boşver kız biz olduğumuz yeri güzelleştiriyoruz zaten:))))
midem yanıyorrrrrrrr yanıyorum söndürün beniiii
Durucuk 2 kilo olmuşmudur ki ege....
Benim 26. haftada 750 idi..
30+5 de 1770 olmuştu...Büyük ihtimal o civarlardadır....
Ben rüya görmüyorum, gece bazen 1 kere uyanıyorum onda da hem tuvalet ihtiyacımı, hem de açlığımı halledip geri yatıyorum...Bazen onu bile uyanmıyorum...Bi devriliyorum, sabah aynı şekilde uyanıyorum..
Durucuk 2 kilo olmuşmudur ki ege....
2200-2300 olmuşstur :)))))))))))
boşver kız biz olduğumuz yeri güzelleştiriyoruz zaten:))))
midem yanıyorrrrrrrr yanıyorum söndürün beniiii
bende o kadar acayip rüyalar görmeye başladımkiiiii anlatamam yani...
bide artık hareketlerimize dikkat etmemiz lazım sabah tel.çaldı eskisi gibi hop bi fırladım yataktan.sonrada kızdım kendime bu nasıl kalkış bişey olacak diye..daha yavaş hareket etmek lazımm.
havalar güzel olsada çantayı hazırlasam bende.
aynennnnnnnnn aysonu çıkıcam ama gelmiyor ay sonunasılsınızzz sabahtan giriyorumm siteye ama yazamıyorum işten güçten şurda 20 günüm kaldı izne ayrılacam artıkama 20 günde geçmek bilmiyor çok uzun gibi geliyor
yok beee keşkeeeee2200-2300 olmuşstur :)))))))))))
bende yaa fenayımAnacım seni istanbul itfaiyesi söndürsün...Ben de yanıyorum, soğuk su içiyorum habiree..
sen çalışmıyorsun sanırım ilk bebek mi ..ben doğru düzgün uyuyamıyorum hep ayaktayım evın ,ç,nde gezmekten ayaklarım agrıyo artık( heyecandan galıba ...
yok ben ilaca karşıyımrennu olması lazım verdımı doktor
yaaa kızlar şöle torbasız orta halli 150-200 arası elektrikli süpürge arıyorm...varmı aklınızda bir marka
anladım ege inş.büyümüştür.
kuzu aynen bende işte otururken yürürken hep önceki gibi hareketlerim.bazen bi batmaya başlıyo bi taraflara biraz yavaşlıyorum o zaman..hele gece nasıl yatsam bilemiyorum kıpır kıpır hiç durmuyorki.
kiviyide çok seviyor 2 tane yiyorum günde deliriyo
maşallah karakan senin bebeğinede..
az kaldı artık ya kucağımıza almaya inş.şaka gibi hayal gibi
aynennnnnnnnn aysonu çıkıcam ama gelmiyor ay sonu
yok beee keşkeeeee
senlemi karıştırdın benmki 1900 olmuştır...
bende yaa fenayım
sen çalışmıyorsun sanırım ilk bebek mi ..
yaaa kızlar şöle torbasız orta halli 150-200 arası elektrikli süpürge arıyorm...varmı aklınızda bir marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?