2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

her yerde var bu tuhaf yaratıklardan demekki tek benim çevremde değil,

bende bilmiyorumki ne amaçla söylüyorlar 30 hafta bitti 8. aya girdik artık normal hani kilo alsam da ama bunu gözüne sokar gibi söylemeleri daha tuhaf geçende okuldaki arkadaşlardan birisi çocukların sandalyelerine oturuyorum diye aynaya bakmıyo heralde kendinden haberi yok küçücük sandalyeye oturuyor diyo bişy söylesen olmuyo söylemesen olmuyo doğumdan sonra görüşelim mümkünse onlarla

en geç ben kavuşacam kızıma desene, hem 23 haziran doğum hem normal düşünüyorum artık sizin tecrübelerinizi dinledikten sonra doğuma giderim

benim muhtemel doğum tarihim 24 haziran gözüküyr ama ben ultrasona göre yaptım çizelgemi canım, 20 haziran diyor ultrason da... aynı zamanlarda doğurcaz yani merak etme

haftası senden küçük olanlar var, kalır ay sonuna birleri:) bu arada aldıkların çok güzel, güle güle giy hepsini...

saol canımcım inşallah içine girebilirim doğum sonrası aldıklarımın hepsini normal bedenime göre aldım çünkü sonradan giyerim hayaliyle :)) büyük bedene elim gitmedi günü benden sonra olanları görünce kendimi yalnız hissetmiyorum ya iyi oluyo birilerinin oldugunu görmek yoksa herkes doğuracak ben kalacam gibi geliyo ben uyusam iyi olacak bu arada, sabah 6da kalkıp şehir dışına gidecez doktora bişey kalmadı sabaha, yarın görüşürüz canım iyi geceler herkesi öpüyorum

kendi hamileliğinde çok kilo alanlar bile söylüyor bazen. valla takmıyorum ben. bebeğim sağlıklı doğsun gerisi önemli değil...

benim muhtemel doğum tarihim 24 haziran gözüküyr ama ben ultrasona göre yaptım çizelgemi canım, 20 haziran diyor ultrason da... aynı zamanlarda doğurcaz yani merak etme

sendemi normal düşünüyosun ay iyi ya sevindim bak benimle aynı günlerde biri daha çıktı

ya bana hep ikizmi diye soruyorlarr cildircamm

o soranlara bedenleri ile ilgili yorum yap sende canım kıcığa kıcık olacaksın hiçbşy bulamazsan vücudunda herhangi bi uzvuna takıl inceden bayan olup vücudu ile ilgili yapılan herhangi bir yoruma takmıycak insan tanımıyorum yaşasın kötülük

ilaç verdi doktor ama kullanmak istemiyorum bıktım artık ya yazık bebişe

geçmiş olsun canm yaa bende diş sorunu yaşadım malesef ve mecburen antibiyotik ve ağrı kesici kullandım,bişey olmaz Allah bebeğinni korur cnm merak etme,doğal yöntemleri araştır birazda

ben okudum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…