maşallahh tatlım kızına)benim oğluş geçen hafta 1900 dü.acep 1 haftada senin kadar olmuşmudur???
Günde 25 gr.alıyolarmış sanırsam.
Aynen öyle gerçekten ben normal yiyorum yine çok iri bi bebek olmiycak muhtemelen dedi ama ben inanmıyorum bizde üç kilodan aşağı doğan yok eşimin ailesi de öyle bakalım kısmet sağlıklı olsun da ben takılıyorum öyle:86:
bu kadarcık mııııı detay yokmu detayyyy:44:kıslar geldim dün kontole gittim herşey normal gözüküyor tabi görebildiği kadar sizden haberler nasıl?
ben geldim kızlar birazdan merakta bıraktım sizi ama acayip sinirliydim neyse biraz başımağrıyor ..eylül cadısına sinir oldum. gece kulağı ağrıdı 1 haftadır antibiyotik kullanıyor takır takır öksürük var ama hanım ne yapıyormuş antibiyotiğin arkasından 1 bardak su içiyormuş nereye gitti o ilaç(((((((((( şimdi aramış ben duymuyorum kulaklarım fena kafamı kaldıramıyorum okula gitmiycem dersi duyamam ağlıyor. biraz onu yatıştırdım yarın kontrole götürücem. offfffffffffff kusura bakmayın gerdim sizi
kıslar geldim dün kontole gittim herşey normal gözüküyor tabi görebildiği kadar sizden haberler nasıl?
geçmiş olsun canım sen yine de sinirlenmemeye çalış benimki de bazen beni delirtiyor...ben geldim kızlar birazdan merakta bıraktım sizi ama acayip sinirliydim neyse biraz başımağrıyor ..eylül cadısına sinir oldum. gece kulağı ağrıdı 1 haftadır antibiyotik kullanıyor takır takır öksürük var ama hanım ne yapıyormuş antibiyotiğin arkasından 1 bardak su içiyormuş nereye gitti o ilaç(((((((((( şimdi aramış ben duymuyorum kulaklarım fena kafamı kaldıramıyorum okula gitmiycem dersi duyamam ağlıyor. biraz onu yatıştırdım yarın kontrole götürücem. offfffffffffff kusura bakmayın gerdim sizi
ben geldim kızlar birazdan merakta bıraktım sizi ama acayip sinirliydim neyse biraz başımağrıyor ..eylül cadısına sinir oldum. gece kulağı ağrıdı 1 haftadır antibiyotik kullanıyor takır takır öksürük var ama hanım ne yapıyormuş antibiyotiğin arkasından 1 bardak su içiyormuş nereye gitti o ilaç(((((((((( şimdi aramış ben duymuyorum kulaklarım fena kafamı kaldıramıyorum okula gitmiycem dersi duyamam ağlıyor. biraz onu yatıştırdım yarın kontrole götürücem. offfffffffffff kusura bakmayın gerdim sizi
kıslar geldim dün kontole gittim herşey normal gözüküyor tabi görebildiği kadar sizden haberler nasıl?
herkese merhaba:80::80: nasılsınız hanımlar?
ben geldim kızlar birazdan merakta bıraktım sizi ama acayip sinirliydim neyse biraz başımağrıyor ..eylül cadısına sinir oldum. Gece kulağı ağrıdı 1 haftadır antibiyotik kullanıyor takır takır öksürük var ama hanım ne yapıyormuş antibiyotiğin arkasından 1 bardak su içiyormuş nereye gitti o ilaç(((((((((( şimdi aramış ben duymuyorum kulaklarım fena kafamı kaldıramıyorum okula gitmiycem dersi duyamam ağlıyor. Biraz onu yatıştırdım yarın kontrole götürücem. Offfffffffffff kusura bakmayın gerdim sizi
canım ben mecburen gittim dra çarşamba günü gece kanamam olmuştı gece nstye girdim sancı çıkmadı dün de ultrasonda baktı bir problem yok dedi kanamanın nedenini söyleyemedi oğlum 1707 gr 40,5 cm olmuş nedenini söyleyememesi canımı sıktı ama gece bir teleaşım görmelisisniz doğurabilirim telaşı ne ev hazır ne valiz uffffbu kadarcık mııııı detay yokmu detayyyy:44:
sağol canımcnmgözünaydın
ben yemeğe gidiyorum
slm kızlar sabahtan berı mıdem yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?