Sen boşver acildeki doktorları. onlar deneyimsiz oluyorlar genelde.
hiç kafanı bulandırma. doktorun en doğrusunu bilir.
aaa perşembeye mi kaldın?
neyse kısmet. tekrar çok geçmiş olsun canım. havalar çok değişken, bu havada hasta olmamak mümkün değil.
ben iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok.
valla fatma seni görünce moral olarak çöküyorum((((
İnşallah canım, vaktinde gelsinler bence de ama kader kısmet bu işler, bakalım yorma kendini sende birşey olmaz Allahın izniyle..
Canım sen neden bu kadar korktun ya bişi olmaz bebeği o kese korur merak etme ilk gebeliğimde bende çok ciddi düşmüştüm birşey olmadı çok şükür... Merak etme birşey olmaz zaten sen 34 haftalık olmuşsun bu saatten sonra sorun olsa da hemen alırar, nolcak ki... Bebeğin zaten darbe falan alsa heraket edemezdi.. Çok güçlü haraket ediyor diyorsun bu çok iyi bence.. Birde her hafta hareketleri değişiyor.. Canının yanması da normal benimde yanıyor, ilk hamileliğimde de yanıyordu canım... Çok büyüdüler artık normal yani.. Bozma moralini.. Kocana da takma birtanem onlar ilk gebelikte pek anlamıyorlar ne yaşadıklarını, benim eşimde ilkinde çok ilgisizdi, onlar baba olduklarını ancak bebek onlara baba dediğinde anlarlar..Bu arada bende kan pıhtılaşması sorunu var, onun hareketlerle falan hiç alakası yok, bebeğe giden kan damarlarına bakıyordur zaten doktorun ordan anlaşılır, pıhtı sorunun olsa zaten bebek beslenemez, gelişimi yavaşlar... Korkma bacım bişi olmaz merak etme sen..
Kaç kere konuştum hatta yalvardım yapma diye bu dönemimde yapma sonra ne halin varsa gör artık dedim bıkdım yaa kendinden bıkdırdı artık bi insan hamile bi bayanı ne diye hergün ağlatır ya zaten 2 canlı hergün nasıl ayakda durduma şaşıyorum artık anneme söyledim annem bana destek oluyor olmaya çalışıyor bebeğimde bende çok iyiydik herşey yolunda gidiyordu onun yüzünden acillik bile oldum ne diye evlendim ben bu adamla
kızlar ben bi izin alaıyım duramıyorum eve gideyim. burasıda buz gibi..
sonra görüşürüz
Kaç kere konuştum hatta yalvardım yapma diye bu dönemimde yapma sonra ne halin varsa gör artık dedim bıkdım yaa kendinden bıkdırdı artık bi insan hamile bi bayanı ne diye hergün ağlatır ya zaten 2 canlı hergün nasıl ayakda durduma şaşıyorum artık anneme söyledim annem bana destek oluyor olmaya çalışıyor bebeğimde bende çok iyiydik herşey yolunda gidiyordu onun yüzünden acillik bile oldum ne diye evlendim ben bu adamla
canlarim gunaydinn
kuzucum. cok gecmis olsun yorma kendini bebegim allahim izni ile sebib kuzunda tam zamaninda gelecek
egecim cok gecmis olsun evet yarin rapor al da evde dinlen ya yazik gunahsin cift caninla ;((
cilekkciikk masallah bebisieeee))))
bende ruyamda bu ara hep erken dogum goruyirum ;( benim haydut resmen makatima dogru ne alaka anlamadim ama tekme atip atip hemos cikmasina sebeb oldu oramdaki ne zamandir olan baskiya bagliyorum hemosu acikcasi
dun memorial hastanesine gittim gezmeye odalarina falan baktik kismetse orada dogurucam hos bebegim burada dogmak istersen tepikle dedim tepki vermedi :))
hepinizin gunu guzel gecsin guzel anneler
aaa rapor alanlar bisi sorucam ben bu hafta mi raporumu actiricam yoksa haftayami
31 arti 2 yim bugun yani 32.haftadayim yoksa 32 arti 1 deyken mi gidecegim
yok kız çökme ben anormalim normal olan sensinya merve bugün gidiyordu demi kontrole yanlış hatırlamıyorum
sonra görüşürüz
sonra görüşürüz
günaydın hayırlı haftalar ...ege ve kuzu çok geçmiş olsun ...çilek maşallah kuzuna büyümüş
günaydın hayırlı haftalar ...ege ve kuzu çok geçmiş olsun ...çilek maşallah kuzuna büyümüş
burası acayip yapıştırıcı kokuyor. sabahtan beri havalandırdık çıkmadı. imalatta ne yaptılarsa artık.
inşallah bebeğe zararı olmaz.
burası acayip yapıştırıcı kokuyor. sabahtan beri havalandırdık çıkmadı. imalatta ne yaptılarsa artık.
canlarim gunaydinn
kuzucum. cok gecmis olsun yorma kendini bebegim allahim izni ile sebib kuzunda tam zamaninda gelecek
egecim cok gecmis olsun evet yarin rapor al da evde dinlen ya yazik gunahsin cift caninla ;((
cilekkciikk masallah bebisieeee))))
bende ruyamda bu ara hep erken dogum goruyirum ;( benim haydut resmen makatima dogru ne alaka anlamadim ama tekme atip atip hemos cikmasina sebeb oldu oramdaki ne zamandir olan baskiya bagliyorum hemosu acikcasi
dun memorial hastanesine gittim gezmeye odalarina falan baktik kismetse orada dogurucam hos bebegim burada dogmak istersen tepikle dedim tepki vermedi :))
hepinizin gunu guzel gecsin guzel anneler
aaa rapor alanlar bisi sorucam ben bu hafta mi raporumu actiricam yoksa haftayami
31 arti 2 yim bugun yani 32.haftadayim yoksa 32 arti 1 deyken mi gidecegim
sonra görüşürüz
bişey olmaz inş. canım
Olmaz inşallah ya...
Sizin şirket de bi acayip, hamilenin odasında sigara içerler, yapıştırıcı kullanılır...
Bişey olmaz onun kokusundan merak etme...Sen yine de havalandır odayı ama...
inşallah fatmacım.
yağmur çok yağıyor. camı yeni kapattık hep içeri su geldi. sürekli açıkta tutamıyoruz.
yavrum allaha emanet artık.
sigara olayını hallettim. izole ettiler bütün duvarları. artık odama gelmiyor duman.
ama koridorlar diğer odalar kıraaathane maşallah. buna şükür diyorum artık.
şurda 3 hafta kaldı izne. sıkıyorum dişimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?