2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bi kaç tane ruj lip glos eyeliner stick kapatıcı not ettim ama karar veremediğim ürünler var diye siparişi tamamlamadım yarın vaktim varken uzun uzun karışitırır bi kaç ürün daha alır tamamlarım

iyi yapmışsın, bende avondan sipariş edicem katolog elime geçse

iiide sazı çalan kimdi
ya leylekler getirmiyo mu?

başımıza ne geldiyse o sazdan gelmedimi oyyy oyyyyyyyyyy

muhabbet almış gidiyor limon skmayayım dedim:)))) kelime oyunu oynuyordum facebookta:)

limon sıkmazsın kızz katılsana sende:))

kankııı sendemı geldın gel bacım gel sabahtan berı gulmekten karnım agrıdı burdakı kızlar tam kafa dengı benı ıyı tanırsın sen

hepimiz birbirimizden deliymişizde haberimiz yoktu bugüne kadar

duşa mı
size kapatın bu muhabbeti demedikmi

allahını sevıyosan anlat catlarım ben nolurrrr

akıllı durun yawww
kadın duşa gidiyo görmüyomusunuz
şşttttt sukünet sukünet
allahım sen affet yarabbimm

bencede bizim topiğin neşesi yok hiç bi yerde seviyorum burdaki hatunları :)) hem sıcak hem neşeli hemde halden anlayan kızlar hepsi değişmem hiç bi topiğe merve ne oldu kız? sohbetten geri kaldın diye kıskandınmı :)) yaz sen ben duştan sonra bakarım cevabına şimdi yine cevap vermedi çıktı deme

valla bacım ne geldıyse bu sazlardan geldı
gır bacım dusa tamam bıttı valla

hele sen hiç konuşma sus fittt iki fit yanyana ortadaki duba o da ben

sus kızzz ağzından yel alsın,
allahımmm isteyenlere versinnn tabeee siz ikincilere hamile olarak arkamdan gelin

tesisat çeneyemi vurdu
kız susun garii

kız o duş değil hemen yalnış anlamayın sizinle sohbet ederken hangi ara aşk yapacam Allahım ne anladılar akşamdan beri girecemde çene çalmaktan giremedim sohbet tatlı geldi daha saçlarımı düzleştirecem ay ben kaçtım yoksa daha çok konuşurum

valla bacım ne geldıyse bu sazlardan geldı
gır bacım dusa tamam bıttı valla
şekerim şu abine bişey de bak bebek oynuyo diyorumm yok gazdır o diyooo...
karnım acıdı diyorum yok diyo dalağına yumruk atmışdır diyo...
bak gördümmü dalgalanma var karnımda diyorumm ben kzımla anlaştım diyo böbreğine asılıyo diyo...
bide üstüne rocky müziği...eldiven getiriyo bunları yutta kızım böbreğe çalışırken elleri acimasın diyo...
ayy geçende küçük gitar alıcam diyo eee yutta kızım doğum anında besame mucho çala çal çıksın diyo

kızlar ben yürürken sağ kalçama sancı giriyor, yolun ortasında kilitlenip kalıyorum. çok can sıkıcı olmaya başladı ya dışarı çıkmaya korkuyorum. sizde de oluyor mu?

yerım ben onun bessame muçosunu teyzesıne yanı bana benzeyecek ben arar konusurum abımle onun kucuk gıtarı bende karısmayın teyzesını kuzusu o yerım onuuuuu

kızlar ben yürürken sağ kalçama sancı giriyor, yolun ortasında kilitlenip kalıyorum. çok can sıkıcı olmaya başladı ya dışarı çıkmaya korkuyorum. sizde de oluyor mu?

ben ogun nıye gıttım bacım hastaneye sancım oldu belım ayrılıyor gıbıydı dıkkat et o sancılara ayaklarını karın bolgene cekerek yatman ıyı gelıyormus

aaa tatlım çok güzeeel güle güle giy aynısına bende baktım bu ve başka bi model arasında kalmıştım,perşembe gidip alıcam inşallah sen nerden aldın bunu

valla malatyada ozgurbuz dıye bı ıc camasırı fırması var ordan aldım bıtane mavı almıstım onceden sen gormedın galıba onu bunu hastanede onu evde gıycem ıste allah nasıp ederse kuması cok guzel onerırım

olmazmı yaaa kramplar işte, benim çok erken başladı magnezyum taakviyesi alıyorum almazsan kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…