Iyi geceler kizlar, ben cikiyorum. Hepinizi optum
her yerde var bu tuhaf yaratıklardan demekki tek benim çevremde değil,ben de geçen gün okula giderken ıslaklık hissettim, suyum geldi sandım. panikle arkadaşa anlattım bunu, sanki karnında aşağı inmiş dedi. sağol dedim içimden çok rahatladım(
genişlesen bile gayet normal, 7 aylık hamilesin. ne bekliyor ki bu insanlar, hiç şişmeden mi doğuracağız.
Iyi geceler kizlar, ben cikiyorum. Hepinizi optum
en geç ben kavuşacam kızıma desene, hem 23 haziran doğum hem normal düşünüyorum artık sizin tecrübelerinizi dinledikten sonra doğuma giderim
haftası senden küçük olanlar var, kalır ay sonuna birleri:) bu arada aldıkların çok güzel, güle güle giy hepsini...
kendi hamileliğinde çok kilo alanlar bile söylüyor bazen. valla takmıyorum ben. bebeğim sağlıklı doğsun gerisi önemli değil...her yerde var bu tuhaf yaratıklardan demekki tek benim çevremde değil,
bende bilmiyorumki ne amaçla söylüyorlar 30 hafta bitti 8. aya girdik artık normal hani kilo alsam da ama bunu gözüne sokar gibi söylemeleri daha tuhaf geçende okuldaki arkadaşlardan birisi çocukların sandalyelerine oturuyorum diye aynaya bakmıyo heralde kendinden haberi yok küçücük sandalyeye oturuyor diyobişy söylesen olmuyo söylemesen olmuyo doğumdan sonra görüşelim mümkünse onlarla
benim muhtemel doğum tarihim 24 haziran gözüküyr ama ben ultrasona göre yaptım çizelgemi canım, 20 haziran diyor ultrason da... aynı zamanlarda doğurcaz yani merak etme
ya bana hep ikizmi diye soruyorlarr cildircamm
kızlar öksürüğüm geçmedi halaaa
sendemi normal düşünüyosun ay iyi ya sevindim bak benimle aynı günlerde biri daha çıktı
ilaç verdi doktor ama kullanmak istemiyorum bıktım artık ya yazık bebişe
Salat-ı Tefriciye Listesi
BEN 425_______okudum
FATMA 425____meçhul
Mevsim1 500___okuyacak :)
öyküm 500_____ aslihankar'a 50 devredip bitirmiş bulunmakta... :))
kuzu 100______ bilmiyorum ???
yasil haktemin 100
secroceour 500
EGE 175
ysmbstg 44___ okudu :)
Volveron 100__ okudu :))
karakan 100___ okudu :)
channel 100??
birce 100___ okudu :))
monalya 100__ okudu :)
deli mavi 25 ___ okudu :)
banayaklasma 100_ Okudu :)
hasret 50 ?
mervenesli 100__ okuyacak
agrin 100 hatırlamıyorum
JUSE 50
İpekk 100__ okudu :)
solanin 100__ okudu.. :)
Erendiz 100
Kadercaner 100__ okudu :))
esrysl 100__ okuyacak
DenizSuray 100__ okudu :)
Royalist 100__ okudu :))
nurmeh 50__ okumuş olması lazım
tereddütlü arkdaşlara bi msj atsam iyi olucak ...
günaydın kimse yokmuuu???????????:79:
Günaydınn kahvaltı ediyoruz kızımla
hıı afiyet olsun size bizde kahvaltımızı yaptık geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?