- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
bızde aynıyız adamın basına vurdu sanırımjandarma aracıyla bana bakıo delı gıbı bende ona
bız korunyoduk guya daa 9 aylık evlıyım bızım ask kacak yaptııı sanırımmm
bızde aynıyız adamın basına vurdu sanırımjandarma aracıyla bana bakıo delı gıbı bende ona
maşallah batımışsın kocayı
hehe evet ya dün sohbet güzeldi burda, parfümleri avondan alıyorum canım rujlara bakıyordum şimdi orıflameden gözüme kestirdim 3-5 tane güzel ürünler var ama bi arıştırın netten kataloğu
30-artı 40 --eder 70 alışıyolar beeeeeeeeeeeeeeeebebekler doğana kadar böyle idare edecez artık :)) doğduktan sonra 40 gün lohusalık dönemi var bide sonra heriflerin halini düşünemiyorum aç kurt gibi atlarlar heraldeolsun kocacıma her şekilde aşığım ben evin içinde bile elimi bırakmaz öpmeden işe gitmez 2 yıldır geç kalsa bile uyuyo olsam bile öper öyle gider bana sormadan bişy yapmaz herşeyi paylaşır günde kaç defa arar bişy yapacak olsam yaptırmaz kendi yapar sen yorulma diye bu adam sevilmezmi
yakamoz gene gecenin bombasını patlattı
kuru kuru gitmiyo
bacım bizde o kurulardan olduğumuzdan millet plotonik aşk yaşadıkça ona şaşıyoz ya zaten
abowwwwwwwwwwww 375 mi
o evlenmeden önceydi şekerim ahanda şimdi desen amannn ne yapacan o kadar makyaj malzemesini de....sen böle daha güzelsin de....ben seni böle daha çok beğeniyorum da....
yok olmadı....
taksitleri ayda şu kadar tutuyoda......
kızlar ben geliyorummmmm beni özleyinn ve az bekleyin anacımmm
bi yere kaçmayın emi
bebekler doğana kadar böyle idare edecez artık :)) doğduktan sonra 40 gün lohusalık dönemi var bide sonra heriflerin halini düşünemiyorum aç kurt gibi atlarlar heraldeolsun kocacıma her şekilde aşığım ben evin içinde bile elimi bırakmaz öpmeden işe gitmez 2 yıldır geç kalsa bile uyuyo olsam bile öper öyle gider bana sormadan bişy yapmaz herşeyi paylaşır günde kaç defa arar bişy yapacak olsam yaptırmaz kendi yapar sen yorulma diye bu adam sevilmezmi
amannn arkadaşım dikkat sende bendensin,
doğumdan sonra ilk iş korunma yöntemi bulmakhemde en etkilisinden
avondan bu ay hangi parfümler indirimde, bide 3 kademeli rimel indirimdemi baksana bi bacım
ben geliyorummm bekleyinn
hiç bu kadar ara vermemiştik de tuhaf geliyo şimdi uzak durunca :)) önceden ben yok desem o atlardı şimdi korkuyo adam bişy olacak diyeçabuk gel kız
aynısı kız benımkıde allahım bozmasın kımsenın esıyle arasını kahvaltı hazırlatmıo bana yemegı beraber toplarız lohusalık donemıde var dımı dıo benımkı orayı da dusunyo
ya bız korunamadık bıle nasıl yapcaz ya bıldıgınız ıyı bır yontem varmııı sıprail nasıl bıse deneyen varmı kayma felan olyomus ondada bıde asıyı duydum ama bılmıyorum nasıl bıse kı :26:
ya bız korunamadık bıle nasıl yapcaz ya bıldıgınız ıyı bır yontem varmııı sıprail nasıl bıse deneyen varmı kayma felan olyomus ondada bıde asıyı duydum ama bılmıyorum nasıl bıse kı :26:
bugün temizlik yapacaktım yaptırmadı elimi tutuyo bırakmam vallahi yanımda kal diye sanki kırk yıldır görmemişyapamadım onun yüzünden çatlak yarın okuldan gelince yapacam artık :)) benimki saolsun yemekde yapar ben söylemeden toplarda hatta bulaşıkları makineyede atar ( her zaman olmasada yapıyo en azından ) hatta o evdeyken mutfakta bi işim olsa gelir yanımda oturur sen gelmedin yanıma ben geldim diye popomun dibinden ayrılmaz yani :) sizin daha tazedir aşk şimdi , bende inanmıyorum evliliğin aşkı öldürdüğüne aşıksan bitmez hiçbi şekilde
konuya yenı vakıf oldum kacırdım guzelım muhabbetı tam benlı konular konusulmus bıtmıs yaa
sipiral onermem ablam kullandı ıcınde paslandı cok acı cektı bosver onu hap kullanma kıllanma yapıyo ası bı bılgım yok okuda en ıyısı bırak o korunsun sen kendıne zarar verme kardes benden tavsıye
masallah allah ıkınızınkınıde bozmasın mutlulugunuzu dun ben öldürüyodum hatırlarsanız mac yuzunden bugun barıstık 6 sene sevgılı 2 senedırde evlıyız ettımı 8 sene sen degısmedıgın surece esın degısmez ben bunu bılır bunu soylerım evlılık askı oldurmez yakamozu onaylıyorum :))
o korundu hamile kaldımm
o korundu hamile kaldımm
bizde öyle 4 yıl üniv.deyken çıktık 2 yıldırda evliyiz 20 yıl daha geçse bişy değişecegini sanmıyorum karşılıklı tabi dediğin gibi sen değişmez aynı kalırsan ( evliyim diye salıvermezsen) oda değişmez neden değişsinki :) barışmanıza sevindim bende bazen çok kızıyorum ama bi gün sürmüyo gönlümü alıyo bende yelkeleri suya indiriyorum
o nasıl oldu kız prezervatiften hamile kalma şansı yüzde 1 diye biliyoum ben enişte sen görmeden hile mi yaptı naptı
o nasıl oldu kız prezervatiften hamile kalma şansı yüzde 1 diye biliyoum ben enişte sen görmeden hile mi yaptı naptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?