sen ıyı bılırsınnn
bıse yok bacım aklım estı ısteeeee su ferıhaya cnm sıkıldııı
Hepimizden şekerim ne demek
bi sen bilirsin diosun bi bunu diosun menopozlu karı
arkadaşlar merhaba.. 28 nci haftayı bugün bitirdim ve bugun dr a gittim ve bebekte gelişme geriliği var dedi 15 gün önce gittiğimde 960 gr dı bugun 1110 gr içinizde benzer durumu yaşayan varmı çok endişeliyim....
evet bacım onunda stresı var acaba dogurduktan sonra ne zaman oluruz bıdahaya
keşke bir kağıda da yasaymışsın. ama okuyamayan olsaydı haber verirdi sana. herkes okumuştur herhalde.şu listeyi düzenlesek ii olur da nerde kaldı bilmyiorum gerilerde bi yerlerde...( karıştı hep kim okudu kim okumadı
arkadaşlar merhaba.. 28 nci haftayı bugün bitirdim ve bugun dr a gittim ve bebekte gelişme geriliği var dedi 15 gün önce gittiğimde 960 gr dı bugun 1110 gr içinizde benzer durumu yaşayan varmı çok endişeliyim....
temmuzda doğurcak bi arkdaşımın bebeği de 12 gün geriden geliyormuş ama doktor bişi yok demiş, süt vs yarıca şeyler ye takip altına al, detaylı ultrasona girmedin mi canım? orda çıkması gerekiyo ne var ne yok... korkma tedbirini al ama...
keşke bir kağıda da yasaymışsın. ama okuyamayan olsaydı haber verirdi sana. herkes okumuştur herhalde.
internetten baktım şimdi, alper mumcunun sitesine 28. haftada 1000 gr yazıyor. benimki de 28. haftada 1054gr.dı. ama haftasıyla uyumlu demişti doktorum. 2 haftada daha mı çok alması gerekiyormuş, neden öyle demiş ki doktorun?
keşke bir kağıda da yasaymışsın. ama okuyamayan olsaydı haber verirdi sana. herkes okumuştur herhalde.
kan testi yapıp bir hafta sonra yeniden gidecem bide gebelik şekerim çıktı bir ilaç kullandım bende zayıfladım acaba ondanmı diye düşünüyorum şekerden dolayı diyetteyimde
bir hafta nasıl gececek bilimiyorum......
kan testi yapıp bir hafta sonra yeniden gidecem bide gebelik şekerim çıktı bir ilaç kullandım bende zayıfladım acaba ondanmı diye düşünüyorum şekerden dolayı diyetteyimde
bir hafta nasıl gececek bilimiyorum......
Salat-ı Tefriciye Listesi
BEN 425
FATMA 425
Mevsim1 500
öyküm 500
kuzu 100
yasil haktemin 100
secroceour 500
EGE 175
ysmbstg 44
Volveron 100
karakan 100
channel 100
birce 100
monalya 100
deli mavi 25
banayaklasma 100
hasret 50
mervenesli 100
agrin 100
JUSE 50
İpekk 100
solanin 100
Erendiz 100
Kadercaner 100
esrysl 100
DenizSuray 100
Royalist 100
nurmeh 50
holley buldummmmmmbi gözden geçirelim kızlarr
tamam şeker :) sana özelden msj yolladım eklersin beni faceden...ben okudum canimm, demistim.
buldum valla zor oldu amavay be nasıl buldun:))) ben de okumuştum canım.
ben nıye yokummmm
tamam şeker :) sana özelden msj yolladım eklersin beni faceden...
buldum valla zor oldu ama
seni bulabilene aşkolsun o zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?