Ay inanilmaz heyecanlandim. Nisan anneleirnde topikte zaten az kisi var. yarisi dogurmustur, yarisi da dinleniyordur artik herhalde. bilgilerinde herkesin 38. hafta falan yaziyor. uuwww
kızlar ben çıkıyorum biraz canım sıkkın önemli bişey yok benimle ilgili meraklanmayın öğleden sonra gelirim.
kızlar ben çıkıyorum biraz canım sıkkın önemli bişey yok benimle ilgili meraklanmayın öğleden sonra gelirim.
ayy ayy rosalıst daha sen dıyeceksın kızlar sut verırken meme ucum yanıyo ıssırıyosankı sızdede oluyomu dıye ayyy akıllı bıdıkların gelmesıne azz kaldı yasasın dombık annelerrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay fmg valla ben nasıl kamuda çalışıyom anlamadım o kadar yoğunluk var ki açamıyorum bile sayfayı bugün işleri biraz hafiflettim de uğrayabildim. ama yine geliyo insanlar şimdi, tam cevap penceresi açıyorum yazmaya başlıyorum ben yazana kadar 10 kişi geliyo başıma cevabım da yarım saat gecikiyo haliyle üfff çok daralıyorum bazen izne çıksam da rahatlasam biraz
jilet çoğaltır diye hiç kullanmıyorum, çoğaltmıyo mu
ne oldu kız
Hahahahaha, dombik anneler heee:)
Harika valla.. Tam bir dombik, tombik anne oldummmmmmmm
yok yaaaa niye öyle diyon.
nisan ANNELERI TOPGINDEN YAZISMAMIZI KOPYALIYORUM
Royalist kullanıcısından alıntı
Oyle miii?? Erken dogum demek.. Kacinci haftalarda dogumlar oldu mesela??
nisan annesi
Evt cnm ne yazıkki...Bazılarımızın suyu geldi bazı bebişler fazla gelişmedi vs.Ama çok şükür hepsi iyi hastanede olanlar var ama iyileşecekler inş.34.haftadan sonra gelmeye başladı bizim yaramazlar
e yararım olduysa ne mutlu şekerim... boşver hüznü müznü :))Ginaydinnnn tatli annee.. Nasilsinnn?? Dun aksam ki sohbet cok guzeldi. huzunlu girdim topige ama mutlu ayrildim, saolun:)
günaydınlarrrr...
nisan annesi
Evt cnm ne yazıkki...Bazılarımızın suyu geldi bazı bebişler fazla gelişmedi vs.Ama çok şükür hepsi iyi hastanede olanlar var ama iyileşecekler inş.34.haftadan sonra gelmeye başladı bizim yaramazlar
nisan annesi
ayyy 32 haftadayım bennn daha hıc bır hazırlıgım yokk
gördüm seni ordaaaaaa
yakıssırrr bıze her sey yakısır anne oluyoruz 100 kıloda olsak harıkaa bı duygu aman verırız 18 kılo aldım umrum degıl hala 2 ekmek yıyorum dun okadar cok yemısımkı sabaha kadar uyuyamadım :)))))))))))) uyuyamadım dıye kaktımbı daha yedımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?