2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar, herkes yemeğe kaçmış herhalde... Naber haberler var mı geçmişe bakamıycam çok uzun ... Bende yatıyorum yattığım yerden size bakayım dedim. Evde de temizlik var.. kızı da babaannesi aldı... Dün oturduk bebek şekerlerini hazırladık, bugün bavulu hazırlıycam bakalım.. Kanama olunca korktum, her an gelebilir bebek gibi geldi, son hazırlıkları da yapayım da dedim.. Herşey hazır olsun.. Sizden naber, Ege nin de kızı rahatsızmış, geçmiş olsun canım..

migde yanmasına yeşil mercimekde ii gelıo die duydum kızlar.agzınıza alıp bi iki tane ciğneyınce gecıomus sanırım denemk lazım

Geçmiş olsun canım benim benden de çarşamba günü kan geldi aynı duygular içindeyim ev berbat badanacının çok işi varmış uff stres içindeyim senin kanaman için sebep söyledi mi dr?

kızlar bugun unnado nun sıtesınde gıyımde cok ındırım var haberınız olsun kayıt olmayanlar ıcın davet yollayabılırım davetsız hemen uye olamıyosunuz cunku o sıteye 1 gun suruo yarınada bıse kalmaz asronot montlar bıle 33 lıraya dusmus hemde 100 lıradan superler

Son düzenleme:

evt güzel şeyler oluyo orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…