2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

allah allah bizimki tam kayserili

guunaydiiiinnnn hayirli cumalarrrrr

umarim herkes iyidir
biz iyiyiz
sabahlari karnim agriyarak uyaniyorum ama sirtustu uyaniorum ondan galiba
herkesin gunu guzel gecsinnnn
bende sırtüstü uyanıyorum hep offffff yüzüstü yatmayı özledim

Kizlar, kasilma yasayaniniz var mi rahim tarafinda? Gerci rahim artik yukari cikti ama Yani alt tarafta? Ben bazen isimlendiremedigim hisler yasiyorum. kasilma gibi, tirmalanmak gibi.. adini bulamiyorum..
En son 1 dk once oldu
biz ona kazı çalışması diyoruz . tırmalıyor ne bulcaksa orda..
normal normal bişey olmaz sıkma kendini

yaaaa 2,5 ay var demeyinnn ben 31. haftadayim 7 haftam var diyorum 38. hafta sezeryan haftasi ya geriye kalan iki haftayi saymiyorum
yine kendimi kandiriyorum iste
yok kız doğru bende 38.haftada doğurcam o yüzden 6 haftam var diyorum

budur işte.
tosunum benim güzel kızım kocaman olmuşşş. maşallah teyzesinin gülüne. durucukta olmuştur inşallah. seni takip ediyorum 1 gün var ya. geçen gittiğimizde aynılardı. hadi bakalım gözünaydın 2 hafta rahatsın boyuda maşallah anası kılıklı

hosgeldın cnmmm.....ooo masallah sezın hanıma fmgcım bayagı uzun boylu olacak gercektennn mınnoş.
45 gun sonra sezın hanım gelıyo ne guzel yaaaa:):):):):)

fmg kızzzz.maşallah kuzunaa yaaa sen sezeryan mı olacaktın 30 mayıs mı ben daha yeni izne çıkıcam o gün

hoşgeldiniiiz. maşallah size. çok az kalmış doğumuna senin yaa

kız var benım agdacım bende ona gıdıyodum hamıle kalmadaın once emlayla uyusturup alıyodu ben acıya dayanamıyorum sımdı hamıle olunca emlada kullanmak sıtemıyorum jılete talım yapıyorum anlıycan

bu sabah ben de acaip bişey hissettim bebek ayaklarıyla tam çıkış yoluna vurdu sanki böyle gerildi orası işe gelirken o ara bi de su gibi bişey geldi ay dedim noluyo bebek mi geliyo ama çok sürmedi.

Ah canimm, korkmussundur. Evet bazen de, ayaklari ile cikis yolunda tepiniyormus gibi oluyor. Ne tuhaf bir olay yahu, icinde bir bebek tasimak. Hala aklim almiyor:44::44::44::44::44:

valla benım acı esıgım cok dusuk direk sezeryan ıstıyorum oldu bıttıye gelsın anacım benkorkagım:))

Ayni bennnn. Ben de oyle olsun istiyorum. Ama benim cok bilmis kocacikdiyor ki, normal dogur, kolay olur, korkma,Genetik olarak buna musait yaratilmistir butun kadinlar diyor. Cok bilmis, sanki 10 tane dogurmus gibi konusuyor yaaa

Ayni bennnn. Ben de oyle olsun istiyorum. Ama benim cok bilmis kocacikdiyor ki, normal dogur, kolay olur, korkma,Genetik olarak buna musait yaratilmistir butun kadinlar diyor. Cok bilmis, sanki 10 tane dogurmus gibi konusuyor yaaa

valla aynen yak canım sen bıldıgını yap ne yapacan alttan dıkıp mınıgımı dagıtacagıma ustten dıktırıp sefamı surarım bosverrrr

masallahhhhhhhhhhh
fmgg uzun boylu olucak kizin galibaaaa 30mAyisa bisi kalmadikiiiiii
normal dogummu sezeyanmi

galiba uzun olacak. sezeryan canım. plesenta önde benim normal doğuma izin vermiyo.
çok dikkatli davranmam gerekiomuş. kanama riski var açılma durumunda.

canım maşallahhh bebişineee..

sağol canikom.

Hayirli cumalar tatlim. Hosgeldiniz bebisin ve sen. Aferin hanimkizimiza, tipis tipis buyumus annesi, maashallah onaa.. Dogum tarihi de hayirli olsun.. Sezeryan olacak anlasilan. Bunu sen mi istedin, doktor mu tavsiye etti?

zorunlu sezeryan. ben normal istiyordum. ama denetmem bile dedi doktorum.

olmuştur canım kocaman olmuştur durucukta.
nasıl içim rahatladı anlatamam çok korkarak gittim. rahatlattı doktorum. ağrılar çok normal dedi.
suyum da iyiymiş. 3,500 gr civarı doğar dedi.
doğum tarihi için 30 mayıs yada 1 haziran dedi. ben 30 mayısı seçtim çok beklemek istemiyorum. kendi gelmeye kalkarsa kanama çok olurmuş. göze alamadım o olasılığı.

hosgeldın cnmmm.....ooo masallah sezın hanıma fmgcım bayagı uzun boylu olacak gercektennn mınnoş.
45 gun sonra sezın hanım gelıyo ne guzel yaaaa:):):):):)

az kaldı teyzesi çok sağol

fmg kızzzz.maşallah kuzunaa yaaa sen sezeryan mı olacaktın 30 mayıs mı ben daha yeni izne çıkıcam o gün

yaaa ben doğurucam o gün.

hoşgeldiniiiz. maşallah size. çok az kalmış doğumuna senin yaa

hoşbulduk kız nerelerdesin?
özletiyon valla uğradığın yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…