2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim bebik sanırım döndü sonundaaa:)) dün gece hareketleri hep aşağıda hissettim yine fırlamalığı üstündeydi yatağı titretiyodu wallaperşembe günü kontrolümüz war bakalım ne durumdayızzzz

maşallahh tatlım kızına)benim oğluş geçen hafta 1900 dü.acep 1 haftada senin kadar olmuşmudur???

Günde 25 gr.alıyolarmış sanırsam.

olur canım yaaaa. zaten ölçümlerde sapma oluyo.

amin sağlıklı olsun, hayırlısıyla doğsun. gerisi boş.

ben geldim kızlar birazdan merakta bıraktım sizi ama acayip sinirliydim neyse biraz başımağrıyor ..eylül cadısına sinir oldum. gece kulağı ağrıdı 1 haftadır antibiyotik kullanıyor takır takır öksürük var ama hanım ne yapıyormuş antibiyotiğin arkasından 1 bardak su içiyormuş nereye gitti o ilaç (((((((((( şimdi aramış ben duymuyorum kulaklarım fena kafamı kaldıramıyorum okula gitmiycem dersi duyamam ağlıyor. biraz onu yatıştırdım yarın kontrole götürücem. offfffffffffff kusura bakmayın gerdim sizi

dikkatlı olsun canım gecmıs olsun

geçmiş olsun canım sen yine de sinirlenmemeye çalış benimki de bazen beni delirtiyor...

geçmiş olsun teyzesinin elma yanaklısı hasta olmuş oyyyyy. yerim ben onu.
bahane bulmuş okula gitmemek için
sinirlenme kız çocuğa naapsın. içiyo hiç olmazsa.
kızma annesi. üstüne düşünce daha beter olur.

kıslar geldim dün kontole gittim herşey normal gözüküyor tabi görebildiği kadar sizden haberler nasıl?

hoşgeldin. hadi gözünaydın.

herkese merhaba:80::80: nasılsınız hanımlar?

merhaba iyi canım bizden sen nasılsın?

geçmiş olsun tatlım:-((((ama sen yine de çok kasma kendini)))

bu kadarcık mııııı detay yokmu detayyyy:44:
canım ben mecburen gittim dra çarşamba günü gece kanamam olmuştı gece nstye girdim sancı çıkmadı dün de ultrasonda baktı bir problem yok dedi kanamanın nedenini söyleyemedi oğlum 1707 gr 40,5 cm olmuş nedenini söyleyememesi canımı sıktı ama gece bir teleaşım görmelisisniz doğurabilirim telaşı ne ev hazır ne valiz uffff
cnmgözünaydın
ben yemeğe gidiyorum
sağol canım
afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…