Anasının kızı sabırsız ne olacak...Heyecanlanıyo şimdiden...
Off, o kıl tüy işi çok zor yaa...Bende çok zorlanıyorum....
Hayır, o kadar korkuttu ki doktor beni, sanki o an doğum yapacakmışım gibi konuştu...
Kendi doktorumla konuşunca rahatladım ama...1 ay götürse zaten 36 haftalık oluyoruz...2 hafta daha sıkar kızım dişini..Bekler sezeryan gününü...Zaten son 47 günümüz kaldı...
Son Aylarda karının üstüne düşünce bebek ölür dediler korktum doktora gittim bebek şuan iyi görünüyor dedi ama ben her sabah uyanığım da çok hızlı birşey atıyor karnımın alt kısmında anneme sordum kan pıhtılaşmasımı acaba dedi dok. şuanlık sorun yok dedi bebek hareket ediyor ama her tekmesi karnımı çook acıtıyor ve belimde karnımda sancılar oluyor bazen bebek hareket dahi etmiyor Zaten eşimlede sorun yaşıyorum hiç destek olmuyor bana bi haller oldu onaa kendimi çok kötü hissediyorum o karnımda atan 2 sn aralıkla atıyo bebek okadar hızlı ve minik vurabilirmi ? kan pıhtılaşması olabilir diyor annem beni bilgilendirin lütfen.
ınsallah canım az kaldı valla saka maka ya o acıldekıler uyuzlar zaten moral bozmada bıre bırler takma sen:))
doktorlar çok panikletio insanı yaaa.. Allaha şükürler olsun 32. haftayı da geçmişin cnm hiç merak etme..
Günaydın kızlar, hayırlı haftalar hepinize.
Kuzucum ne kuvvetli kızın varmış maşallah vura vura aşındırdı kız :)))))
bişiycik olmaz korkma. sen dinlenmene bak. takdir ettim valla öyküyü çok savaşçı.
amazon o teyzesinin bitanesi. zamanını bekleyecek annesi sen hiç üzülme. ne badireler atlattı o.
ama yorma kendini bak bide gidip ütü yapmışsın.
Egecim geçmiş olsun. kıyamam keşke gelmeseydin işe.
yarın gittiğinde rapor da al. dinlen 1-2 gün. Eylüle de çok geçmiş olsun acil şifalar.
Çilek gözünaydın canım. meleğin iyiymiş çok sevindim.
okulda herkes hasta çoğu grip ordan geçiyor eylülde eve satıyo:)Evet ya insan otur otur kafayı yiyor.. Ben çok sıkıldım hafta sonu.. Ege kzım siz nasıl o kadar hasta oldunuz ya çok geçmiş olsun.. Havalarda öyle berbat ki ne olduğu belli değil bir soğuk bir sıcak.. Yazık ama iğne olayı fena olmuş.. Sende dikkat et kendine..
geçmiş olsıun sanadaacok gecmıs olsun kızınada sanada dıkkat edın kendınıze ya benımde burnum akıyo bende olucam galıba(
gunaydınnnnn sanada ...
çok gecmıs olsun canım doktorun dedıgı gıbı kolaykolay patlamaz yıne 1 ay goturur en az bende oyle duymustum ınsallah her sey ıstedıgın gıbı olur
kmasallahh masallah
yarın gidemiyorum salı çarşamba grev varmış perşembe gidiem offffffffffffbeklesin bi 37ye kadar Öykü Hanım, hanım hanımcık yerindee
Hadi inşallah sen de güzel haberlerle geleceksiin yarın :) eve gidip dinlensen hiç değilse öğleden sonra... ya benim yanımda hamile kadın hasta hasta işe gelecek anında geri gönderirim. o yüzden beni müdür yapmıyorlar herhalde
anlamadım düştünmüSon Aylarda karının üstüne düşünce bebek ölür dediler korktum doktora gittim bebek şuan iyi görünüyor dedi ama ben her sabah uyanığım da çok hızlı birşey atıyor karnımın alt kısmında anneme sordum kan pıhtılaşmasımı acaba dedi dok. şuanlık sorun yok dedi bebek hareket ediyor ama her tekmesi karnımı çook acıtıyor ve belimde karnımda sancılar oluyor bazen bebek hareket dahi etmiyor Zaten eşimlede sorun yaşıyorum hiç destek olmuyor bana bi haller oldu onaa kendimi çok kötü hissediyorum o karnımda atan 2 sn aralıkla atıyo bebek okadar hızlı ve minik vurabilirmi ? kan pıhtılaşması olabilir diyor annem beni bilgilendirin lütfen.
Günaydın kızlar, hayırlı haftalar hepinize.
Kuzucum ne kuvvetli kızın varmış maşallah vura vura aşındırdı kız :)))))
bişiycik olmaz korkma. sen dinlenmene bak. takdir ettim valla öyküyü çok savaşçı.
amazon o teyzesinin bitanesi. zamanını bekleyecek annesi sen hiç üzülme. ne badireler atlattı o.
ama yorma kendini bak bide gidip ütü yapmışsın.
Egecim geçmiş olsun. kıyamam keşke gelmeseydin işe.
yarın gittiğinde rapor da al. dinlen 1-2 gün. Eylüle de çok geçmiş olsun acil şifalar.
Çilek gözünaydın canım. meleğin iyiymiş çok sevindim.
