2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar...adanada optimüm açıldı ya cnm bende oraya gidceğim gezmeye eşimle şimdi.ordan bide yemek ısmarlar artık..hava bugün çok güzel adanada..mis gibi bahar havası kokuyor cnm.

bende stadyumun ordayım işyeri orda

aaaaa sen zaten ne kilo almıışsıınki bacım
biz çatlayıp ölelim o zaman geçen ayki kontrolde 12 kilo almıştım ptesi kontrol var 3-4 daha almışımdır
bende daha hiç sormadım izin işlerini :S

evet acılmıs annemler gıtmıs ama pek begenmemıs yuregır tarafı ya cıngeneler var orda oraları bıraz daha temızleseler ıyı olcak ta bakalım artık yıkıma gectı zaten oralar tokıler yapılıo artık dogumdan sonra ızıne gıdınde bende oyle gıderım

Son düzenleme:
slm güzel annelerr :)
bizde bugun kontrole gittik minişim 1586 gr olmuş.15 gün sonra bende doğum iznine ayrılıyorum
bu arada bende 6.5 kilo aldım şuan iyi gidiyorum ama son aylarda acısını çıkarırım heralde

kız doğumda 5 kilo anca gidiyo 7-8 gitmez kendimizi avutmayalım ama şimdi doğurmıycaz 2 ay daha var onuda hesaba katıyorum ben neyse acık içim rahatladı ben yinede boğazıma dikkat edeyim

yakamoz tek bebek değil suyun artışı kanın artışı kilo alımında dağılım yazıyordur göğüsler alıyor hepsi sana kilo kalmaz.kaç kiloydun hamile olduğunda
hamile kalmadan önceki yazda kilo almıştım 57den 61 e çıkmıştım yani zaten 5 kilo fazlam vardı bide bunlar eklenince insanın canı sıkılıyo saolun kızlar sizde olmasanız içimi kime dökecem bilmem
anne babalar öyledir ben ne kadar kilo alırsam alayım babam beni gördüğünde zayıflamışsın diyor yarasın bebişe kilolar :) ay napim hayatımda tartıda 60lı rakamları görmemişken şimdi 60 ların sonuna doğru gidiyo moralim bozuldu kaldıramadım neyse hep birlikte veririz kiloları artık doğumdan sonra

bu arada saat 7de sınavım var ben sizinle çene çalıyorum hala :)) dua edin kızlar ya stayjerliğin kalkması için geçmem lazım sınavı inş. iyi geçer hamilelerin duası kabul olur hepiniz yakamozun sınavı iyi geçer inşallah diyiverin ben kaçtım sınavdan sonra gelirim öpüyorum hepinizi

yaren hamile kıyafeti neden giydin..
normal elbisede giyebilirsin hatta belden oturtmalı felan.

dalgamı geçiyon sen bizle bacım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zaten sinirlerim gergin iyice dellendim

sen beni aralık annelerine sürgün etmişsis zaten heralde cnm.yine bu elbiseyle çok çıkmış.diğer resimelri ekslem vurursun.bilekler her yer inceceik karna küçük top katmışım gibi

ya bide giden çok kalabalık diyoır.evt az daha temizlseler ordakleri süper olacak.ptt evlerinde oturuyprum bende.sabahları işe gelirken ordan geçiyoruz otobüsle sabahın köründe mangalı yakmışlar sokağa kapının önüne

yok ben çıkıyorum topikten .. benim sabah grubundaki dombili arkadaşlarım gitmiş siz mankenler konuşun..

6 kiloyu ben ilk 5 ayda aldım

ooo ptt evlerınde yengem var :))) orda bır market vardı adı aklıma gelmedıı hıhhh geldııı sefa markettt

Son düzenleme:
herkse selam hanimlar biz geldik. Baya uzak kaldim. calismiyorum e evdede laptop tamirden ancak geldi artik burdayim insallah:) Özledim sizleri ne var ne yok hersey yolundadir umarim. Bizde iyiyiz cok sükür alisveris isleride bitti sayilir. Dünde odamizi siparis ettik insallah kizim dogmadan gelir:) Sürüyor burda cünkü 5-8 hafta arasi.

hg cnmmmm bızımde odamıss %95 yarın gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…