2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaaa.. yok yok merak etme geçmiştir kuzu.. odası hazır mı minnoşun , hastane çantan filan?

yanımda yatırmayı düşünüyorum ipekcim 1 yaşından sonra ayırmayı düşünüyorum odasını... ablamın oğlu için kullandığı ahşap beşiği aldım büyük baya 1.90 boyu, dolaplı falan , geldi de beşik tmzlikten sonra kurdurucam eşime... :) çantamızın malzemeleri hazır fakat daha yıkamadım yıkayıp koyucam Allah nasip ederse... bi alışverişe çıktığımda alıcam yumuşatıcı falan...

valla inş dediğin gibi olur kilo alsın oğluşkumm benim

ayy herkesin odası bile hazır benim daha çantam hazır değil bebek deterjanı aldıktan sonra hazırlıycam merkeze bir buçuk hafta sonra gidince onuda ancak o zaman hazırlayabilecem mahrumiyet bölgesi burası hiçbşy yokki odayıda 2 hafta sonra siperiş edecem inş. hala oda ile beşik arasında gidip geliyorum bakalım mağazada karar verecem galiba

Allah nasip ederse bebeğimin her anını doya doya yaşamak istiorum .. uykusuzda kalıcam , emzirirken zorlanıcam da .. herşeye hazır bedenim.. yeterki sağlıkla gelsin.. bi de ben en başından beri hiç yüzünü görmedim hep sakladı.. tipini inanılmaz merak ediorum , bana mı benzicek eşime mi filan.. herşey sürpriz bakalım

iyiyiz canımm sen nasılsnnn??

kemiklerim çok ağrıyo mervecim
ayakta çok kaldım ondan oldu,
siz neler yaptınız bugün?

ayyy öyle deme ipekçim, Allahtan kolaylık iste,
uyumayan ve huzursuz bebek inan çok zor oluyo,
hele göğüs yarasını Allah düşmanıma bile vermesin

slmmm kızlarrrrrrrrrrrr

valla bebısıımmm aynı babası bırazcıkta bana benzeseymıs yaaaaaaaaa

haklısın canım tabi.. Allah kolaylıklar versin , uslu bebekler versin inşallaaaah aminnnn..

slmmm kızlarrrrrrrrrrrr

valla bebısıımmm aynı babası bırazcıkta bana benzeseymıs yaaaaaaaaa

benımkının kafası yuvarlakkk babası olacak sanırım aman varsın olsun asıgım kocamaaaaaa az once jandarma aracıyla evın onunden gectı ask tazeledık o bana baktı ben ona

slm bebek :80:
bende görmedim hiç yüzünü il aylarda gördüm ama daha çok küçüktü o zaman benzetilecek gibi değildi, renkli ultrasona da girmedim doğdugunda görecez artık sıpayı ben hep babasına benzesin istiyorum içimede öyle doğuyo, belki öyle istediğim içindir haziranda konuşuruz artık burda bebişlerin kime benzediğini

slmmmmmmmmmmmmmm

A.S. Canımmm

haklısın canım tabi.. Allah kolaylıklar versin , uslu bebekler versin inşallaaaah aminnnn..

AMİNNNNNN

benımkının kafası yuvarlakkk babası olacak sanırım aman varsın olsun asıgım kocamaaaaaa az once jandarma aracıyla evın onunden gectı ask tazeledık o bana baktı ben ona

benimkininde yusyuvarlak bi yüzü var, iri kocaman gözleri var aynı babası, umarım gözrengide babasına benzer ve yeşil olur, kondurulmuş minik burnu aynı ablaları...

bu arada aşk mı tazelediniz kızzz Allah iyilik versin akşammm akşammmm dürtmeyin beni esprilerin ardı arkası kesilmez

ohh ne guzel canımmm

ınsallah ozaman babasına benzer cnm yaaaa..

genelde kız babaya , oğlan anneye benzer ama bakalım..

bnm yegenım erkek aynı benn bızımkıde heral halamızzaa benzıcekkk

:)))) tazeledık tabıııı ben ona hep asıgımkı zaten ya dıyolarkı evlılık askı öldurur bılmıyorumda ben ınanmıyorum

:)))) tazeledık tabıııı ben ona hep asıgımkı zaten ya dıyolarkı evlılık askı öldurur bılmıyorumda ben ınanmıyorum

evlilik aşkı yüceltirrrr !! elbette zamanla bişiler hep aynıymış gibi gelio.. her gün birbirinin tekrarı oluo ama aslında kocamaaaan bi bağlılık doğuyo.. Allah ayırmasın kimseyi sevdiğinden..

evvetttttttt royalistten sonra poyrazıda kaybettik

bak royalistin kocesi geldi artıkın sesi çıkmıyoo

kaçan kovalanır kızım bu kadar erimeyin kocaların karşısında aaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…