2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaaaa bak görüyor musun... panikleme ama kuzu, mümkünse bi kaç gün yat dinlen.. . yorma kendini.. bazı yerlerde panikletiyor doktorlar insanı, sen kendi doktorunu dinle boşver ötekileri..
tekmeyle kese mi incelirmiş? benimki de hep aynı yerden tekmeliyor? yoktur bişey yaaa

Günaydın çilek....
Minik hanım maşallah kocaman olmuş... Allah nazardan saklasın...
Artık ultrasonda pek bişey görünmüyor ya, geçen gittiğimde bende hiçbişey görememiştim.Sağlıklı olsunlar da, doğunca nasıl olsa göreceğiz bol bol...

günaydın kuzu..
eylül bronşit orta kulak ve sinüzit oldu iğne yiyor.. bende yarın gelmem bugun toparlıyım da.. sendeki bıombalar nedir:)))))))) merak ettim

Kıyamam eylüle yaa...
Havalar çok kötü, kesinlikle havalardan olmuştur..Kalın giyinse insan terliyo, ince giyinse akşamları serin oluyor..Geçmiş olsun..

günaydın kızlarrr iyi haftalar..
çok hastayım gözlerimden yaş geliyor grip olmuşum yarın kontrolum var evdeki kızım hasta iğne yiyor.. benden sabah sabah bomba haberler:))))))))))) szler nasılsınız

Çok geçmiş olsun canım, Eylül ün nesi var iyileşmedi mi daha.. Aslı da biraz hasta olcak gibiydi burnu tıkalıydı ama Allahtan çok ağır değil... Zaten bugün havada çok kasvetli, ne fena bir gün.. Keşke izin alsaydın ya, nasıl çalışçan şimdi..

Sırf tekmeden incelmemiştir büyük ihtimall...
Ne kadar güçlü olacak ki bunların tekmeleri...Ama benimki tekmelemeye başladığından beri hep aynı yeri tekmeliyor, hnım doğum pozisyonuna erken girdi, mideme doğru tekmeliyor sürekli diyordum ya..
Hafta sonu sürekli yattım zaten..doktoruma da sordum işe gideyim mi diye..Oturuyorsun git, sorun olmaz, kızına da güven erken gelmeyecek, zaten 32.yi doldurdun ters bişey olmayacak falan dedi rahatladım..

oyy kuzum geçmiş olsun yaa hem sana hem fındıgınaa
sAğol cnmm.. nasılsın

anaaaaaaaaaaaaa hakikatten bombaymış. aman dikkat ne geldin işe sende raporun açıldı yat dinlen yaa.. çok geçmiş olsun sakın yorma kendini

sağol cnmm. maşallah kuzuma nasılda büyümülş bizde duru hanımı yarın görceza inşallah bende güzel haberler getiririm.

günaydın cnm fenayım gözlerimden şapır şapır yaş geliyor tıkalıyım ve eylül berbat bronşit ayrıca antib,iyotik fayda etmemiş iğne verdi. ama daha iyi şimdi aslıyada geçmiş olsun sen nasıolsın

kuzuuuuuuuu... kız bu öykü yaramaz heeee..ama olsun iyidir o iyi. bişcik olmaz inş.

Senin Öykü ile benim Mira çok yaramaz olcaklar bence kzım, çok çekicez biz bu kızlardan.. Ya bende geçen hafta öyle oldum işte, panik halde bavulu falan hazırladım.. Birde öyle ters çocuklarki benim doktorunda kongrede olduğu zamanı buldu benim kız.. Çok geçmiş olsun canım benim, benimde şüphem o yönde aslında benim bebekte hala dönmedi ve sürekli tekmeleri aşağıya vuruyor ve çok canım yanıyor, bence benim sezeryan dikişlerini falan kanattı velet.. Bizimkiler durmuycak herhlade fazla içerde sıkıntılılar bacım.. Ama çok araştırdım ben bu arada, şurda iki hafta daha sıksalar dişlerini sonrasında sorun olmaz küvöze bile gerek kalmazmış.. Sıkma canını gerekirse erken alırız kucağımıza napalım.. Bende çok panik oldum artık birde onu besliycek şeylere ağırlık verdim nolur nolmaz biraz semirsin bebek dimi..

sAğol cnmm.. nasılsın

anaaaaaaaaaaaaa hakikatten bombaymış. aman dikkat ne geldin işe sende raporun açıldı yat dinlen yaa.. çok geçmiş olsun sakın yorma kendini

Yatıyorum zaten sürekli...
Oturuyorum ya ofiste, evde tek başımayken kafam karışıyor, kendimi kötü hissediyorum..Burda hiç olmazsa kafam dağılıyor, zaten yarı oturur pozisyondayım, ayağımın altında tabure var...

