allah allah bizimki tam kayseriliiviiit kayseriliyim baba tarafından anne tarafım ankara. yok kız adımız çıkmış ben ne cimriler gördüm en azından biz cimri değilizz. hele ben hiç değilim kocam sen nasıl kayserilisin senin kadar müsrüf biri kayserili olamaz diyo.ama tutumlular valla ona bişey diyemem. pastırmayı sucuğu da pek sevmem işte bende var bi tuhaflık. ama isterseniz size getirebilirim :86:
Allah yardımcısı olsun yaa şifa versin. inşallah iyi haberlerle gelir
bende sırtüstü uyanıyorum hep offffff yüzüstü yatmayı özledimguunaydiiiinnnn hayirli cumalarrrrr
umarim herkes iyidir
biz iyiyiz
sabahlari karnim agriyarak uyaniyorum ama sirtustu uyaniorum ondan galiba
herkesin gunu guzel gecsinnnn
biz ona kazı çalışması diyoruz . tırmalıyor ne bulcaksa orda..Kizlar, kasilma yasayaniniz var mi rahim tarafinda? Gerci rahim artik yukari cikti ama Yani alt tarafta? Ben bazen isimlendiremedigim hisler yasiyorum. kasilma gibi, tirmalanmak gibi.. adini bulamiyorum..
En son 1 dk once oldu
yok kız doğru bende 38.haftada doğurcam o yüzden 6 haftam var diyorumyaaaa 2,5 ay var demeyinnn ben 31. haftadayim 7 haftam var diyorum 38. hafta sezeryan haftasi ya geriye kalan iki haftayi saymiyorum
yine kendimi kandiriyorum iste
biz geldik hatunlar.
öncelikle hepinize hayırlı cumalar.
kızımı gördüm çok mutluyum. şükürler olsun.
2160 gr. boyu 45 cm. olmuş. gelişimi gayet iyi dedi.
30 mayısta doğacak meleğim bir aksilik olmazsa.
kasılmalara ağrılara normal dedi doktorum.
siz napıyosunuz?
biz geldik hatunlar.
siz napıyosunuz?
cok merak ediyorum nasil dogurscagimi ya
biz geldik hatunlar.
siz napıyosunuz?
bu sabah ben de acaip bişey hissettim bebek ayaklarıyla tam çıkış yoluna vurdu sanki böyle gerildi orası işe gelirken o ara bi de su gibi bişey geldi ay dedim noluyo bebek mi geliyo ama çok sürmedi.
kuaförde hallediyorum ben artık son 2 aydır o işi ilk başta çok tuhafıma gitti ama artık alıştım ağrısı dışında
bu sabah ben de acaip bişey hissettim bebek ayaklarıyla tam çıkış yoluna vurdu sanki böyle gerildi orası işe gelirken o ara bi de su gibi bişey geldi ay dedim noluyo bebek mi geliyo ama çok sürmedi.
fmg kızzzz.maşallah kuzunaa yaaa sen sezeryan mı olacaktın 30 mayıs mı ben daha yeni izne çıkıcam o gün
cok merak ediyorum nasil dogurscagimi ya
hoşgeldiniiiz. maşallah size. çok az kalmış doğumuna senin yaa
valla benım acı esıgım cok dusuk direk sezeryan ıstıyorum oldu bıttıye gelsın anacım benkorkagım:))
ilk ben doğrucam gibi görünüo şu an o zaman.. 27 Mayıs Cuma ..
Ayni bennnn. Ben de oyle olsun istiyorum. Ama benim cok bilmis kocacikdiyor ki, normal dogur, kolay olur, korkma,Genetik olarak buna musait yaratilmistir butun kadinlar diyor. Cok bilmis, sanki 10 tane dogurmus gibi konusuyor yaaa
offfffffff nefes alamıyorum şuaaaan offffff
valla aynen yak canım sen bıldıgını yap ne yapacan alttan dıkıp mınıgımı dagıtacagıma ustten dıktırıp sefamı surarım bosverrrr
offfffffff nefes alamıyorum şuaaaan offffff
masallahhhhhhhhhhh
fmgg uzun boylu olucak kizin galibaaaa 30mAyisa bisi kalmadikiiiiii
normal dogummu sezeyanmi
canım maşallahhh bebişineee..
Hayirli cumalar tatlim. Hosgeldiniz bebisin ve sen. Aferin hanimkizimiza, tipis tipis buyumus annesi, maashallah onaa.. Dogum tarihi de hayirli olsun.. Sezeryan olacak anlasilan. Bunu sen mi istedin, doktor mu tavsiye etti?
budur işte.
tosunum benim güzel kızım kocaman olmuşşş. maşallah teyzesinin gülüne. durucukta olmuştur inşallah. seni takip ediyorum 1 gün var ya. geçen gittiğimizde aynılardı. hadi bakalım gözünaydın 2 hafta rahatsın boyuda maşallah anası kılıklı
hosgeldın cnmmm.....ooo masallah sezın hanıma fmgcım bayagı uzun boylu olacak gercektennn mınnoş.
45 gun sonra sezın hanım gelıyo ne guzel yaaaa:):):):):)
fmg kızzzz.maşallah kuzunaa yaaa sen sezeryan mı olacaktın 30 mayıs mı ben daha yeni izne çıkıcam o gün
hoşgeldiniiiz. maşallah size. çok az kalmış doğumuna senin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?