2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Salat-ı Tefriciye Listesi

BEN 425_______okudum
FATMA 425____meçhul
Mevsim1 500___okuyacak :)
öyküm 500_____ aslihankar'a 50 devredip bitirmiş bulunmakta... :))
kuzu 100______ bilmiyorum ???
yasil haktemin 100
secroceour 500
EGE 175
ysmbstg 44___ okudu :)
Volveron 100__ okudu :))
karakan 100___ okudu :)
channel 100??
birce 100___ okudu :))
monalya 100__ okudu :)
deli mavi 25 ___ okudu :)
banayaklasma 100_ Okudu :)
hasret 50 ?
mervenesli 100__ okuyacak
agrin 100 hatırlamıyorum
JUSE 50
İpekk 100__ okudu :)
solanin 100__ okudu.. :)
Erendiz 100
Kadercaner 100__ okudu :))
esrysl 100__ okuyacak
DenizSuray 100__ okudu :)
Royalist 100__ okudu :))
nurmeh 50__ okumuş olması lazım

tereddütlü arkdaşlara bi msj atsam iyi olucak ...

Bencede işi garantiye alalım

[SIZE="2"]nostalji yaptım biraz :)) tüm kızların ilk mesajlarını bulmaya çalıştım 1000li sayfalara kadar karıştırdım ama bunlar denk geldi bulamadıklarım kırılmasın ilk heyecanlar keseyi görme kalp atışı bulantılar derken 30 lu haftalara geldik bile okuyunca hatırladım inanamıyordum bebeğimin benimle kalacağına çok şükür herşeye[/SIZE] hepimize ve tüm bebeklere

teşekkür ederim camın. amin. evet tam bir mercimek hesaplamalara göre 3 hafta 5 günlük :)))

Arkadaslar bende bugun hamile oldugumu ogrendik hemde tup bebege baslayacagimiz ay normal yolla hamile kaldim Benimde dogum haziran 11 de olacakmis hayirlisiyla . benide araniza alirmisiniz:))

bnde bişi yiyemediğimden elma yiyip duruyom ondanda tiksinmem inş. kızlar yaa tövbe yarabbimde ekmekten tiksiniorum yaa göresim gelmio

7+4 de sen ya :))

benımkı 6 haftalıktı bellı oldu kalp etısları ben 4 haftalık sanıyordum suprız yapmıs 6 haftalıkmıs bılemedık

çok garip oldum yakamoz. ben de ara ara bakıyorum ilk sayfalara. keseyi görecek miyiz, kalbi atacak mı diye bekliyorduk, şimdi çoğumuzun doğumuna 2 aydan az kaldı. zaman ne kadar hızlı geçiyor ve ne kadar çok şey yaşadık bu zaman içinde...

Ayy harika bir nostaljik tur olmus canimmm... Ellerine saglik :))))))))
merakımdan iki saat okudum ilk sayfaları güzel oldu ama herkesin ilk heyecanını yaşamış olduk yeniden inşallah yakında doğum heyecanlarımızıda anlatacaz bebekler doğduktan sonra

evet canım aynen bende okurken aa neler yazmışım neler yaşamışız dedim çoğu mesajda :) farketmeden çok şey paylaşmışız burda bulantılı zamanlarımın mesajlarına baktımda ben bile şaşırdım bu kadar kötümüymüşüm dedim kendi kendime, ilk mesajları okurken o zamanlar ne kadar endişe içinde oldugumu farkettim hepimiz aynı endişelerdeydik acaba kalp atışını duyarmıyız her gün bebek iyimidir diye konuşmuşuz şimdi doğuma yaklaştık bile dediğin gibi çoğumuzun doğumuna 2 ay bile kalmadı belki bebekleri büyüttükten sonra da bu mesajları kopyalayıp son aylarımızda neler yaşamışız diycez

super yakamozzzz
bugun kayinvaldem karnin dusmus dedi uyuz oldum
agzinizi hayra acin dedim ufff

bi hamileyede niye böyle şeyler söylerler anlamam ki uyuz oluyorum olumsuz cümleler kuranlara banada genişlemişsin diyen bi salak oldu bugün kıcık oldum bedenimin değişmediğini pantolonlarımdan biliyorum sırf olumsuz yorum yapmak için yer arıyor bazı insanlar

dün trendyol dan bu takımları aldım biraz tuttu ama çok begendim kararsız kaldım iki saat üzerinde düşününce baktım olacagı yok begendiklerimin hepsini aldım bende

ya bana hep ikizmi diye soruyorlarr cildircamm

bazılarının o kadar bile yok. ege, fmg, karakan, öyküm, ipek... 32. haftadalar. sezaryan olacak hepsi. çok az kaldı onların...

en geç ben kavuşacam kızıma desene, hem 23 haziran doğum hem normal düşünüyorum artık sizin tecrübelerinizi dinledikten sonra doğuma giderim

super yakamozzzz
bugun kayinvaldem karnin dusmus dedi uyuz oldum
agzinizi hayra acin dedim ufff
ben de geçen gün okula giderken ıslaklık hissettim, suyum geldi sandım. panikle arkadaşa anlattım bunu, sanki karnında aşağı inmiş dedi. sağol dedim içimden çok rahatladım(

genişlesen bile gayet normal, 7 aylık hamilesin. ne bekliyor ki bu insanlar, hiç şişmeden mi doğuracağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…