C.tesi akşamı eşimle tatlı yemeye gittik, kızım çok seviyor bi tatlı var, hadi dedik ondan yiyelim...
Pastanedeyken, bu bir tekme attı, ben nasıl bir çığlık attım ama, çok kötü vurdu sıpa...
Eşim dedi kalk hastaneye gidiyoruz, önemli değil dedim hep vuruyo, yok hiç böyl bağırtmadı dedi..
Kalktık gittik devlet hastanesinin aciline..
doktor baktı dedi ki, kesede incelme var, her an patlayabilir suyun gelebilir...Doğum başlayabilir....
Güle oynaya gittiğimiz hastanede yıkıldık resmen...Ben bşladım ağlamaya, kızım daha çok küçük, hazır değil falan diye...Yatacaksın sürekli dedi doktor..Su gelirse de hemen geleceksin...
Kendi doktorumu aradım hemen, ulaşamadım...C.tesi gecesi çok kötü geçti..Eve geldik ama nasıl geldik hiç bilmiyorum, eşim de çok panikledi..Gece hiç uyumadık...Ben kızın kıyafetlerini yıkadım, ütüledim...
Pazar günü doktoruma ulaştım, pazartesi geliyorum dedim, aksi gibi izine ayrılmış..
Dedi panik yapma, kese öyle kolay kolay yırtılmaz, daha yeni kontrole geldin bişey yoktu...İncelme olmuş olabilir ama, hemen doğum olacak kadar değildir dedi...En az 1 ay sürer onun patlaması endişelenme, kanaman olursa, suyun gelirse gel dedi...Öykü kıza da söyle sürekli tekme atmasın dedi...
Doktorumla konuşunca rahatladım ama..İyiyiz şimdi kızımla...
Ben yaramaz olsun dedim ama, kendine de zarar vermesin cimcimem....
Şu an ne yapıyor derseniz, hala aynı yeri tekmelemekle meşgul küçük hanım...Burdan çok sıkıldım diyor...
Günaydınnn kızlaaar.. Egecim çoook geçmiş olsun, sana da Eylül'e de... hava da kış havası gibi...
Biz de c.tesi kontroldeydik, 1700 gr. olmuş kuzu, yüzünü hiç göstermedi sadece biraz ayak ve tombik el görüp geri geldik.. olsun buna da şükür :))
günaydın kuzu..
eylül bronşit orta kulak ve sinüzit oldu iğne yiyor.. bende yarın gelmem bugun toparlıyım da.. sendeki bıombalar nedir:)))))))) merak ettim
günaydın kızlarrr iyi haftalar..
çok hastayım gözlerimden yaş geliyor grip olmuşum yarın kontrolum var evdeki kızım hasta iğne yiyor.. benden sabah sabah bomba haberler:))))))))))) szler nasılsınız
Aaaaaa bak görüyor musun... panikleme ama kuzu, mümkünse bi kaç gün yat dinlen.. . yorma kendini.. bazı yerlerde panikletiyor doktorlar insanı, sen kendi doktorunu dinle boşver ötekileri..
tekmeyle kese mi incelirmiş? benimki de hep aynı yerden tekmeliyor? yoktur bişey yaaa
sAğol cnmm.. nasılsınoyy kuzum geçmiş olsun yaa hem sana hem fındıgınaa
anaaaaaaaaaaaaa hakikatten bombaymış. aman dikkat ne geldin işe sende raporun açıldı yat dinlen yaa.. çok geçmiş olsun sakın yorma kendiniC.tesi akşamı eşimle tatlı yemeye gittik, kızım çok seviyor bi tatlı var, hadi dedik ondan yiyelim...
Pastanedeyken, bu bir tekme attı, ben nasıl bir çığlık attım ama, çok kötü vurdu sıpa...
Eşim dedi kalk hastaneye gidiyoruz, önemli değil dedim hep vuruyo, yok hiç böyl bağırtmadı dedi..
doktor baktı dedi ki, kesede incelme var, her an patlayabilir suyun gelebilir...Doğum başlayabilir....