Evet ya insan otur otur kafayı yiyor.. Ben çok sıkıldım hafta sonu.. Ege kzım siz nasıl o kadar hasta oldunuz ya çok geçmiş olsun.. Havalarda öyle berbat ki ne olduğu belli değil bir soğuk bir sıcak.. Yazık ama iğne olayı fena olmuş.. Sende dikkat et kendine..

Olmayacak fatma..Hergün tembihliyorum bide...
Anlasa ya sıpa, kızım erken gelme bak alırlar seni diyorum yok..Hatun tekmeleyip duruyo, hala da tekmeliyo...O ayaklar hiç durmuyo yerinde...Kurtlu....

onunda kavuşma heyecanı var demkki :):):) bende dün gece anam çıkacak sandım altıma dogru ne etti bilemedim...

ya bende dün kıl tüy işine giriştim ama çok zor yaa yarım yamalak yapabildim ancak ve aynada görünce şeyimi resmen şok oldum kocakarı şeyi gibi şiş şiş her tarafı kocaman ufff

günaydın kızlarrr iyi haftalar..
çok hastayım gözlerimden yaş geliyor grip olmuşum yarın kontrolum var evdeki kızım hasta iğne yiyor.. benden sabah sabah bomba haberler:))))))))))) szler nasılsınız

cok gecmıs olsun kızınada sanada dıkkat edın kendınıze ya benımde burnum akıyo bende olucam galıba(

günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnn

gunaydınnnnn sanada ...

çok gecmıs olsun canım doktorun dedıgı gıbı kolaykolay patlamaz yıne 1 ay goturur en az bende oyle duymustum ınsallah her sey ıstedıgın gıbı olur

kmasallahh masallah

Olsun sen öyle düşünme, erken gelmeyecekler oykum...
Bunaldı çocuklar içerde..Ama dediğin gibi bence de çok yaramaz olacak cimcimeler...Vaktini beklesin de yaramaz olsun ben razıyım, c.tesi çok kötüydüm, şimdi iyiyim ama o an insan çok panikliyor..
Doktorum da öyle dedi, en az 1 aya patlamaz merak etme o zaman da sorun çıkmaz dedi, rahatladım bende...
Mira hanım da, anasının dikişlerinden ne istiyorsa, benimki de hep mideme doğru vuruyor..
İnşallah vaktinde doğuracağız öyküm, ben inanıyorum bişey olmayacak sıpalara...
ama bi doğsunlar o tekme atan bacaklara neler yapacağımı çok iyi biliyorum...Her yerini ısıracağım..

beklesin bi 37ye kadar Öykü Hanım, hanım hanımcık yerindee

Hadi inşallah sen de güzel haberlerle geleceksiin yarın :) eve gidip dinlensen hiç değilse öğleden sonra... ya benim yanımda hamile kadın hasta hasta işe gelecek anında geri gönderirim. o yüzden beni müdür yapmıyorlar herhalde

Anasının kızı sabırsız ne olacak...Heyecanlanıyo şimdiden...
Off, o kıl tüy işi çok zor yaa...Bende çok zorlanıyorum....

çok gecmıs olsun canım doktorun dedıgı gıbı kolaykolay patlamaz yıne 1 ay goturur en az bende oyle duymustum ınsallah her sey ıstedıgın gıbı olur

Hayır, o kadar korkuttu ki doktor beni, sanki o an doğum yapacakmışım gibi konuştu...
Kendi doktorumla konuşunca rahatladım ama...1 ay götürse zaten 36 haftalık oluyoruz...2 hafta daha sıkar kızım dişini..Bekler sezeryan gününü...Zaten son 47 günümüz kaldı...

Son düzenleme:
Son Aylarda karının üstüne düşünce bebek ölür dediler korktum doktora gittim bebek şuan iyi görünüyor dedi ama ben her sabah uyanığım da çok hızlı birşey atıyor karnımın alt kısmında anneme sordum kan pıhtılaşmasımı acaba dedi dok. şuanlık sorun yok dedi bebek hareket ediyor ama her tekmesi karnımı çook acıtıyor ve belimde karnımda sancılar oluyor bazen bebek hareket dahi etmiyor Zaten eşimlede sorun yaşıyorum hiç destek olmuyor bana bi haller oldu onaa kendimi çok kötü hissediyorum o karnımda atan 2 sn aralıkla atıyo bebek okadar hızlı ve minik vurabilirmi ? kan pıhtılaşması olabilir diyor annem beni bilgilendirin lütfen.

Bekliyor bakalım şimdilik ama hanım hanımcık değil...Hala tekmeler devam ediyor...Eşim de bu erkek olsa futbolcu yapardık diye dalga geçiyor...

benimkide mnik minik vuruyo ama dr a güven sen bişey olsa sölerdi.

Bi terslik yoktur inşallah...
Ters bişey olsa doktorun söylerdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…