Kanalturk'u izliyorum. Ebru salli'ya sinir olurum normalde ama plates'in cok zor oldugunu bildigim icin ona saygim artti. Hic teklemiyor kadin. Bu arada pilatisi cok ozledim. Inshallah dogumdan sonra..
4 aylıkmıymış ama ne şişmiş heeee
Kanalturk'u izliyorum. Ebru salli'ya sinir olurum normalde ama plates'in cok zor oldugunu bildigim icin ona saygim artti. Hic teklemiyor kadin. Bu arada pilatisi cok ozledim. Inshallah dogumdan sonra..
Benim pilatis hocam 8,5 aylik hamileyken bile pilates yapiyordu. 1 kac hareket haric. (topun ustunde yuzustu yatmak)kız ben bi heveslenmiştim pilatese dedim ben de yapayım Ebruyla meğer o sıra hamileymişim haberim yokAllahtan çocuğum düşmedi
hakkaten tam bende yazacaktım, neydi o kadın, çıldırttı 5 dk boyunca... Allah alana sabır versin :)))off Esra Erol da bi karı var ne kadar çan çan çan ayyyy bi susmadı heh yolladı esra ayyy nevrim döndü
midem ağrıyo bu arada kızlar yaa
ne 4 üüüüüüüüüüü, kadın temmuz da doğuracak, 6,5 aylık... zıp zıp zıplıyo...aynen oyle ben dıyorum allahım bı dogursaydım topuklularıma kavussaydım dıye kadın 4 aylık masallah topukludan sasmıyo kokmuyoda:)
4 aylıkmıymış ama ne şişmiş heeee
Benim pilatis hocam 8,5 aylik hamileyken bile pilates yapiyordu. 1 kac hareket haric. (topun ustunde yuzustu yatmak)
Pilates calismayan butun kaslari calistiriyor. ben cok gec tanistim ama cok sevdim.
hamile kalmadan once89 kiloydum ama pilates nedeniyle vucudum cok fitti. kimse o kiloda oldugumu dusunemiyorduuuu..
UBRU SALLI cok ıtıcı bence derya baykal bıle ondan guzelll bu arada ben geldımmmmm
hakkaten tam bende yazacaktım, neydi o kadın, çıldırttı 5 dk boyunca... Allah alana sabır versin :)))
miden niye ağrıyo?
ne 4 üüüüüüüüüüü, kadın temmuz da doğuracak, 6,5 aylık... zıp zıp zıplıyo...
bende evlendiğimde 85 kiloydum evlilk fotolarımı gördün belli olmuyor o kadar olduğum spor yapıyordum bende işte, sıkı olmaktan kaynaklanıyor... şu veledimi hayırlısıyla bi fırlatayım hemen başlıcm iyileştikten sonra
ayy tırlattım kız tv'nin sesini kıstımhakkaten tam bende yazacaktım, neydi o kadın, çıldırttı 5 dk boyunca... Allah alana sabır versin :)))
miden niye ağrıyo?
ne 4 üüüüüüüüüüü, kadın temmuz da doğuracak, 6,5 aylık... zıp zıp zıplıyo...
zaten hesap yapıyprum ben 2 gundur esım dıyo proje cızerken bıle bu kadar dusunmuyosun :)))))
sımdı 20 kılo almıssam 10 kılosu bebege suya 3 kılosu esıne gıderse bana 7 kalıyo e ıste 2 3 gun corba ıcerım gıdermı bı 5 kılo daha banakaldı 2 kılo onuda yavas yavas verırırm
hadı yaa ben bıye 4 aylık dıye bılıyorum anacımm mılletınkı ne hızlı gecıyo benım nıye 8 aydır sankı 8 yıl gıbı geldıvalla evde hurremı ızlerken esım bak kadın 2cıyı dogrdu sen hala bı taneyı doguramadın dıyoo
ayy tırlattım kız tv'nin sesini kıstımmidemin neden ağrıdığını bilmiyorum ara ara giriyor yoksa doğurcakmıyım kız topuklu giyiyor zıplıyor valla Allah korusun onu ne diyim...
2011 Haziran Anneleri Zayıflıyor diye topic açılcak inşallah orda güzel güzel zayıfladığımızı yazarız
kızlar sacını kestiren boyatan war mı? zararlı dıoalr ama esra erola bakıomda saclar filan boyalı hep ozel sac boyası filan mı oluo ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?