2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sacını kestiren boyatan war mı? zararlı dıoalr ama esra erola bakıomda saclar filan boyalı hep ozel sac boyası filan mı oluo ki:26:

valla ben kestirdim batıl inanç bence. boya konusundada tereddütlerim vardı ama 7. ay bitince gittim bitkisel boya aldım fena beyazlar var bende. ama malesef tamamen kapatmadı beyazları son ayda normal boya ile boyamayı planlıyorumm

hepiniz için dua ettik oğlumla tövbe ettik rabbim hepimizi bir nefeste sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin amin

kızlar sacını kestiren boyatan war mı? zararlı dıoalr ama esra erola bakıomda saclar filan boyalı hep ozel sac boyası filan mı oluo ki:26:

ay nezamandır ızlemıyorum onu ondandır sımdı sız dıyınce baktım :))

valla ona bende sasırdım boyuyo galıba ben bı dogurayım kendımı kuafore bı atacam bastan assagı yenılıycem gıyıcem topuklularımı kosacam avmye oynayacam bowlıngımı catlıycam artık evde oturmaktan

valla bende kestırıyorum bos laf onlar ama boya kımyasal oldugu ıcın galıba boya yapma dıyolar

kızlarrrrr temmuz annelerinden..............
evet erken doğan 2 tane bebeğimiz vardı,
biri annesini cennette bekliyor şimdi.....
biri, ÇINAR bebeğimizde inatla yaşama tutundu ve şimdiye kadar herşey yolunda , yoğun bakımda hemen hemen 1 ayını doldurdu, anne sütüde alıyor, bizim bebeklerimizle eve döneceğimiz vakit oda Yasemin annesi ile evlerine gidecekler İNŞALAH....

ALLAH sizlerin bebeklerinizide sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin İNŞALLAH....

kızlar Yasin-i Şerifi gene hatırlatmam lazım çok az oldu toplamda... okumak isteyen varsa lütfen bana bildirsin... herkese 1 tane dağıtmayı düşünüyorum eğer 41i tamamlayamazsak gene isteyen olursa dağıtırm.

ay ne guzel dua topladılar trt1 de banada kısmet oldu allah razı olsun asuman

bu halimizle cemaatle yapılan şeylere katılamıyoruz bari böle ekranlardan olan dualara iştirak etmek bana nasip sizlerede vesile olduysak ne mutlu doğum masasınsa selatü tüncünayı yada selatü tefriceyi okuyabilirsen rabbim sağlıkla sıhhatle az acıyla kalmayı nasip ediyormuş deneyen bir fizyoterapist arkadaşım oldu sezeryan açılmaz çatın demişler hep okumuş hep okumuş ve rabbim normal doğum yapmayı nasip etmiş

cınar bebegı bılıyordum da dıgerıde mı vardııı allahım allahım rabbım esırgesın yarabbi...

Son düzenleme:

benm doktorumda 4.aydan sonra boyatabilirsn kanıtlanmıs bi zararı yok dedi ama herkes bişi soluo napcamı sasrdım bende..sac kestrmeyı ben batıl inanç die kestirlmez dıolar sanıodum ama biri sole dedi..sac kesilnce daha cbk uzuo ya onun içn daha ck bişi gidermiş buda cocuga az gidermiş filan da filan..bana cok sacma geldi acıkcası..bende 36.haftadan sonra boyatıyım dıom da bakalım..hem kestiriym hem boyayım olmazsa kendm boyayım şimdlik..
cnm bende okurum..ne zamana kadar okuncak 1 tane mi okucaz nasıl olcak

esqer canım hepimiz için okunuyor... 1 tane okuyacaksın , cuma günü eğer tamamlarsak duasını yapmayı düşünüyorum...

neyse kızlar ben duramıyorum her tarafıma ağrı girdi YASİN okumak isteyen olursa bana ulaşsın Allah'a emanetsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…