yavaş başlıyor bende de...

yoksa sen gizli editörmüsün... bu zamana kadar editörler kimseyi uyarmadı da..

bu haftalarda çalışan anne adaylarını gönülden tebrik ediyoruuuum..ve kocaman bi maşallaaah diyorum

sağol cnm teşekkür ederiz üstüme alındımmm

arkadaşlar çok fazla rüya görüyorum ve aglayarak uyanıyorum cogu zaman ve gece 3 de 4de karnım kazınıyo açlıktan sizde durumlar nasıl

çalışmak zorlaşıyor ama mecbur işte..pzt günü bizim kontrolde inş.benim kızımda büyümştür ya sizinkiler gibi maşallah bu arada..25-26.haftada 685 gyr dı en son kaç olduysa 1 ayda:18:

arkadaşlar çok fazla rüya görüyorum ve aglayarak uyanıyorum cogu zaman ve gece 3 de 4de karnım kazınıyo açlıktan sizde durumlar nasıl

Ben rüya görmüyorum, gece bazen 1 kere uyanıyorum onda da hem tuvalet ihtiyacımı, hem de açlığımı halledip geri yatıyorum...Bazen onu bile uyanmıyorum...Bi devriliyorum, sabah aynı şekilde uyanıyorum..

çalışmak zorlaşıyor ama mecbur işte..pzt günü bizim kontrolde inş.benim kızımda büyümştür ya sizinkiler gibi maşallah bu arada..25-26.haftada 685 gyr dı en son kaç olduysa 1 ayda:18:
bende pazartesi kontrole gidicem kesin almıştır kilo en hızlı aldıkları zaman bu haftalar

SLMMM kızlar biz geldiiik

hoşgeldinizzzzzzzzzzz

bende o kadar acayip rüyalar görmeye başladımkiiiii anlatamam yani...
bide artık hareketlerimize dikkat etmemiz lazım sabah tel.çaldı eskisi gibi hop bi fırladım yataktan.sonrada kızdım kendime bu nasıl kalkış bişey olacak diye..daha yavaş hareket etmek lazımm.
havalar güzel olsada çantayı hazırlasam bende.

Ya ben de yürürken hala çok hızlı yürüyorum, sanki bi yerlere bişeyler yetiştireceğim gibi..
Etraftakiler çok uyarıyor yavaş yürü diye ama, alışkanlık sanırım...Sonra da nefesim kesiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…