2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba.. 28 nci haftayı bugün bitirdim ve bugun dr a gittim ve bebekte gelişme geriliği var dedi 15 gün önce gittiğimde 960 gr dı bugun 1110 gr içinizde benzer durumu yaşayan varmı çok endişeliyim....

temmuzda doğurcak bi arkdaşımın bebeği de 12 gün geriden geliyormuş ama doktor bişi yok demiş, süt vs yarıca şeyler ye takip altına al, detaylı ultrasona girmedin mi canım? orda çıkması gerekiyo ne var ne yok... korkma tedbirini al ama...

şu listeyi düzenlesek ii olur da nerde kaldı bilmyiorum gerilerde bi yerlerde... ( karıştı hep kim okudu kim okumadı
keşke bir kağıda da yasaymışsın. ama okuyamayan olsaydı haber verirdi sana. herkes okumuştur herhalde.

internetten baktım şimdi, alper mumcunun sitesine 28. haftada 1000 gr yazıyor. benimki de 28. haftada 1054gr.dı. ama haftasıyla uyumlu demişti doktorum. 2 haftada daha mı çok alması gerekiyormuş, neden öyle demiş ki doktorun?

kan testi yapıp bir hafta sonra yeniden gidecem bide gebelik şekerim çıktı bir ilaç kullandım bende zayıfladım acaba ondanmı diye düşünüyorum şekerden dolayı diyetteyimde
bir hafta nasıl gececek bilimiyorum......

aynen oyle evet 28 haftada gayet normal bence bende bu dr ları anlamadım gıttı yaaaa

keşke bir kağıda da yasaymışsın. ama okuyamayan olsaydı haber verirdi sana. herkes okumuştur herhalde.

yok zaten çoğu okudu canım da ne biliyim bi düzenlesek iyi olurdu buldum da en baştaki listeyi buldum ondan sonra kaç kişi daha eklendi :)) dur bakıyım son halini bulursam iyi olucak...

buna süt yogurt vs.. gıbı seyler gırmıyor dımı hergun yatarken bır kase yogurt ye yat cok faydası oluyor yada sut gunde ıkı kere al bence bunlarıı.. cok faydası var ıspanak ye bol bol demır bıse olmaz cnm inşallah korkma..

bozma moralini ya ayrıca kızların dediği gibi normal kilosu... internette 1100 grammış normali...

holley buldummmmmm bi gözden geçirelim kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…