2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

verirsin bacım verirsin gece uykusuzluğu yürüyüncede arkasından koşturmaca derken 1 seneye kalmaz hepsi gider
yakamoz sen izin olayınıı diodunya geçen tam ben o ara çıktım naaptıın öğreendinmi nsl oluyomuş sizde

dun komsumm tutturmus kumsal koymayın kuranda yok dıo manyak karııı

canım illa Kur'an da olması gerekmiyor. bildiğim kadarıyla önemli olan ismin güzel bir anlamının olması. zaten bazı kişiler sırf Kur'anda geçiyor diye isin olarak kullanılmayacak kelimelerden isim türetiyorlar. yanlış bir bakış açısı bence. anlamı güzel olduktan sonra her ismi verebilirsin:)

Yakamozcum, sen zaten çok az kilo almıştın canım bence şu anki kilon tamamen bebektir senin, doğum yapınca %90'ı gider kesin

kumsal çok güzel ya bayıldımmmm))))ayyy boşver sen o cahil insanları kendi küçük dünyalarına hapsolmuşlar herkes onlar gibi yaşasın, giysin ,onlar gibi baksın hayata istiyorlarrr...

saol cnm begendıgın ıcın sevındım nısanlıyken koymustuk bız bu adı delı gıbı kız olursa kumsal erkek olursa poyraz demıstık

neyse kızlar ben kaçıyim birazdan kociş gelir hazırlanmam lazım nişana gidicez öptüm hepinizi kendinize ve bebişlerinize iyi davranın görüşürüüzz

offfffffffff ne yapalım yakamozz alıyoz ıste bacımmm bebekler ıyı olsunda elbet verırız takma yaaaa cocokta sorun yoksa ne guzel kalp atısını dınledılermı bacım
evet ya almadım almadım dedim 2 buçuk kilo almışım ha bire yersem olacagı buydu zaten dikkat edeyim artık en iyisi yoksa 70 lerin üstüne çıkarım doğumda ben
Canımmm sıkma canını canımızı sıktığımız kilo olsun boşveeer.. Bebişin için değer diye düşün.. verilir hepsi..

değer ama almasaymışım keşke bu yemeyle daha çok alırım ben az yiycem bundan sonra ya olmuyo böyle doğum sonrası komplekse girerim vallahi veremezsem

Oğlunun 18.000 YTL kredi karti borcu oldugunu ögrenince;
'Keske korunsaydim'. di...yen babaya,
-------------------------------------------
Misafir odasinda baca deligi olmadigi halde 'Anne sobayi bu sene misafir
odasina kuralim mi?' diyen abime, 'Olur, boruyu da k.çina sokariz, kafani
camdan çikarirsin, sorun olmaz.' diyen anneye,
-------------------------------------------
Kaza mahalinde elinde cep telefonuyla kosturup '112'nin numarasi neydi?'
diye bagiran sarisina,
--------------------------------------------
Birbirlerine ana avrat küfür eden iki kisinin arasina girip ikisine de
birer tokat atan ve 'Analar kutsaldir, analara küfür etmeyin, o ... çocuklari!!'
diyen Karadenizli agir abiye,
----------------------------------------------
Annesine kizip,buharli ütünün içine isemeyi akil eden! Annesini buram
buram çis kokulariyla isyerine yollayan! Annesi; ancak arkadaslari
''acayip kokuyorsun'' dediginde isi çözen anneye ve cocuguna,
----------------------------------------------
Banyonun lambasi yanmayinca elektrikler kesik zannedip yarim saat
gelmesini bekleyen. Beklerken de canim sikilmasin diye televizyon seyreden
kisiye,
--------------------------------------------------
Ailecek televizyon izlerken üst komsu küçük oglunu göndermis. Çocuk anneme
''X teyze, annem dedi ki, bari haberleri açsinlar da, biz de dinleyelim''
Biz de kirmadik, açtik. Ailecek çok iyi niyetli oldugumuzdan,
televizyonlari bozuk sandik. Yüksek sesten dolayi bize laf soktuklarini
anlamamiz çocugun ikinci gelisinden sonra oldu. Bu olayi yasayan aileye,
--------------------------------------------------
Lisedeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ögretmenimiz Aids' in açilimini
yapiyor: (A)llaha (İ)syaneden (D)eyyusların (S)onu... diyen hocaya,

BİRER ALKIŞ İSTİYORUMMM...

toplam ne kadar oldu aldıgın kg

ayyy buraya kaptırdım işler kaldı mesai bitiyo nerdeyse kızlar ya:) takipteyim ama biraz yazmayayım bari azcık çalışsam fena olmaz

toplam ne kadar oldu aldıgın kg
6 buçuk oldu toplam
1 senemi 1 sene şişko gezersem kafayı yerim ben öğrenemedim canım ya yarın doktora gidecem doktora soracam ne zaman izne ayrılmam gerektiğini en doğrusunu o söyler sanırım

6 buçuk kilo almışım canım hamileye göre az demeyin sakın 1.buçuk kilosu bebekse gerisi benim bu kiloların dikkat etmez böyle gidersem 8-9 daha alırım 2 aya kadar doğumdan sonra 10 15 kilo kalır bana bende kafayı yerim artık o kadar kiloyla

yakamoz tek bebek değil suyun artışı kanın artışı kilo alımında dağılım yazıyordur göğüsler alıyor hepsi sana kilo kalmaz.kaç kiloydun hamile olduğunda

yakamoz sen ıyımısın yaaa 6 bucuk dıo bıde utanmadan burda en az senle ben aldık bende 8 kg aldım ne yapalım bır suru ıvır zıvır kılo cekıo zaten bıde cocuk kesın 7 yada 8 kg gıdıo dıolar dogumda ozaman ben aynı kg cıkarım sende zayıflamıs cıkarsınnn delı olma delı sacması yapma ne guzel ıdeal ıste

Son düzenleme:

yazmıycaktım senin yüzünden sözümü tutamadım Yakamoz:) kız bi tek bebek mi sanki, suyuydu, plasentasıydı... ben kendimi böyle avutuyorum, 13 kilo aldım şimdiden ve iki haftada bir 1 kilo daha alıyorum azimle:) annem geldi dün, diyorum ki nasıl kilo almış mıyım, azcık adama benzemişsin diyo yaaa

Yarenciğim sen de çok hoşsun bu arada, maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…