Son Aylarda karının üstüne düşünce bebek ölür dediler korktum doktora gittim bebek şuan iyi görünüyor dedi ama ben her sabah uyanığım da çok hızlı birşey atıyor karnımın alt kısmında anneme sordum kan pıhtılaşmasımı acaba dedi dok. şuanlık sorun yok dedi bebek hareket ediyor ama her tekmesi karnımı çook acıtıyor ve belimde karnımda sancılar oluyor bazen bebek hareket dahi etmiyor Zaten eşimlede sorun yaşıyorum hiç destek olmuyor bana bi haller oldu onaa kendimi çok kötü hissediyorum o karnımda atan 2 sn aralıkla atıyo bebek okadar hızlı ve minik vurabilirmi ? kan pıhtılaşması olabilir diyor annem beni bilgilendirin lütfen.
Doktor şuan bişi yok dedi ama bebeğim bi hareket ediyor bi etmiyor korkuyorum ya zaten eşim beni bu hamilelik döneminde hep yalnız bırakdı hep ağladım 9 ay beni güldürmedi 1 kere bile bebeğimi kaybetmekden korkuyorum ama bebek çok hızlı nasıl tekme atar diye düşünüyorum pıt pıt pıt acayip minik tekme atıyor bazen çok hızlı oda 1-2 kere sonra hiç tekme yok yada minik minik oda aşırı hızlı atıyo kalp atışı gibi doktor dikkat et dedi ama böyle koca olunca nasıl dikkat ediceksin
Hoşgeldin.. yazdıklarını mı kaçırdım ben , karnının üstüne mi düştün ne oldu anlamadım? geçmiş olsun
Senin sinirlerin yıpranmış...Takma eşini, şu an en önemli şey sen ve bebeğinsiniz...
Hem bebeğimi kaybetmekten korkuyorum ne demek, güven bebişine..Bu vakte kadar gelmişsiniz, bişey olmaz inşallah...
Bebek nasıl hızlı tekme atar ??? Benim kızı senin karnına bi koyalım da gör bak...Hatunun kilosu da çok yüksek değil ama, her tekmesi dışardan görülüyor, karnım sürekli çalkalanıyor...
Minik tekme de atar, haftası büyüdükçe artık fazla hareket edemiyorlarmış, az hissediliyormuş hareketler...Sen dikkat et kendine, bişeycik olmaz inşallah..
Doktor şuan bişi yok dedi ama bebeğim bi hareket ediyor bi etmiyor korkuyorum ya zaten eşim beni bu hamilelik döneminde hep yalnız bırakdı hep ağladım 9 ay beni güldürmedi 1 kere bile bebeğimi kaybetmekden korkuyorum ama bebek çok hızlı nasıl tekme atar diye düşünüyorum pıt pıt pıt acayip minik tekme atıyor bazen çok hızlı oda 1-2 kere sonra hiç tekme yok yada minik minik oda aşırı hızlı atıyo kalp atışı gibi doktor dikkat et dedi ama böyle koca olunca nasıl dikkat ediceksin
Kuzu teyzesi yer onu yer...
Maşallah ya,Allah nazardan saklasın...
Kız ne bileyim, acildeki doktora kalsa o an doğuracam gibi konuştu...Korkudan ne yapacağımı bilemedim..Eve gidip hemen hazırlıkları bitireyim diye uğraştım...
günaydın cnmm yarın kızımı göremiycem yaaaaaaaaaa.. kötü olduu
sağol fmg sen nasılsın
düştümm canımm çok yandıı ayağa kaldımda bir süre başım döndü gözlerim acıdı ve karnım acıdı evde kimsede yokdu o an dok. gidemedim korktum bir an ama bilmiyorumm ölüyorum sandım o an o düşmeden sonra mimik minik karnımın alt tarafında tekme gibi birşey hissediyorum ama benim oğlum öyle hiç tekme atmazdı vurdummu baya hızlı vuruyordu şimdi tekmesi azaldı o minik minikler korkutuyor beni annem kan pıhtılaşmasımı acaba diyo zaten hamilelik normal gitmedi sorun yaşıcam kesin yaa ağladım hergün bıkdım artık bunlattılar beni
Olsun sen öyle düşünme, erken gelmeyecekler oykum...
Bunaldı çocuklar içerde..Ama dediğin gibi bence de çok yaramaz olacak cimcimeler...Vaktini beklesin de yaramaz olsun ben razıyım, c.tesi çok kötüydüm, şimdi iyiyim ama o an insan çok panikliyor..
Doktorum da öyle dedi, en az 1 aya patlamaz merak etme o zaman da sorun çıkmaz dedi, rahatladım bende...
Mira hanım da, anasının dikişlerinden ne istiyorsa, benimki de hep mideme doğru vuruyor..
İnşallah vaktinde doğuracağız öyküm, ben inanıyorum bişey olmayacak sıpalara...
ama bi doğsunlar o tekme atan bacaklara neler yapacağımı çok iyi biliyorum...Her yerini ısıracağım..
düştümm canımm çok yandıı ayağa kaldımda bir süre başım döndü gözlerim acıdı ve karnım acıdı evde kimsede yokdu o an dok. gidemedim korktum bir an ama bilmiyorumm ölüyorum sandım o an o düşmeden sonra mimik minik karnımın alt tarafında tekme gibi birşey hissediyorum ama benim oğlum öyle hiç tekme atmazdı vurdummu baya hızlı vuruyordu şimdi tekmesi azaldı o minik minikler korkutuyor beni annem kan pıhtılaşmasımı acaba diyo zaten hamilelik normal gitmedi sorun yaşıcam kesin yaa ağladım hergün bıkdım artık bunlattılar beni
cnm sen eşinden şiiddet felan görmüyorsun değilmi.
bebek eskisi kadar tekmelmez ama süzülür dikilir. dr önemli bişey yok demiş yıpratma eşinlede konuş üzülüyorum de neden böyle davrandığını öğren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?