6 buçuk oldu toplam
1 senemi1 sene şişko gezersem kafayı yerim ben öğrenemedim canım ya yarın doktora gidecem doktora soracam ne zaman izne ayrılmam gerektiğini en doğrusunu o söyler sanırım
6 buçuk kilo almışım canım hamileye göre az demeyin sakın 1.buçuk kilosu bebekse gerisi benim bu kilolarındikkat etmez böyle gidersem 8-9 daha alırım 2 aya kadar doğumdan sonra 10 15 kilo kalır bana bende kafayı yerim artık o kadar kiloyla
sağolun kızlar...adanada optimüm açıldı ya cnm bende oraya gidceğim gezmeye eşimle şimdi.ordan bide yemek ısmarlar artık..hava bugün çok güzel adanada..mis gibi bahar havası kokuyor cnm.
bende stadyumun ordayım işyeri orda
.................................
kız doğumda 5 kilo anca gidiyo 7-8 gitmez kendimizi avutmayalımyakamoz sen ıyımısın yaaa 6 bucuk dıo bıde utanmadan burda en az senle ben aldık bende 8 kg aldım ne yapalım bır suru ıvır zıvır kılo cekıo zaten bıde cocuk kesın 7 yada 8 kg gıdıo dıolar dogumda ozaman ben aynı kg cıkarım sende zayıflamıs cıkarsınnn delı olma delı sacması yapma ne guzel ıdeal ıste
hamile kalmadan önceki yazda kilo almıştım 57den 61 e çıkmıştım yani zaten 5 kilo fazlam vardı bide bunlar eklenince insanın canı sıkılıyoyakamoz tek bebek değil suyun artışı kanın artışı kilo alımında dağılım yazıyordur göğüsler alıyor hepsi sana kilo kalmaz.kaç kiloydun hamile olduğunda
anne babalar öylediryazmıycaktım senin yüzünden sözümü tutamadım Yakamoz:) kız bi tek bebek mi sanki, suyuydu, plasentasıydı... ben kendimi böyle avutuyorum, 13 kilo aldım şimdiden ve iki haftada bir 1 kilo daha alıyorum azimle:) annem geldi dün, diyorum ki nasıl kilo almış mıyım, azcık adama benzemişsin diyo yaaa
Yarenciğim sen de çok hoşsun bu arada, maşallah...
yaren hamile kıyafeti neden giydin..
normal elbisede giyebilirsin hatta belden oturtmalı felan.
dalgamı geçiyon sen bizle bacım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zaten sinirlerim gergin iyice dellendim
evet acılmıs annemler gıtmıs ama pek begenmemıs yuregır tarafı ya cıngeneler var orda oraları bıraz daha temızleseler ıyı olcak ta bakalım artık yıkıma gectı zaten oralar tokıler yapılıo artık dogumdan sonra ızıne gıdınde bende oyle gıderım
slm güzel annelerr :)
bizde bugun kontrole gittik minişim 1586 gr olmuş.15 gün sonra bende doğum iznine ayrılıyorum
bu arada bende 6.5 kilo aldım şuan iyi gidiyorum ama son aylarda acısını çıkarırım heralde
ya bide giden çok kalabalık diyoır.evt az daha temizlseler ordakleri süper olacak.ptt evlerinde oturuyprum bende.sabahları işe gelirken ordan geçiyoruz otobüsle sabahın köründe mangalı yakmışlar sokağa kapının önüne
yok ben çıkıyorum topikten .. benim sabah grubundaki dombili arkadaşlarım gitmiş siz mankenler konuşun..
6 kiloyu ben ilk 5 ayda aldım
yok ben çıkıyorum topikten .. benim sabah grubundaki dombili arkadaşlarım gitmiş siz mankenler konuşun..
6 kiloyu ben ilk 5 ayda aldım
herkse selam hanimlar biz geldik. Baya uzak kaldim. calismiyorum e evdede laptop tamirden ancak geldi artik burdayim insallah:) Özledim sizleri ne var ne yok hersey yolundadir umarim. Bizde iyiyiz cok sükür alisveris isleride bitti sayilir. Dünde odamizi siparis ettik insallah kizim dogmadan gelir:) Sürüyor burda cünkü 5-8 hafta arasi.
hg cnmmmm bızımde odamıss %95 yarın gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?