kız ben böle diildim bende bazen kendimi tanıyamıyorum
biyerlerden bişeyler çıkarıyorum kendimce anlamlar yüklüorum paranoyak oldum iice
yarumda etkilenip huysuz bişey olacak die korkuyorum
inş. hamilelikten sonra geçer
Ay aynı benimki.. konuşmaya gelince konuşur, bişey yapmaya gelince tık yok..
geçen gün öteki torunların eskilerini vermeye beni çağırdı şaka gibiii
bi de diyo ki "al al, almazsan temizlikçiye vericem" e ver dedim ben dee
demi yaniiii,,,,, ıyyyyyy dedi heralde adamcağız :)))
yok valla bence ulaşamadı, ben bu reklamları izledikten sonra 33 lüyü asla aramam, hatta geçen ekşi, uludağ sözlüklerinde de böyle yazılar okudum,,, millet nefret etmiş...
hiç zannetmiyorummmm o adamın genetiği bozuk bence, evli mi acaba:18:
yaaa kızlar burası isim topiği deil ama artık delircem isim bulamıorum kızceme..
bana bi yardım etseniz ya
hangisi güzel
eda
melisa
buket
nehir
pelin
bi akıl verin nolurrr
tekrar amerikayı keşfettik kızım salak saçma şeylerdi 2 hafta sonra işten ayrılcam benle alakalı durum yok beni neden tutuyorsun
ay kuzummm yerim ben o eliniiiiYouTube - anne karnında öpücük, İNANILMAZ
ya kızlar şu video ya baksanız nya bebek sözde öpücük atmış böle bi öpücük atamaz ya bebek anne karnında
bence de nehirrrrryaaa kızlar burası isim topiği deil ama artık delircem isim bulamıorum kızceme..
hangisi güzel
eda
melisa
buket
nehir
pelin
bi akıl verin nolurrr
tekrar amerikayı keşfettik kızım salak saçma şeylerdi 2 hafta sonra işten ayrılcam benle alakalı durum yok beni neden tutuyorsun
hayret doğrusu şaşırdımmmm :)))ay yok ya cidden ben de şaşırdım, bildiğin, normal bir adam, hiç öyle kırık falan da konuşmuyor.
olmaz inşallah öyle canım ama sen yine de kendini rahatlatmaya çalış. hamilelikteki stres bebeğe yansıyabiliyormuş ya ben bi şeylere sinirlenince ablam çok kızar bana bebeği etkiliyorsun, hiçbir şeyi kafana takma diye...
Almazsan temizlikçiye verecem demesi çok hoş olmuş!!!
ay yok ya cidden ben de şaşırdım, bildiğin, normal bir adam, hiç öyle kırık falan da konuşmuyor.
canım buket ve eda çok güzel bence:)
ne yemek yaptın
bende bezelye
pilav
ayran salata var
kesinlikle nehir
Eda güzel, Ela da güzel
Benim bi arkadaşım Ela Tanem koydu onu da beğendimm
yaaa kızlar burası isim topiği deil ama artık delircem isim bulamıorum kızceme..
hangisi güzel
eda
melisa
buket
nehir
pelin
bi akıl verin nolurrr
sizinkide kız galiba ne koycaksınız hanımlar
Ege Duru koyacak
Ben Hande Mira, Mira'yı kullanacağız sadece
dun komsumm tutturmus kumsal koymayın kuranda yok dıo manyak karııı
tetenozun ikinci dozunu vuruldum 2. buçuk kilo almışım 2 haftada moralim bozuldu daha iki ay var doğuma bu hızla gidersem duba gibi olacam yakındanasıl verecem bu kadar kiloyu ben ya bide sadece göbek var şuan ne yani kilonun hepsi ordamı toplandı bebek doğunca göbek kalacak ozaman :18: püff verrmiyimki acaba ya kalan kiloları canım sıkıldı
hangisi güzel
eda
melisa
buket
nehir
pelin
bi akıl verin nolurrr
yaf öpücük deilki zate elini ağzına götürmüş o zamaanda kamera kayıttaymış öle olmuş işteya ama bölede öpücük atmaz herhalde
kızzz aynen çocugu okula göndermiş gibisin elalemin çocugu 5 alsın bizim zilli 2lere talim etsin der gbi heheheheheheheeeee
geldim kızlar çıktım biraz hava aldım baktım kimse yok dışarda ağaçlardan 2 3 bişeyler topladım geldim eee nasılsınız bakalım
dun komsumm tutturmus kumsal koymayın kuranda yok dıo manyak karııı
tetenozun ikinci dozunu vuruldum 2. buçuk kilo almışım 2 haftada moralim bozuldu daha iki ay var doğuma bu hızla gidersem duba gibi olacam yakındanasıl verecem bu kadar kiloyu ben ya bide sadece göbek var şuan ne yani kilonun hepsi ordamı toplandı bebek doğunca göbek kalacak ozaman :18: püff verrmiyimki acaba ya kalan kiloları canım sıkıldı
Aaa deliye bak, sadece Kuran'daki isimler mi konuyormuş bebeklere
ne zevzek insanlar var yaa
pelin bence
yaf öpücük deilki zate elini ağzına götürmüş o zamaanda kamera kayıttaymış öle olmuş işte
nasıl yazdım hemende bak
hoş geldin mervee bizim yerimizede ye kız tazecik tazecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?