kusarak hava atıyonuss işteehavacı karılar sizi bi de dünür olcaz pehhhh
valla malatyada ozgurbuz dıye bı ıc camasırı fırması var ordan aldım bıtane mavı almıstım onceden sen gormedın galıba onu bunu hastanede onu evde gıycem ıste allah nasıp ederse kuması cok guzel onerırım
kızlar ben yürürken sağ kalçama sancı giriyor, yolun ortasında kilitlenip kalıyorum. çok can sıkıcı olmaya başladı ya dışarı çıkmaya korkuyorum. sizde de oluyor mu?
yok canım, bel ağrısı olmuyor bende kalçam feciben ogun nıye gıttım bacım hastaneye sancım oldu belım ayrılıyor gıbıydı dıkkat et o sancılara ayaklarını karın bolgene cekerek yatman ıyı gelıyormus
olmazmı yaaa kramplar işte, benim çok erken başladı magnezyum taakviyesi alıyorum almazsan kötü oluyorum
kız allah gostermesın bıdaha o gunleri keske kusmasaydım da 15 kg alsaydım kusarken aglarım ben kusamıyorum da hep bogulmanın esıgınden döndüm esım kurtardı hep
kızlar ben yürürken sağ kalçama sancı giriyor, yolun ortasında kilitlenip kalıyorum. çok can sıkıcı olmaya başladı ya dışarı çıkmaya korkuyorum. sizde de oluyor mu?
yok ben diğerini görmedim, bu güzel işte benim alcağım yerdede var perşembe günü bakarım artık birde gecelik alıcam ben
bende beğendim bende
yok canım, bel ağrısı olmuyor bende kalçam feci
benim de ilk aylar oluyordu, erken demişti doktorum. kanama nedeniyle hep yatıyordum o yüzden oluyordu herhalde. ama son günlerde çok ciddi olmaya başladı, adım atmamı engelliyor. gittiğimde söyleyeceğim doktora, bana da verir inşallah...
ya kızlar bişey sorcam bebişlerimiz ne zaman dönüyo yada dönmüşmüdür benim kaburgalarımın altında hep bişiler oynuyo neresi acaba ayaklarımıki :)
netten baktım, bebeğin sürekli yattığı taraftaki kalçada olur yazıyor.. hep sağ kalçamda oluyor benim. her gün yeni bir şey çıkıyor gerçekten...canım bendede oluyo agırlık merkezımız degıstı vucutta ondan oluyo ayaklarım sısyo benıde sureklı artık baslıyo yavas yavas gelıyorum hazır olun dıyolar
Bircecim korkma hepimizde var o... ben de bugun karnımdan çok kasıldım dönerken çok canımı acıtıyor veledimbugun sağ al kaburgama ayaklarıyla vurdu hep resmen minicik ayaklarını tuttum oğlumun kasıldım yani , olur korkma...
netten baktım, bebeğin sürekli yattığı taraftaki kalçada olur yazıyor.. hep sağ kalçamda oluyor benim. her gün yeni bir şey çıkıyor gerçekten...
karnımdaki gerginlikler uzun zamandır oluyor, onlara alıştım artık:) kalça tutulması çok feci ama dışarı tek çıkmaya korkuyorum artık. bugün, küçük küçük adımlarla ayağımı sürüye sürüye yürüdüm korkudan(
ya kızlar bişey sorcam bebişlerimiz ne zaman dönüyo yada dönmüşmüdür benim kaburgalarımın altında hep bişiler oynuyo neresi acaba ayaklarımıki :)
muhtemelen ayaklarıdır canım benimde sağa sağa vuruyıo çok fena
netten baktım, bebeğin sürekli yattığı taraftaki kalçada olur yazıyor.. hep sağ kalçamda oluyor benim. her gün yeni bir şey çıkıyor gerçekten...
karnımdaki gerginlikler uzun zamandır oluyor, onlara alıştım artık:) kalça tutulması çok feci ama dışarı tek çıkmaya korkuyorum artık. bugün, küçük küçük adımlarla ayağımı sürüye sürüye yürüdüm korkudan(
fit karıların arasında durmak istemiyorum ebrucum uyussss oluyorum onlara
yarın eşimle stüdyoda foto çekilcez burda paylaşcam hemde yüzümü kapatmadan görsün uyus karılar
yok ben diğerini görmedim, bu güzel işte benim alcağım yerdede var perşembe günü bakarım artık birde gecelik alıcam ben
canım nette dıyor zaten kalca agrısı normal korkma ama yınede bır dr una danış allah korusun surda kac haftamız kaldı.. bende dıyorum dıyorum oda geldı bır turlu elım gıtmıyor yaaaa esyalarını duzenlemeye
ooooooffff uyuyamadım.. minnoş çok hareketli bi de midem kaynadı felaketttt... kalktım süt içiorum..Allahım son 5 hafta sanırım 5 ay gibi geçicek.. nefes alamıorum her hareketim kısıtlandı uyuyamıorum yatakta dönemiorum.. Allah yardımcım olsun ve tabi bunları yaşayan tüm anne adaylarının..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?