günaydın kıslar herkes iyidir umarım sgk ya gideceğim gitmeden bi uğruyayyım dedim karakan nasılmış bebiş canım
arkadaşlar biraz önce kadınlar kulübünün editörüyle görüştüm sayfada yaynladığınız resimleri burdan yayınlamayın dedi eğer yayınlamak istiyorsanız albümler kısmından albüm yapıp yayınlayın sadece arkadasşlarınız görür herkes göremez dedi bu yüzden tüm arkadaşları uyarmamı istedi sevgiler :))
hosgeldin canım herşey yolunda biraz tosuncuk olmuş bizimki 2.550 gr
yoksa sen gizli editörmüsün... bu zamana kadar editörler kimseyi uyarmadı da..arkadaşlar biraz önce kadınlar kulübünün editörüyle görüştüm sayfada yaynladığınız resimleri burdan yayınlamayın dedi eğer yayınlamak istiyorsanız albümler kısmından albüm yapıp yayınlayın sadece arkadasşlarınız görür herkes göremez dedi bu yüzden tüm arkadaşları uyarmamı istedi sevgiler :))
bu haftalarda çalışan anne adaylarını gönülden tebrik ediyoruuuum..ve kocaman bi maşallaaah diyorum
yoksa sen gizli editörmüsün... bu zamana kadar editörler kimseyi uyarmadı da..
sağol cnm teşekkür ederiz üstüme alındımmm
arkadaşlar çok fazla rüya görüyorum ve aglayarak uyanıyorum cogu zaman ve gece 3 de 4de karnım kazınıyo açlıktan sizde durumlar nasıl
çalışmak zorlaşıyor ama mecbur işte..pzt günü bizim kontrolde inş.benim kızımda büyümştür ya sizinkiler gibi maşallah bu arada..25-26.haftada 685 gyr dı en son kaç olduysa 1 ayda:18:
bende pazartesi kontrole gidicem kesin almıştır kilo en hızlı aldıkları zaman bu haftalarçalışmak zorlaşıyor ama mecbur işte..pzt günü bizim kontrolde inş.benim kızımda büyümştür ya sizinkiler gibi maşallah bu arada..25-26.haftada 685 gyr dı en son kaç olduysa 1 ayda:18:
SLMMM kızlar biz geldiiik
SLMMM kızlar biz geldiiik
bende pazartesi kontrole gidicem kesin almıştır kilo en hızlı aldıkları zaman bu haftalar
hoşgeldinizzzzzzzzzzz
yok değilim :)) olsam bak bizim gruba ne güzellkler yapardım :))
bende o kadar acayip rüyalar görmeye başladımkiiiii anlatamam yani...
bide artık hareketlerimize dikkat etmemiz lazım sabah tel.çaldı eskisi gibi hop bi fırladım yataktan.sonrada kızdım kendime bu nasıl kalkış bişey olacak diye..daha yavaş hareket etmek lazımm.
havalar güzel olsada çantayı hazırlasam bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?