2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ınsallah canım az kaldı valla saka maka ya o acıldekıler uyuzlar zaten moral bozmada bıre bırler takma sen:))

Günaydın kızlar, hayırlı haftalar hepinize.

Kuzucum ne kuvvetli kızın varmış maşallah vura vura aşındırdı kız :)))))
bişiycik olmaz korkma. sen dinlenmene bak. takdir ettim valla öyküyü çok savaşçı.
amazon o teyzesinin bitanesi. zamanını bekleyecek annesi sen hiç üzülme. ne badireler atlattı o.
ama yorma kendini bak bide gidip ütü yapmışsın.

Egecim geçmiş olsun. kıyamam keşke gelmeseydin işe.
yarın gittiğinde rapor da al. dinlen 1-2 gün. Eylüle de çok geçmiş olsun acil şifalar.

Çilek gözünaydın canım. meleğin iyiymiş çok sevindim.

Hoşgeldin.. yazdıklarını mı kaçırdım ben , karnının üstüne mi düştün ne oldu anlamadım? geçmiş olsun

Doktor şuan bişi yok dedi ama bebeğim bi hareket ediyor bi etmiyor korkuyorum ya zaten eşim beni bu hamilelik döneminde hep yalnız bırakdı hep ağladım 9 ay beni güldürmedi 1 kere bile bebeğimi kaybetmekden korkuyorum ama bebek çok hızlı nasıl tekme atar diye düşünüyorum pıt pıt pıt acayip minik tekme atıyor bazen çok hızlı oda 1-2 kere sonra hiç tekme yok yada minik minik oda aşırı hızlı atıyo kalp atışı gibi doktor dikkat et dedi ama böyle koca olunca nasıl dikkat ediceksin

ınsallah canım az kaldı valla saka maka ya o acıldekıler uyuzlar zaten moral bozmada bıre bırler takma sen:))

Evet,acil doktorları çok fena ya..Hepsi değildir ama, bana hep böyleleri denk geliyor..

doktorlar çok panikletio insanı yaaa.. Allaha şükürler olsun 32. haftayı da geçmişin cnm hiç merak etme..

Evet, doktor seçimi gerçekten önemliymiş, dün bir kez daha anladım...Doktorumla konuşunca çok rahatladım...

Kız ne bileyim, acildeki doktora kalsa o an doğuracam gibi konuştu...Korkudan ne yapacağımı bilemedim..Eve gidip hemen hazırlıkları bitireyim diye uğraştım...

okulda herkes hasta çoğu grip ordan geçiyor eylülde eve satıyo:)

geçmiş olsıun sanadaa

yarın gidemiyorum salı çarşamba grev varmış perşembe gidiem offffffffffff

anlamadım düştünmü

günaydın cnmm yarın kızımı göremiycem yaaaaaaaaaa.. kötü olduu
sağol fmg sen nasılsın

hissettiğin hıçkırık olabilir mi canım?
bu konuda doktoruna güvenmekten başka yapacak bişey yok.

Senin sinirlerin yıpranmış...Takma eşini, şu an en önemli şey sen ve bebeğinsiniz...
Hem bebeğimi kaybetmekten korkuyorum ne demek, güven bebişine..Bu vakte kadar gelmişsiniz, bişey olmaz inşallah...
Bebek nasıl hızlı tekme atar ??? Benim kızı senin karnına bi koyalım da gör bak...Hatunun kilosu da çok yüksek değil ama, her tekmesi dışardan görülüyor, karnım sürekli çalkalanıyor...
Minik tekme de atar, haftası büyüdükçe artık fazla hareket edemiyorlarmış, az hissediliyormuş hareketler...Sen dikkat et kendine, bişeycik olmaz inşallah..

