2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsınızzz sabahtan giriyorumm siteye ama yazamıyorum işten güçten şurda 20 günüm kaldı izne ayrılacam artık ama 20 günde geçmek bilmiyor çok uzun gibi geliyor

Ben rüya görmüyorum, gece bazen 1 kere uyanıyorum onda da hem tuvalet ihtiyacımı, hem de açlığımı halledip geri yatıyorum...Bazen onu bile uyanmıyorum...Bi devriliyorum, sabah aynı şekilde uyanıyorum..

ben doğru düzgün uyuyamıyorum hep ayaktayım evın ,ç,nde gezmekten ayaklarım agrıyo artık ( heyecandan galıba ...

anladım ege inş.büyümüştür.
kuzu aynen bende işte otururken yürürken hep önceki gibi hareketlerim.bazen bi batmaya başlıyo bi taraflara biraz yavaşlıyorum o zaman..hele gece nasıl yatsam bilemiyorum kıpır kıpır hiç durmuyorki.
kiviyide çok seviyor 2 tane yiyorum günde deliriyo
maşallah karakan senin bebeğinede..
az kaldı artık ya kucağımıza almaya inş.şaka gibi hayal gibi

yaaa kızlar şöle torbasız orta halli 150-200 arası elektrikli süpürge arıyorm...varmı aklınızda bir marka

malatyada aralıksız kar yagıyor bu havalar duzelmıycek galıba :))

nasılsınızzz sabahtan giriyorumm siteye ama yazamıyorum işten güçten şurda 20 günüm kaldı izne ayrılacam artık ama 20 günde geçmek bilmiyor çok uzun gibi geliyor
aynennnnnnnnn aysonu çıkıcam ama gelmiyor ay sonu

2200-2300 olmuşstur :)))))))))))
yok beee keşkeeeee
senlemi karıştırdın benmki 1900 olmuştır...

Anacım seni istanbul itfaiyesi söndürsün...Ben de yanıyorum, soğuk su içiyorum habiree..
bende yaa fenayım

ben doğru düzgün uyuyamıyorum hep ayaktayım evın ,ç,nde gezmekten ayaklarım agrıyo artık ( heyecandan galıba ...
sen çalışmıyorsun sanırım ilk bebek mi ..

Yok ben eskisi gibi değilim artık, tıkanıyorum hemen ama, yürüyüşümü değiştiremedim..Koştur koştur yürüyorum...Kiviyi benim kızım da çok seviyor teyzesi...Deliriyo içimde kivi yediğimde...Bu sıpalar sosyetik olacak...

aynennnnnnnnn aysonu çıkıcam ama gelmiyor ay sonu

yok beee keşkeeeee
senlemi karıştırdın benmki 1900 olmuştır...

bende yaa fenayım

sen çalışmıyorsun sanırım ilk bebek mi ..

ben ara verdim benım meslek bıraz zor oturmak yoktu hep ınsaatlardaydım 3 aydan sonra ara verdım cok zor gectı benım ılk 5 ay sımdı evdeyım ılk cocuk allah nasıp ederse ınsallah suandada okulum devam edıyo master yapıyorum yuvarlanıp gıdıyorum ıste:))

yaaa kızlar şöle torbasız orta halli 150-200 arası elektrikli süpürge arıyorm...varmı aklınızda bir marka

????
Valla hiçbi fikrim yok...
Ben fakir kullanıyorum aquawelt kullanıyorum...Memnunum da..Ama fiyatı yüksek biraz..
Arçelikte falan vardır ama 90 tl.den başlıyo sanırım süpürgeler arçelikte..Hem servis sorunun olmaz..Arçelik servisleri genelde iyi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…