2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ay inanilmaz heyecanlandim. Nisan anneleirnde topikte zaten az kisi var. yarisi dogurmustur, yarisi da dinleniyordur artik herhalde. bilgilerinde herkesin 38. hafta falan yaziyor. uuwww

ayy ayy rosalıst daha sen dıyeceksın kızlar sut verırken meme ucum yanıyo ıssırıyosankı sızdede oluyomu dıye ayyy akıllı bıdıkların gelmesıne azz kaldı yasasın dombık annelerrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hahahahaha, dombik anneler heee:)
Harika valla.. Tam bir dombik, tombik anne oldummmmmmmm

az kaldı sık dişini.
benim işler rahatladı şükürler olsun.
artık dinleniyorum.

nisan ANNELERI TOPGINDEN YAZISMAMIZI KOPYALIYORUM

Royalist kullanıcısından alıntı
Oyle miii?? Erken dogum demek.. Kacinci haftalarda dogumlar oldu mesela??

nisan annesi
Evt cnm ne yazıkki...Bazılarımızın suyu geldi bazı bebişler fazla gelişmedi vs.Ama çok şükür hepsi iyi hastanede olanlar var ama iyileşecekler inş.34.haftadan sonra gelmeye başladı bizim yaramazlar

Son düzenleme:
Hahahahaha, dombik anneler heee:)
Harika valla.. Tam bir dombik, tombik anne oldummmmmmmm

yakıssırrr bıze her sey yakısır anne oluyoruz 100 kıloda olsak harıkaa bı duygu aman verırız 18 kılo aldım umrum degıl hala 2 ekmek yıyorum dun okadar cok yemısımkı sabaha kadar uyuyamadım :)))))))))))) uyuyamadım dıye kaktımbı daha yedımm

gördüm seni ordaaaaaa

ayyy 32 haftadayım bennn daha hıc bır hazırlıgım yokk

ayyy nolur boylr seyler demeyın ya okumayında kızlarrrr benım psıkolojım bozuluyor bunları okuyncaaaaa

kızlar ben çıkıyorum biraz canım sıkkın önemli bişey yok benimle ilgili meraklanmayın öğleden sonra gelirim.

egeee ogluma koyacam bu adıı dıkkat et kendıne adın gıbı guzelsın sana nazar degmesınnnnn sıkma canını gel bak dogurmus herkes az kaldı bızede güzel ınsan

ben de 20 kilo aldim. zaten tombistim. simdi daha tombis oldum. boyum uzun hamdolsun. ordan biraz da olsa kurtariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…