kızlar sacını kestiren boyatan war mı? zararlı dıoalr ama esra erola bakıomda saclar filan boyalı hep ozel sac boyası filan mı oluo ki:26:
kızlar sacını kestiren boyatan war mı? zararlı dıoalr ama esra erola bakıomda saclar filan boyalı hep ozel sac boyası filan mı oluo ki:26:
kız ne 4'ü
valla ben kestirdim batıl inanç bence. boya konusundada tereddütlerim vardı ama 7. ay bitince gittim bitkisel boya aldım fena beyazlar var bende. ama malesef tamamen kapatmadı beyazları son ayda normal boya ile boyamayı planlıyorumm
valla bende kestırıyorum bos laf onlar ama boya kımyasal oldugu ıcın galıba boya yapma dıyolar
kızlarrrrr temmuz annelerinden..............
evet erken doğan 2 tane bebeğimiz vardı,
biri annesini cennette bekliyor şimdi.....
biri, ÇINAR bebeğimizde inatla yaşama tutundu ve şimdiye kadar herşey yolunda , yoğun bakımda hemen hemen 1 ayını doldurdu, anne sütüde alıyor, bizim bebeklerimizle eve döneceğimiz vakit oda Yasemin annesi ile evlerine gidecekler İNŞALAH....
ALLAH sizlerin bebeklerinizide sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin İNŞALLAH....
ay ne guzel dua topladılar trt1 de banada kısmet oldu allah razı olsun asuman
kızlarrrrr temmuz annelerinden..............
evet erken doğan 2 tane bebeğimiz vardı,
biri annesini cennette bekliyor şimdi.....
biri, ÇINAR bebeğimizde inatla yaşama tutundu ve şimdiye kadar herşey yolunda , yoğun bakımda hemen hemen 1 ayını doldurdu, anne sütüde alıyor, bizim bebeklerimizle eve döneceğimiz vakit oda Yasemin annesi ile evlerine gidecekler İNŞALAH....
ALLAH sizlerin bebeklerinizide sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin İNŞALLAH....
kızlar Yasin-i Şerifi gene hatırlatmam lazım çok az oldu toplamda... okumak isteyen varsa lütfen bana bildirsin... herkese 1 tane dağıtmayı düşünüyorum eğer 41i tamamlayamazsak gene isteyen olursa dağıtırm.
bende okuyacağım kaçtane okuyayayım peki
Ben 3 doktora sormustum hamileligimin basinda. Doktorlar sorun yok, boyatabilirsin dedi. Ama puf noktasi, hava alan bir yerde boyat. yani boya kokusuna maruz kalma. Ve mumkunse bitkisel boya tercih et. Sevkin kuaforlerde oluyor zaten bitkisel boya. Ben sacimi kendim cikolata kahvesine boyuyorum. Loreal'in harika bir serisi var CASTING. Amonyak icermedigi icin saci hic yipratmiyor ve zararsiz.
valla ben kestirdim batıl inanç bence. boya konusundada tereddütlerim vardı ama 7. ay bitince gittim bitkisel boya aldım fena beyazlar var bende. ama malesef tamamen kapatmadı beyazları son ayda normal boya ile boyamayı planlıyorumm
benm doktorumda 4.aydan sonra boyatabilirsn kanıtlanmıs bi zararı yok dedi ama herkes bişi soluo napcamı sasrdım bende..sac kestrmeyı ben batıl inanç die kestirlmez dıolar sanıodum ama biri sole dedi..sac kesilnce daha cbk uzuo ya onun içn daha ck bişi gidermiş buda cocuga az gidermiş filan da filan..bana cok sacma geldi acıkcası..bende 36.haftadan sonra boyatıyım dıom da bakalım..hem kestiriym hem boyayım olmazsa kendm boyayım şimdlik..ay nezamandır ızlemıyorum onu ondandır sımdı sız dıyınce baktım :))
valla ona bende sasırdım boyuyo galıba ben bı dogurayım kendımı kuafore bı atacam bastan assagı yenılıycem gıyıcem topuklularımı kosacam avmye oynayacam bowlıngımı catlıycam artık evde oturmaktan
cnm bende okurum..ne zamana kadar okuncak 1 tane mi okucaz nasıl olcakkızlar Yasin-i Şerifi gene hatırlatmam lazım çok az oldu toplamda... okumak isteyen varsa lütfen bana bildirsin... herkese 1 tane dağıtmayı düşünüyorum eğer 41i tamamlayamazsak gene isteyen olursa dağıtırm.
cınar bebegı bılıyordum da dıgerıde mı vardııı allahım allahım rabbım esırgesın yarabbi...
esqer canım hepimiz için okunuyor... 1 tane okuyacaksın , cuma günü eğer tamamlarsak duasını yapmayı düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?