2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok kız aslında ben kacarım o kovalar

belliiiiiiiiiiiiii adam karşıdan bi bakmış yelkenler fora

oyyyy oyyy fazla aşka gelmeyin ne olur ne olmaz, bide erken doğum olur mazallah

ayyy Allah korusun yarabbim

bu arada escool nerde, bugün adamın tepesinde şıkır mıkır oynayacaktı,

yoksa taktik tersmi teptide gelemedi acep

allah senı varyaaaa

söyledik kızım size beni fazla dürtmeyin diye

akşam akşam kayışlar koptu gene

ayyy canıımmm aşkımmm karşıma gelmişte pijamalarıyla oturmuşşş

aşkmı tazelesem ki

delı karıııııı dogum yaklastıkca bırak kayısı baska bıyer cıkacak dıe korkuom ben

kasıklarımda agrı var yaaaa aksam hamburger yaptım bıtane yıyım dedım hepsı gerı cıktı bende gevrek var ondan yıyom sımdı mıdeye ıyı gelıo kızlar suyunu alıyor sanırımm

ben burdayım kız sizi okuyup gülüyorum deli gibi :)) orıflame katalogunu karıştırıyorum netten kendime bişyler alayım acık dimi hep bebişe alıyorum

kasıklarımda agrı var yaaaa aksam hamburger yaptım bıtane yıyım dedım hepsı gerı cıktı bende gevrek var ondan yıyom sımdı mıdeye ıyı gelıo kızlar suyunu alıyor sanırımm

kıyamam midenimi üşüttün yoksa
bi nane limon kaynat iç

ben burdayım kız sizi okuyup gülüyorum deli gibi :)) orıflame katalogunu karıştırıyorum netten kendime bişyler alayım acık dimi hep bebişe alıyorum

kız güleceğine yazsana
dün gece nasıldın, kurtlar vadisi ve kırmızı,
şöferrrr

oriflamede şöle yaza uygun güzel bi parfüm varmı bildiğin?
gerçi bizde avon yapan var oriflameci yok

amannn kızım dikkattt

bu kadar aşka benim gibi dizmeyesin 3 tane

fazla aşk sonra böle yan etki yapıyo

yakamozzzzzzzzzzz nerdesin

tam senin konularınnnn

biz aşkı unuttuk anacım kocim yanıma yaklaşmıyo artık bende yüz vermiyom zaten ancak saılmayla aşk sözleriyle aşk yapıyoruz kuru kuru gitmiyo ama naparsın bebiş doğsunda bak neler yapacam ben ona

bende cok aldımm oriflıme hele dugun zamanı 375 tl tutmustu hepsı kocamın k... gırdııı olsun dıo askımn canı saolsun ay benı sımartıyorsunuz guven bey dedım sustu sanırım korktu bıdaha tekrarlanacak dıeee

maşallah batımışsın kocayı

hehe evet ya dün sohbet güzeldi burda, parfümleri avondan alıyorum canım rujlara bakıyordum şimdi orıflameden gözüme kestirdim 3-5 tane güzel ürünler var ama bi arıştırın netten kataloğu

biz aşkı unuttuk anacım kocim yanıma yaklaşmıyo artık bende yüz vermiyom zaten ancak saılmayla aşk sözleriyle aşk yapıyoruz kuru kuru gitmiyo ama naparsın bebiş doğsunda bak neler yapacam ben ona

bızde aynıyız adamın basına vurdu sanırım jandarma aracıyla bana bakıo delı gıbı bende ona

yakamoz gene gecenin bombasını patlattı
kuru kuru gitmiyo
bacım bizde o kurulardan olduğumuzdan millet plotonik aşk yaşadıkça ona şaşıyoz ya zaten

abowwwwwwwwwwww 375 mi
o evlenmeden önceydi şekerim ahanda şimdi desen amannn ne yapacan o kadar makyaj malzemesini de....sen böle daha güzelsin de....ben seni böle daha çok beğeniyorum da....
yok olmadı....
taksitleri ayda şu kadar tutuyoda......

kızlar ben geliyorummmmm beni özleyinn ve az bekleyin anacımmm
bi yere kaçmayın emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…