Güle oynaya gittiğimiz hastanede yıkıldık resmen...Ben bşladım ağlamaya, kızım daha çok küçük, hazır değil falan diye...Yatacaksın sürekli dedi doktor..Su gelirse de hemen geleceksin...
Kendi doktorumu aradım hemen, ulaşamadım...C.tesi gecesi çok kötü geçti..Eve geldik ama nasıl geldik hiç bilmiyorum, eşim de çok panikledi..Gece hiç uyumadık...Ben kızın kıyafetlerini yıkadım, ütüledim...
Pazar günü doktoruma ulaştım, pazartesi geliyorum dedim, aksi gibi izine ayrılmış..
Dedi panik yapma, kese öyle kolay kolay yırtılmaz, daha yeni kontrole geldin bişey yoktu...İncelme olmuş olabilir ama, hemen doğum olacak kadar değildir dedi...En az 1 ay sürer onun patlaması endişelenme, kanaman olursa, suyun gelirse gel dedi...Öykü kıza da söyle sürekli tekme atmasın dedi...
Şu an ne yapıyor derseniz, hala aynı yeri tekmelemekle meşgul küçük hanım...Burdan çok sıkıldım diyor...
sağol cnmm. maşallah kuzuma nasılda büyümülş bizde duru hanımı yarın görceza inşallah bende güzel haberler getiririm.Günaydınnn kızlaaar.. Egecim çoook geçmiş olsun, sana da Eylül'e de... hava da kış havası gibi...
Biz de c.tesi kontroldeydik, 1700 gr. olmuş kuzu, yüzünü hiç göstermedi sadece biraz ayak ve tombik el görüp geri geldik.. olsun buna da şükür :))
Çok geçmiş olsun canım, Eylül ün nesi var iyileşmedi mi daha.. Aslı da biraz hasta olcak gibiydi burnu tıkalıydı ama Allahtan çok ağır değil... Zaten bugün havada çok kasvetli, ne fena bir gün.. Keşke izin alsaydın ya, nasıl çalışçan şimdi..
C.tesi akşamı eşimle tatlı yemeye gittik, kızım çok seviyor bi tatlı var, hadi dedik ondan yiyelim...
sAğol cnmm.. nasılsın
anaaaaaaaaaaaaa hakikatten bombaymış. aman dikkat ne geldin işe sende raporun açıldı yat dinlen yaa.. çok geçmiş olsun sakın yorma kendini
kuzuuuuuuuu... kız bu öykü yaramaz heeee..ama olsun iyidir o iyi. bişcik olmaz inş.
Yatıyorum zaten sürekli...
Oturuyorum ya ofiste, evde tek başımayken kafam karışıyor, kendimi kötü hissediyorum..Burda hiç olmazsa kafam dağılıyor, zaten yarı oturur pozisyondayım, ayağımın altında tabure var...
Olmayacak fatma..Hergün tembihliyorum bide...
Anlasa ya sıpa, kızım erken gelme bak alırlar seni diyorum yok..Hatun tekmeleyip duruyo, hala da tekmeliyo...O ayaklar hiç durmuyo yerinde...Kurtlu....
günaydın kızlarrr iyi haftalar..
çok hastayım gözlerimden yaş geliyor grip olmuşum yarın kontrolum var evdeki kızım hasta iğne yiyor.. benden sabah sabah bomba haberler:))))))))))) szler nasılsınız
günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnn
Günaydınnn kızlaaar.. Egecim çoook geçmiş olsun, sana da Eylül'e de... hava da kış havası gibi...
Senin Öykü ile benim Mira çok yaramaz olcaklar bence kzım, çok çekicez biz bu kızlardan.. Ya bende geçen hafta öyle oldum işte, panik halde bavulu falan hazırladım.. Birde öyle ters çocuklarki benim doktorunda kongrede olduğu zamanı buldu benim kız.. Çok geçmiş olsun canım benim, benimde şüphem o yönde aslında benim bebekte hala dönmedi ve sürekli tekmeleri aşağıya vuruyor ve çok canım yanıyor, bence benim sezeryan dikişlerini falan kanattı velet.. Bizimkiler durmuycak herhlade fazla içerde sıkıntılılar bacım.. Ama çok araştırdım ben bu arada, şurda iki hafta daha sıksalar dişlerini sonrasında sorun olmaz küvöze bile gerek kalmazmış.. Sıkma canını gerekirse erken alırız kucağımıza napalım.. Bende çok panik oldum artık birde onu besliycek şeylere ağırlık verdim nolur nolmaz biraz semirsin bebek dimi..
