2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bızde aynıyız adamın basına vurdu sanırım jandarma aracıyla bana bakıo delı gıbı bende ona

bebekler doğana kadar böyle idare edecez artık :)) doğduktan sonra 40 gün lohusalık dönemi var bide sonra heriflerin halini düşünemiyorum aç kurt gibi atlarlar heralde olsun kocacıma her şekilde aşığım ben evin içinde bile elimi bırakmaz öpmeden işe gitmez 2 yıldır geç kalsa bile uyuyo olsam bile öper öyle gider bana sormadan bişy yapmaz herşeyi paylaşır günde kaç defa arar bişy yapacak olsam yaptırmaz kendi yapar sen yorulma diye bu adam sevilmezmi

bız korunyoduk guya daa 9 aylık evlıyım bızım ask kacak yaptııı sanırımmm

bızde aynıyız adamın basına vurdu sanırım jandarma aracıyla bana bakıo delı gıbı bende ona

amannn arkadaşım dikkat sende bendensin,
doğumdan sonra ilk iş korunma yöntemi bulmak hemde en etkilisinden

avondan bu ay hangi parfümler indirimde, bide 3 kademeli rimel indirimdemi baksana bi bacım

ben geliyorummm bekleyinn

30-artı 40 --eder 70 alışıyolar beeeeeeeeeeeeeeee

hiç bu kadar ara vermemiştik de tuhaf geliyo şimdi uzak durunca :)) önceden ben yok desem o atlardı şimdi korkuyo adam bişy olacak diye çabuk gel kız

aynısı kız benımkıde allahım bozmasın kımsenın esıyle arasını kahvaltı hazırlatmıo bana yemegı beraber toplarız lohusalık donemıde var dımı dıo benımkı orayı da dusunyo

dur kız orıflame i bitiremedim daha bu ay neler var bilmiyorum avonda yazıver google a avon nisan kataloğu diye sen onu karıştır bende orıflame siparişini tamamlıyım

hiç bu kadar ara vermemiştik de tuhaf geliyo şimdi uzak durunca :)) önceden ben yok desem o atlardı şimdi korkuyo adam bişy olacak diye çabuk gel kız

ya bız daha yenı evlıyız 1 yıl olmadı dusun halimizi bıde hakkrıden geldı tam 4 gun sonra dugun oldu ama hemencık hamılede kalınca yapacak bıse yok

ya bız korunamadık bıle nasıl yapcaz ya bıldıgınız ıyı bır yontem varmııı sıprail nasıl bıse deneyen varmı kayma felan olyomus ondada bıde asıyı duydum ama bılmıyorum nasıl bıse kı :26:

aynısı kız benımkıde allahım bozmasın kımsenın esıyle arasını kahvaltı hazırlatmıo bana yemegı beraber toplarız lohusalık donemıde var dımı dıo benımkı orayı da dusunyo

bugün temizlik yapacaktım yaptırmadı elimi tutuyo bırakmam vallahi yanımda kal diye sanki kırk yıldır görmemiş yapamadım onun yüzünden çatlak yarın okuldan gelince yapacam artık :)) benimki saolsun yemekde yapar ben söylemeden toplarda hatta bulaşıkları makineyede atar ( her zaman olmasada yapıyo en azından ) hatta o evdeyken mutfakta bi işim olsa gelir yanımda oturur sen gelmedin yanıma ben geldim diye popomun dibinden ayrılmaz yani :) sizin daha tazedir aşk şimdi , bende inanmıyorum evliliğin aşkı öldürdüğüne aşıksan bitmez hiçbi şekilde

konuya yenı vakıf oldum kacırdım guzelım muhabbetı tam benlı konular konusulmus bıtmıs yaa
sipiral onermem ablam kullandı ıcınde paslandı cok acı cektı bosver onu hap kullanma kıllanma yapıyo ası bı bılgım yok o konuda en ıyısı bırak o korunsun sen kendıne zarar verme kardes benden tavsıye

Son düzenleme:

prezervatif diycem ama erkekler pek hoşlanmıyor galiba :)) sıprailinde rahatsız ettiğini duydum hap desen kilo aldırıyo valla bende bilmiyorum nasıl koruncaz

masallah allah ıkınızınkınıde bozmasın mutlulugunuzu dun ben öldürüyodum hatırlarsanız mac yuzunden bugun barıstık 6 sene sevgılı 2 senedırde evlıyız ettımı 8 sene sen degısmedıgın surece esın degısmez ben bunu bılır bunu soylerım evlılık askı oldurmez yakamozu onaylıyorum :))

o korundu hamile kaldımm

Son düzenleme:

bizde öyle 4 yıl üniv.deyken çıktık 2 yıldırda evliyiz 20 yıl daha geçse bişy değişecegini sanmıyorum karşılıklı tabi dediğin gibi sen değişmez aynı kalırsan ( evliyim diye salıvermezsen ) oda değişmez neden değişsinki :) barışmanıza sevindim bende bazen çok kızıyorum ama bi gün sürmüyo gönlümü alıyo bende yelkeleri suya indiriyorum

hıc unutamıyorummm ben kacak yapmam dedı gıtmıs o seyle 5 tane test almıs gelmıs hepsıde pozitif cıktı mıhh gıbı

o korundu hamile kaldımm

hadı ya hımm ozaman bacım belkı ası olur hap kesınlıkle kullanma doktorlar spıral onerıyo ben ablamda gordum sonu kotu oldu ama 10 sene once taktırmıstı sımdı teknolojı degıstı tabı plastıklerı var onunkı metaldı bıldıgım kadarıyla..

aynen oyle kardes hepımız aynıyız :))))) kadınız duygusalız ıkı tatlı soz bıttı gıttı ıste bızım kuslugumuz

o nasıl oldu kız prezervatiften hamile kalma şansı yüzde 1 diye biliyoum ben enişte sen görmeden hile mi yaptı naptı

yok cnm normalde ole korunyoduk prezervatıfle ogun de bıtmıs aksama alısverıse cıkcaz alırız dedık alısverıse cıkmadanda oldu ıste beee sonra sonrası yok ısteee hamıleyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…