2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok ben diğerini görmedim, bu güzel işte benim alcağım yerdede var perşembe günü bakarım artık birde gecelik alıcam ben

kızlar ben yürürken sağ kalçama sancı giriyor, yolun ortasında kilitlenip kalıyorum. çok can sıkıcı olmaya başladı ya dışarı çıkmaya korkuyorum. sizde de oluyor mu?

canım bendede oluyo agırlık merkezımız degıstı vucutta ondan oluyo ayaklarım sısyo benıde sureklı artık baslıyo yavas yavas gelıyorum hazır olun dıyolar

Bircecim korkma hepimizde var o... ben de bugun karnımdan çok kasıldım dönerken çok canımı acıtıyor veledim bugun sağ al kaburgama ayaklarıyla vurdu hep resmen minicik ayaklarını tuttum oğlumun kasıldım yani , olur korkma...

ben ogun nıye gıttım bacım hastaneye sancım oldu belım ayrılıyor gıbıydı dıkkat et o sancılara ayaklarını karın bolgene cekerek yatman ıyı gelıyormus
yok canım, bel ağrısı olmuyor bende kalçam feci
olmazmı yaaa kramplar işte, benim çok erken başladı magnezyum taakviyesi alıyorum almazsan kötü oluyorum

benim de ilk aylar oluyordu, erken demişti doktorum. kanama nedeniyle hep yatıyordum o yüzden oluyordu herhalde. ama son günlerde çok ciddi olmaya başladı, adım atmamı engelliyor. gittiğimde söyleyeceğim doktora, bana da verir inşallah...

kızlar ben yürürken sağ kalçama sancı giriyor, yolun ortasında kilitlenip kalıyorum. çok can sıkıcı olmaya başladı ya dışarı çıkmaya korkuyorum. sizde de oluyor mu?

yok ben diğerini görmedim, bu güzel işte benim alcağım yerdede var perşembe günü bakarım artık birde gecelik alıcam ben

ıyı yaparsın normal dogum dusunuyosan gecelık tavsıye ederım canım

bende beğendim bende

begeneceksın tabıı :))bacım lımangoda kalmamıs ya pıke takımı bakayım baska fırmalar artık

canım nette dıyor zaten kalca agrısı normal korkma ama yınede bır dr una danış allah korusun surda kac haftamız kaldı.. bende dıyorum dıyorum oda geldı bır turlu elım gıtmıyor yaaaa esyalarını duzenlemeye

Son düzenleme:
ya kızlar bişey sorcam bebişlerimiz ne zaman dönüyo yada dönmüşmüdür benim kaburgalarımın altında hep bişiler oynuyo neresi acaba ayaklarımıki :)

canım bendede oluyo agırlık merkezımız degıstı vucutta ondan oluyo ayaklarım sısyo benıde sureklı artık baslıyo yavas yavas gelıyorum hazır olun dıyolar
netten baktım, bebeğin sürekli yattığı taraftaki kalçada olur yazıyor.. hep sağ kalçamda oluyor benim. her gün yeni bir şey çıkıyor gerçekten...

karnımdaki gerginlikler uzun zamandır oluyor, onlara alıştım artık:) kalça tutulması çok feci ama dışarı tek çıkmaya korkuyorum artık. bugün, küçük küçük adımlarla ayağımı sürüye sürüye yürüdüm korkudan(

korkma şekerim ağırlaştık ondan dolayı , bişicik olmas

ya kızlar bişey sorcam bebişlerimiz ne zaman dönüyo yada dönmüşmüdür benim kaburgalarımın altında hep bişiler oynuyo neresi acaba ayaklarımıki :)

aynen benımkıde oyle en son dönmus dedıler bana ama bılmıyorum bır ara yıne bole olmustu sonra yıne dönmüş ama en son ebeye gıttıgımde kalbını dınlerken hep kasıklarımda cıkıyodu kalp atısları bu sefer mıdemde duyuldu dönmusmudur ki :26:

ooooooffff uyuyamadım.. minnoş çok hareketli bi de midem kaynadı felaketttt... kalktım süt içiorum..Allahım son 5 hafta sanırım 5 ay gibi geçicek.. nefes alamıorum her hareketim kısıtlandı uyuyamıorum yatakta dönemiorum.. Allah yardımcım olsun ve tabi bunları yaşayan tüm anne adaylarının..

bende oyle duydum bırce yaklastı kız 45 gunumuz kaldı

mervecım bugun 2de dısarı cıktım su pısama yuzunden alayımda bıtsın artık dedım aksm 6da geldık eve suan ayaklarım sıstı sıcak suya koydum dahada yuruyemem bıttım cunku bugun oda sporcuydum guya agırlık yapınca naım suleymanogluolsun yıen acı yıne acı var.:))

dr una söyle magnezyum takviyesi falan verir

fit karıların arasında durmak istemiyorum ebrucum uyussss oluyorum onlara

yarın eşimle stüdyoda foto çekilcez burda paylaşcam hemde yüzümü kapatmadan görsün uyus karılar

paylaşda görelim tabii kıs
hamilelik hatırasımı çektirceniz

lsw de çok cici gecelikler var ben ordan 1 tane aldım ne olur ne olmaz diye

evet canım son trimesterdeki belirtiler arasında yazıyor.doktorum da ilerleyen zamanlarda olabileceğini söylemişti. erken doğum gelmedi zaten aklıma da çözümü var mı diye merak ediyorum. çok kötü çünkü kilitenip kalmak.

amın cnm evet uyku duzenı kalmadı allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…