ayyyy bilmiyorum ipekcimmmvalla 1900 gramdan aşağı kabul etmiyorum o kadr süt bitirdim kaç kutu , hep yarayan şeyler yedim bana yaramışsa sinir olurum valla
canım yaaa.. yok yok merak etme geçmiştir kuzu.. odası hazır mı minnoşun , hastane çantan filan?
selammm ne haber kızlar???
iyiyiz canımm sen nasılsnnn??
Allah nasip ederse bebeğimin her anını doya doya yaşamak istiorum .. uykusuzda kalıcam , emzirirken zorlanıcam da .. herşeye hazır bedenim.. yeterki sağlıkla gelsin.. bi de ben en başından beri hiç yüzünü görmedim hep sakladı.. tipini inanılmaz merak ediorum , bana mı benzicek eşime mi filan.. herşey sürpriz bakalım
Allah nasip ederse bebeğimin her anını doya doya yaşamak istiorum .. uykusuzda kalıcam , emzirirken zorlanıcam da .. herşeye hazır bedenim.. yeterki sağlıkla gelsin.. bi de ben en başından beri hiç yüzünü görmedim hep sakladı.. tipini inanılmaz merak ediorum , bana mı benzicek eşime mi filan.. herşey sürpriz bakalım
kemiklerim çok ağrıyo mervecim
ayakta çok kaldım ondan oldu,
siz neler yaptınız bugün?
ayyy öyle deme ipekçim, Allahtan kolaylık iste,
uyumayan ve huzursuz bebek inan çok zor oluyo,
hele göğüs yarasını Allah düşmanıma bile vermesin
slmmm kızlarrrrrrrrrrrr
valla bebısıımmm aynı babası bırazcıkta bana benzeseymıs yaaaaaaaaa
slmmmmmmmmmmmmmm
haklısın canım tabi.. Allah kolaylıklar versin , uslu bebekler versin inşallaaaah aminnnn..
benımkının kafası yuvarlakkkbabası olacak sanırım aman varsın olsun asıgım kocamaaaaaa az once jandarma aracıyla evın onunden gectı ask tazeledık o bana baktı ben ona
benımkının kafası yuvarlakkkbabası olacak sanırım aman varsın olsun asıgım kocamaaaaaa az once jandarma aracıyla evın onunden gectı ask tazeledık o bana baktı ben ona
slm bebek :80:
bende görmedim hiç yüzünü il aylarda gördüm ama daha çok küçüktü o zaman benzetilecek gibi değildi, renkli ultrasona da girmedim doğdugunda görecez artık sıpayıben hep babasına benzesin istiyorum içimede öyle doğuyo, belki öyle istediğim içindir haziranda konuşuruz artık burda bebişlerin kime benzediğini
genelde kız babaya , oğlan anneye benzer ama bakalım..
genelde kız babaya , oğlan anneye benzer ama bakalım..
A.S. Canımmm
AMİNNNNNN
benimkininde yusyuvarlak bi yüzü var, iri kocaman gözleri var aynı babası, umarım gözrengide babasına benzer ve yeşil olur, kondurulmuş minik burnu aynı ablaları...
bu arada aşk mı tazelediniz kızzz Allah iyilik versin akşammm akşammmm dürtmeyin beni esprilerin ardı arkası kesilmez
ohh ne guzel canımmm
ınsallah ozaman babasına benzer cnm yaaaa..
bnm yegenım erkek aynı benn bızımkıde heral halamızzaa benzıcekkk
:)))) tazeledık tabıııı ben ona hep asıgımkı zaten ya dıyolarkı evlılık askı öldurur bılmıyorumda ben ınanmıyorum
:)))) tazeledık tabıııı ben ona hep asıgımkı zaten ya dıyolarkı evlılık askı öldurur bılmıyorumda ben ınanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?