2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

fmg nası yaaaaaaaa sezınmı 3500 dogacakk. kız sezın 3500 dogarsa benımkı 2500 dogarrrr:))::):):)

yaaaa 2,5 ay var demeyinnn ben 31. haftadayim 7 haftam var diyorum 38. hafta sezeryan haftasi ya geriye kalan iki haftayi saymiyorum
yine kendimi kandiriyorum iste

Ben 30 haftalığım 10 hafta var daha diyorum :)

Ay cok guldum ama cok super anlatmissin durumumuzu.. Ben de oyle hissediyorum aynen..

Biz kurbanlık koyunlaaaaar

Ohhhhhhh maşallahhhhhhhh Sezin Hanımaaaaaaa çok çok sevindim fmg'cim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

maşallah sezine... uzun boylu olacak herhalde. şaka maka 1.5 ayın kalmış fmg, çok heyecanlı ya:))

ay fmg valla ben nasıl kamuda çalışıyom anlamadım o kadar yoğunluk var ki açamıyorum bile sayfayı bugün işleri biraz hafiflettim de uğrayabildim. ama yine geliyo insanlar şimdi, tam cevap penceresi açıyorum yazmaya başlıyorum ben yazana kadar 10 kişi geliyo başıma cevabım da yarım saat gecikiyo haliyle üfff çok daralıyorum bazen izne çıksam da rahatlasam biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…