arkadaşlar nasılsınız, pc de problem var da giremiyorum pek, hepiniz bebeklerinizle beraber iyisinizdir inşallah...
kızlar herkezzzz yogun sanırım kımseden ses cıkmıyorrrrr
hadi gözün aydıııııınnnnönce eşimi sonra en çok görüştügüm sizlere soyleyeyım dedım bu ay tezım nedenıyle labaratuarda deney yapmam gerekıyodu tum hocalar toplanıp karar almıslar hamıleyım doguma az kaldı dıye deneyı onlar yapıcaklarmıs sonucunu gormeye gıdecekmişim sadece kurtuldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))
uffffffffff canım sıkılıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gözünaydın canım...önce eşimi sonra en çok görüştügüm sizlere soyleyeyım dedım bu ay tezım nedenıyle labaratuarda deney yapmam gerekıyodu tum hocalar toplanıp karar almıslar hamıleyım doguma az kaldı dıye deneyı onlar yapıcaklarmıs sonucunu gormeye gıdecekmişim sadece kurtuldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))
geçmiş olsun, Allah şifa versin...kızlar annem sımdı varıs amelıyatına gırdı bırer dua edermısınız onun ıcın :26:
beyaz leblebi ye esracım varsa, o iyi geliyomuş...içtim canım ya fayda etmedııı :84:
hadi gözün aydıııııınnnn
gözünaydın canım...
geçmiş olsun, Allah şifa versin...
beyaz leblebi ye esracım varsa, o iyi geliyomuş...
mesai bitsin yaaaa.....
hadi yaa yok evdede aldırım kocama yaaaa bayılacam artık bogazıma varana kadar yanıyorummmm:84:
hadi gözün aydıııııınnnn
kız benimde gece anam mide sıvısı agzıma kadr geldi öksür öksür bi hal oldum ayy ne acı bişeydi
gözünaydın canım...
geçmiş olsun, Allah şifa versin...
beyaz leblebi ye esracım varsa, o iyi geliyomuş...
hadi yaa yok evdede aldırım kocama yaaaa bayılacam artık bogazıma varana kadar yanıyorummmm:84:
aksam olsunda ferıhayı ızlıyım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?