Hoşgeldin.. yazdıklarını mı kaçırdım ben , karnının üstüne mi düştün ne oldu anlamadım? geçmiş olsun

düştümm canımm çok yandıı ayağa kaldımda bir süre başım döndü gözlerim acıdı ve karnım acıdı evde kimsede yokdu o an dok. gidemedim korktum bir an ama bilmiyorumm ölüyorum sandım o an o düşmeden sonra mimik minik karnımın alt tarafında tekme gibi birşey hissediyorum ama benim oğlum öyle hiç tekme atmazdı vurdummu baya hızlı vuruyordu şimdi tekmesi azaldı o minik minikler korkutuyor beni annem kan pıhtılaşmasımı acaba diyo zaten hamilelik normal gitmedi sorun yaşıcam kesin yaa ağladım hergün bıkdım artık bunlattılar beni

Benim oğlum tekme atıyor hareketlerinde azalma yokdu düşene kadar gerçekden sinirlerim çok yıprandı insan bu günlerde eşini yanında destek olsun istiyor ama hep bana köstek oldu hep bağırdı ağlattı beni

cnm sen eşinden şiiddet felan görmüyorsun değilmi.
bebek eskisi kadar tekmelmez ama süzülür dikilir. dr önemli bişey yok demiş yıpratma eşinlede konuş üzülüyorum de neden böyle davrandığını öğren

Kız ne bileyim, acildeki doktora kalsa o an doğuracam gibi konuştu...Korkudan ne yapacağımı bilemedim..Eve gidip hemen hazırlıkları bitireyim diye uğraştım...

Sen boşver acildeki doktorları. onlar deneyimsiz oluyorlar genelde.
hiç kafanı bulandırma. doktorun en doğrusunu bilir.

günaydın cnmm yarın kızımı göremiycem yaaaaaaaaaa.. kötü olduu
sağol fmg sen nasılsın

aaa perşembeye mi kaldın?
neyse kısmet. tekrar çok geçmiş olsun canım. havalar çok değişken, bu havada hasta olmamak mümkün değil.
ben iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok.

hadi benim oğluşumu göründe moraliniz yerine gelsin

Eki Görüntüle 179548 Eki Görüntüle 179549

valla fatma seni görünce moral olarak çöküyorum ((((

İnan çoğumuz problemli hamilelik yaşadık....
Düşünce korkunca da panik olmuşsundur sen...
Ama sorun yaşıcam kesin ya yazmışsın o nedemek ???? Sen bebişine güven bak sorun falan olmayacak..Doktora gittin değil mi düştükten sonra...
Bi defa şu karamsar halinden kurtul...Bak benim hatun geldi gelecek, güle oynaya geldim işe, güveniyorum kızıma...
Sende bebişine güven..Seni bunaltanları da sen bunalt..Bağırıver sen hamilesin kimse bişey diyemez...

İnşallah canım, vaktinde gelsinler bence de ama kader kısmet bu işler, bakalım yorma kendini sende birşey olmaz Allahın izniyle..

Canım sen neden bu kadar korktun ya bişi olmaz bebeği o kese korur merak etme ilk gebeliğimde bende çok ciddi düşmüştüm birşey olmadı çok şükür... Merak etme birşey olmaz zaten sen 34 haftalık olmuşsun bu saatten sonra sorun olsa da hemen alırar, nolcak ki... Bebeğin zaten darbe falan alsa heraket edemezdi.. Çok güçlü haraket ediyor diyorsun bu çok iyi bence.. Birde her hafta hareketleri değişiyor.. Canının yanması da normal benimde yanıyor, ilk hamileliğimde de yanıyordu canım... Çok büyüdüler artık normal yani.. Bozma moralini.. Kocana da takma birtanem onlar ilk gebelikte pek anlamıyorlar ne yaşadıklarını, benim eşimde ilkinde çok ilgisizdi, onlar baba olduklarını ancak bebek onlara baba dediğinde anlarlar.. Bu arada bende kan pıhtılaşması sorunu var, onun hareketlerle falan hiç alakası yok, bebeğe giden kan damarlarına bakıyordur zaten doktorun ordan anlaşılır, pıhtı sorunun olsa zaten bebek beslenemez, gelişimi yavaşlar... Korkma bacım bişi olmaz merak etme sen..

Kaç kere konuştum hatta yalvardım yapma diye bu dönemimde yapma sonra ne halin varsa gör artık dedim bıkdım yaa kendinden bıkdırdı artık bi insan hamile bi bayanı ne diye hergün ağlatır ya zaten 2 canlı hergün nasıl ayakda durduma şaşıyorum artık anneme söyledim annem bana destek oluyor olmaya çalışıyor bebeğimde bende çok iyiydik herşey yolunda gidiyordu onun yüzünden acillik bile oldum ne diye evlendim ben bu adamla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…