2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

olmaz inşallah öyle canım ama sen yine de kendini rahatlatmaya çalış. hamilelikteki stres bebeğe yansıyabiliyormuş ya ben bi şeylere sinirlenince ablam çok kızar bana bebeği etkiliyorsun, hiçbir şeyi kafana takma diye...

Almazsan temizlikçiye verecem demesi çok hoş olmuş!!!

ay yok ya cidden ben de şaşırdım, bildiğin, normal bir adam, hiç öyle kırık falan da konuşmuyor.

yaaa kızlar burası isim topiği deil ama artık delircem isim bulamıorum kızceme..
bana bi yardım etseniz ya
hangisi güzel
eda
melisa
buket
nehir
pelin
bi akıl verin nolurrr

canım buket ve eda çok güzel bence:)

tekrar amerikayı keşfettik kızım salak saçma şeylerdi 2 hafta sonra işten ayrılcam benle alakalı durum yok beni neden tutuyorsun

amaaan deli oluyorum böyle saçmalıklara.

Egeee şu şifre olayını çözdün mü?
evden gireceksin foruma değil mi?

Yaaa beni korkutuyo kaynana bozuntusu yarım aklıylaaa

tetenozun ikinci dozunu vuruldum 2. buçuk kilo almışım 2 haftada moralim bozuldu daha iki ay var doğuma bu hızla gidersem duba gibi olacam yakında nasıl verecem bu kadar kiloyu ben ya bide sadece göbek var şuan ne yani kilonun hepsi ordamı toplandı bebek doğunca göbek kalacak ozaman :18: püff verrmiyimki acaba ya kalan kiloları canım sıkıldı

offfffffffff ne yapalım yakamozz alıyoz ıste bacımmm bebekler ıyı olsunda elbet verırız takma yaaaa cocokta sorun yoksa ne guzel kalp atısını dınledılermı bacım

yaaa kızlar burası isim topiği deil ama artık delircem isim bulamıorum kızceme..
bana bi yardım etseniz ya
hangisi güzel
eda
melisa
buket
nehir
pelin
bi akıl verin nolurrr

pelin bence

ya ama bölede öpücük atmaz herhalde

kızzz aynen çocugu okula göndermiş gibisin elalemin çocugu 5 alsın bizim zilli 2lere talim etsin der gbi heheheheheheheeeee
yaf öpücük deilki zate elini ağzına götürmüş o zamaanda kamera kayıttaymış öle olmuş işte
nasıl yazdım hemende bak
geldim kızlar çıktım biraz hava aldım baktım kimse yok dışarda ağaçlardan 2 3 bişeyler topladım geldim eee nasılsınız bakalım

hoş geldin mervee bizim yerimizede ye kız tazecik tazecik

Canımmm sıkma canını canımızı sıktığımız kilo olsun boşveeer.. Bebişin için değer diye düşün.. verilir hepsi..

Aaa deliye bak, sadece Kuran'daki isimler mi konuyormuş bebeklere
ne zevzek insanlar var yaa

kumsal çok güzel ya bayıldımmmm))))ayyy boşver sen o cahil insanları kendi küçük dünyalarına hapsolmuşlar herkes onlar gibi yaşasın, giysin ,onlar gibi baksın hayata istiyorlarrr...

yedim canım yedim merak etme zaten çocuklardan pek bişey kalmamış zor topladım hamile olmasam ağaca çıkıcaktım ama malum çıkamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…