canım ben mecburen gittim dra çarşamba günü gece kanamam olmuştı gece nstye girdim sancı çıkmadı dün de ultrasonda baktı bir problem yok dedi kanamanın nedenini söyleyemedi oğlum 1707 gr 40,5 cm olmuş nedenini söyleyememesi canımı sıktı ama gece bir teleaşım görmelisisniz doğurabilirim telaşı ne ev hazır ne valiz uff
canımgeçmiş olsun ;neyseki bir problem yokmuş gözün aydın .kendine dikkat et canım bolbol dinlen
Geçmiş olsun canım benim benden de çarşamba günü kan geldi aynı duygular içindeyim ev berbat badanacının çok işi varmış uff stres içindeyim senin kanaman için sebep söyledi mi dr?merhabalar, herkes yemeğe kaçmış herhalde... Naber haberler var mı geçmişe bakamıycam çok uzun ... Bende yatıyorum yattığım yerden size bakayım dedim. Evde de temizlik var.. kızı da babaannesi aldı... Dün oturduk bebek şekerlerini hazırladık, bugün bavulu hazırlıycam bakalım.. Kanama olunca korktum, her an gelebilir bebek gibi geldi, son hazırlıkları da yapayım da dedim.. Herşey hazır olsun.. Sizden naber, Ege nin de kızı rahatsızmış, geçmiş olsun canım..
sağol öyle söyledi ama güvenemiyorum ben bu dr a Allahtan bi daha olmadıcanım ben mecburen gittim dra çarşamba günü gece kanamam olmuştı gece nstye girdim sancı çıkmadı dün de ultrasonda baktı bir problem yok dedi kanamanın nedenini söyleyemedi oğlum 1707 gr 40,5 cm olmuş nedenini söyleyememesi canımı sıktı ama gece bir teleaşım görmelisisniz doğurabilirim telaşı ne ev hazır ne valiz uff
canımgeçmiş olsun ;neyseki bir problem yokmuş gözün aydın .kendine dikkat et canım bolbol dinlen
Geçmiş olsun canım benim benden de çarşamba günü kan geldi aynı duygular içindeyim ev berbat badanacının çok işi varmış uff stres içindeyim senin kanaman için sebep söyledi mi dr?
sağol öyle söyledi ama güvenemiyorum ben bu dr a Allahtan bi daha olmadı
Beninkini de bulamadılar, radyoloğa gönderdi beni çok ciddi araştırıldı ama nedeni bulunamadı... vasa previa diye birşeyden şüphelendi eğer o olsaydı bebeği hemen alırımdedi ama Allah a şükür çıkmadı bişey.. Belki daha önceki sezeryan dikişinden olabilirmiş. Benim bbek sürekli ayaklar aşağıda olduğundan aşağı vuruyor .. Yatçaksın dedi.. sana da öyle demiştir herhalde..
kızlar annem sımdı varıs amelıyatına gırdı bırer dua edermısınız onun ıcın :26:
ayy bu mübarek günün yüzü suyu hürmeti bişeycik olmadan sağ salim atlatır inşallah
allah yardımcısı olsun
kızlar bugun unnado nun sıtesınde gıyımde cok ındırım var haberınız olsun kayıt olmayanlar ıcın davet yollayabılırım davetsız hemen uye olamıyosunuz cunku o sıteye 1 gun suruo yarınada bıse kalmaz
rennie duo şurup bana çok iyi geliyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?