Sırf tekmeden incelmemiştir büyük ihtimall...
Ne kadar güçlü olacak ki bunların tekmeleri...Ama benimki tekmelemeye başladığından beri hep aynı yeri tekmeliyor, hnım doğum pozisyonuna erken girdi, mideme doğru tekmeliyor sürekli diyordum ya..
Hafta sonu sürekli yattım zaten..doktoruma da sordum işe gideyim mi diye..Oturuyorsun git, sorun olmaz, kızına da güven erken gelmeyecek, zaten 32.yi doldurdun ters bişey olmayacak falan dedi rahatladım..
sAğol cnmm.. nasılsın
anaaaaaaaaaaaaa hakikatten bombaymış. aman dikkat ne geldin işe sende raporun açıldı yat dinlen yaa.. çok geçmiş olsun sakın yorma kendini
sağol cnmm. maşallah kuzuma nasılda büyümülş bizde duru hanımı yarın görceza inşallah bende güzel haberler getiririm.
günaydın cnm fenayım gözlerimden şapır şapır yaş geliyor tıkalıyım ve eylül berbat bronşit ayrıca antib,iyotik fayda etmemiş iğne verdi. ama daha iyi şimdi aslıyada geçmiş olsun sen nasıolsın
onunda kavuşma heyecanı var demkki :):):) bende dün gece anam çıkacak sandım altıma dogru ne etti bilemedim...
ya bende dün kıl tüy işine giriştim ama çok zor yaa yarım yamalak yapabildim ancak ve aynada görünce şeyimi resmen şok oldum kocakarı şeyi gibi şiş şiş her tarafı kocaman ufff
çok gecmıs olsun canım doktorun dedıgı gıbı kolaykolay patlamaz yıne 1 ay goturur en az bende oyle duymustum ınsallah her sey ıstedıgın gıbı olur
beklesin bi 37ye kadar Öykü Hanım, hanım hanımcık yerindee
Hadi inşallah sen de güzel haberlerle geleceksiin yarın :) eve gidip dinlensen hiç değilse öğleden sonra... ya benim yanımda hamile kadın hasta hasta işe gelecek anında geri gönderirim. o yüzden beni müdür yapmıyorlar herhalde
Son Aylarda karının üstüne düşünce bebek ölür dediler korktum doktora gittim bebek şuan iyi görünüyor dedi ama ben her sabah uyanığım da çok hızlı birşey atıyor karnımın alt kısmında anneme sordum kan pıhtılaşmasımı acaba dedi dok. şuanlık sorun yok dedi bebek hareket ediyor ama her tekmesi karnımı çook acıtıyor ve belimde karnımda sancılar oluyor bazen bebek hareket dahi etmiyor Zaten eşimlede sorun yaşıyorum hiç destek olmuyor bana bi haller oldu onaa kendimi çok kötü hissediyorum o karnımda atan 2 sn aralıkla atıyo bebek okadar hızlı ve minik vurabilirmi ? kan pıhtılaşması olabilir diyor annem beni bilgilendirin lütfen.
Son Aylarda karının üstüne düşünce bebek ölür dediler korktum doktora gittim bebek şuan iyi görünüyor dedi ama ben her sabah uyanığım da çok hızlı birşey atıyor karnımın alt kısmında anneme sordum kan pıhtılaşmasımı acaba dedi dok. şuanlık sorun yok dedi bebek hareket ediyor ama her tekmesi karnımı çook acıtıyor ve belimde karnımda sancılar oluyor bazen bebek hareket dahi etmiyor Zaten eşimlede sorun yaşıyorum hiç destek olmuyor bana bi haller oldu onaa kendimi çok kötü hissediyorum o karnımda atan 2 sn aralıkla atıyo bebek okadar hızlı ve minik vurabilirmi ? kan pıhtılaşması olabilir diyor annem beni bilgilendirin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?