2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canlarim gunaydinn
kuzucum. cok gecmis olsun yorma kendini bebegim allahim izni ile sebib kuzunda tam zamaninda gelecek

egecim cok gecmis olsun evet yarin rapor al da evde dinlen ya yazik gunahsin cift caninla ;((

cilekkciikk masallah bebisieeee ))))

bende ruyamda bu ara hep erken dogum goruyirum ;( benim haydut resmen makatima dogru ne alaka anlamadim ama tekme atip atip hemos cikmasina sebeb oldu oramdaki ne zamandir olan baskiya bagliyorum hemosu acikcasi

dun memorial hastanesine gittim gezmeye odalarina falan baktik kismetse orada dogurucam hos bebegim burada dogmak istersen tepikle dedim tepki vermedi :))
hepinizin gunu guzel gecsin guzel anneler

aaa rapor alanlar bisi sorucam ben bu hafta mi raporumu actiricam yoksa haftayami
31 arti 2 yim bugun yani 32.haftadayim yoksa 32 arti 1 deyken mi gidecegim

yok kız çökme ben anormalim normal olan sensin ya merve bugün gidiyordu demi kontrole yanlış hatırlamıyorum

Böyle konuşmalara ihtiyacım var işte teşekkür ederim.

Canım eminim çok zordur durumun ama benim bir arkadaşımın eşi de karısı hamile kalınca bunalıma girmişti, babalık sendromu mu ne haltsa işte, hatta tedavi falan gördü adam, sorumluluk sahibi bir adam da değildi ama doğumdan sonra değişti.. İnşallah seninkininde durumu öyledir, geçici bir durumdur inşallajh... Allah kolaylık versin ..

canim ya allah yardimcin olsun esinde zor bir donem geciriyordur belki bebeginizle hersey duzelir insallah

sezeryan olacaksan bu haftada başlatılıyor izin.

yok kız çökme ben anormalim normal olan sensin ya merve bugün gidiyordu demi kontrole yanlış hatırlamıyorum

net hatırlayamadım fatma.

kızlar ben bi izin alaıyım duramıyorum eve gideyim. burasıda buz gibi..
sonra görüşürüz

tamam canım yat dinlen iyice. sonra görüşürüz.

burası acayip yapıştırıcı kokuyor. sabahtan beri havalandırdık çıkmadı. imalatta ne yaptılarsa artık.
inşallah bebeğe zararı olmaz.

burası acayip yapıştırıcı kokuyor. sabahtan beri havalandırdık çıkmadı. imalatta ne yaptılarsa artık.

Olmaz inşallah ya...
Sizin şirket de bi acayip, hamilenin odasında sigara içerler, yapıştırıcı kullanılır...
Bişey olmaz onun kokusundan merak etme...Sen yine de havalandır odayı ama...

günaydınnn canımmm
ben de karıltırıyorum onu sorma

kızlar ben bi izin alaıyım duramıyorum eve gideyim. burasıda buz gibi..
sonra görüşürüz

git yat evinde dinlen tabii

günaydın hayırlı haftalar ...ege ve kuzu çok geçmiş olsun ...çilek maşallah kuzuna büyümüş

canım benim teşekkürler :)

bişey olmaz herhalde kısa bir süreden, yine de hiç kapatmayın camı çerçeveyi.. hava da soğuk

bişey olmaz inş. canım

inşallah fatmacım.

Olmaz inşallah ya...
Sizin şirket de bi acayip, hamilenin odasında sigara içerler, yapıştırıcı kullanılır...
Bişey olmaz onun kokusundan merak etme...Sen yine de havalandır odayı ama...

yağmur çok yağıyor. camı yeni kapattık hep içeri su geldi. sürekli açıkta tutamıyoruz.
yavrum allaha emanet artık.

sigara olayını hallettim. izole ettiler bütün duvarları. artık odama gelmiyor duman.
ama koridorlar diğer odalar kıraaathane maşallah. buna şükür diyorum artık.
şurda 3 hafta kaldı izne. sıkıyorum dişimi.

doktoru aradim da pazartesi cagirdi rapor icin
bebegin makata baski yapmasini soyledim yuruyuslerini ve evde ayakta kalmalarini azalt dedi
gunde 6 kereden fazla olursa ara beni nst ye baglariz dedi
ama dun hic olmamisti
uff canim sikildi birazcik

su gibi geçsin 3 hafta inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…