2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet cok kötü anlıyabılıyorum senı bırden bıre gırıverıyor can alıcı bır sey yaaa sabırrr sabırr az kaldı..

hepımız kukuma kuşu gıbı ayaktayız canım hepımız aynıyız allh yardımcımız olsun ne dıyeyım az kaldı bıraz daha sabır

ipeekk şaka maka bir şey kalmamış senin. kaçındaydı doğum???

canım senin biraz da moralim bozuk ya eşin olmadığı için ondan da böylesin (( zorlanıyoruz uyurken de napalım dayanıcaz artık
ben güya abimin yanında bayanlara spor yaptıran o fit merveydim... abimin salonu var spor salonu bekarken orda kadınlra kök söktürüyodum , geçenlerde 7 dk yürüyemedim
paylaşda görelim tabii kıshamilelik hatırasımı çektirceniz

evet şekerim hatıra, yarın hem kontrolümüz var hem de evlilik yıl dönümümüz :123: ondan dolayı hem hamileyim diye hem yıl dönümü diye hatıra babından çektircez şekerim inşallah güzel bişi olur

Son düzenleme:

nice mutlu senelereeee

evet şekerim hatıra, yarın hem kontrolümüz var hem de evlilik yıl dönümümüz :123: ondan dolayı hem hamileyim diye hem yıl dönümü diye hatıra babından çektircez şekerim inşallah güzel bişi olur [/QUOTE]

aaaaa mutlu yıllar canııımmmm kaçıncı yıl dönümünüz,gerçi sende yeni evlisin bildiğim kadarıyla.tebrikler

mervecim oğluşunuzla birlikte nice güzel yıllara...
fotoğraf işi güzel olmuş. biz de oğlumuza hazırlık olsun diye fotoğraf makinemizi yeniledik bugün:))

sen kaç haftalıksın escool neden bebek takvimin yok??

heralde aranızda en geç doğuracak benim :) 5 haftası kalan bile var

ben varım canım
bende 29 haftalığım...

27 mayıs canım.. yada bikaç gün daha erken.. ben 20 sinden sonra bekliorum açıkcası içime öle doğuo nedense..

ayy ne güzel yaa bizde kurtulsak biran önce,
aramızda nerdeyse 1 ay var

aaaaa mutlu yıllar canııımmmm kaçıncı yıl dönümünüz,gerçi sende yeni evlisin bildiğim kadarıyla.tebrikler
1 yıl kızzz devirdik koccca 365 günü
mervecim oğluşunuzla birlikte nice güzel yıllara...
fotoğraf işi güzel olmuş. biz de oğlumuza hazırlık olsun diye fotoğraf makinemizi yeniledik bugün:))

sağol tatlım aminnnn inşallllllahhhhh :)))) bende ayarladım babamdaki kamerayı aynı zamanda foto da çekiyor... bugun annemdeydim ayarladım koydum ayaryla falan oynamayın dedim alıcam babamdan kamerayı

sen kaç haftalıksın escool neden bebek takvimin yok??

ben varım canım
bende 29 haftalığım...

ayy ne güzel yaa bizde kurtulsak biran önce,
aramızda nerdeyse 1 ay var

ya ben kendımı oraya ekleyemedımkı:)))
sat 6 eylul hazıran 13 ama sezeryan oulcam mayıs sounu alıcaklar canım

esocan ben kaçtım tatlı rüyalar...
haziran anneleri sizede iyi geceler hepimiz inşallah rüyada bebişlerimizi görürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…