2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok hevesim var izmirde mevlüt yapmaya, inşallah ramazandan önce gidip yapabilirim. burda yazın hiçbir arkadaşım kalmıyor çünkü( hem bebek şekeri alternatifim de çok.
hepimiz için okunuyor canım..

ayyy sorma birce,
bide mevlüd işi var, doğum temizliği, mevlüd herşeyi kendim düşünmekten yoruldum...
mevlüdden sonra bende annemin yanına kaçasım var,
çok sıkıldım 2 gündür herşeye ağlayacak yer arıyorum,
dediğim yere bak hem çok güzel şeyler var, hemde uygun,
burda kızlar kendileri yaptı tanesini 750 ye getirdik diyolar
ben hazırın tanesini 1 e aldım..

canım benim rabbimin kudretiyle herşey iyi olacak inşallah,
kent hastanesi tam karşıda benim evden görünüyor, bende badeyi orda doğum yapmıştım,
üzülme arkadaşım benim büyük kızımında doğuştan mesanesinde reflü varmış ve daha geçen yıl ortaya çıktı,
doğuştanmış oysaki....
rabbim şifa versin evlatlarımıza,
bizimde büyük konroller filmler haziranda,
doğurduğum gibi kızımın sağlığının peşinde koşturcaz,
inan hep iyi düşünüyorum ve dua ediyorum,
herşey çok güzel olacak inşallah..

Hepimiz için okunuyor canım... 41 tane topluyoruz tamam listeye sizlerde dahilsiniz... 1 tane okunacak.

tamam ben birazdan okurum mervecim...

kızlar hepinizi öpüyorum buraya gelmeye çalışıcam,

şimdi yemek hazırlamam lazım,

sizi çoooooooooooooooook seviyorum

Bodrumcum en son birine msj attım 10 dk. dolmadı tamam aldım msjını Allah kabul etsin canım ağzına sağılk, bebeğine gitsin inşallah :)))

Hepimiz için okunuyor canım... 41 tane topluyoruz tamam listeye sizlerde dahilsiniz... 1 tane okunacak.

Merhaba,
Özelden mesaj atamadım. Bende okuyabilirim. Yarın bebek alışverişine çıkıcam. Cuma günü cuma namazına kadar okumuş olurum. Bilmiyorum geç mi olur?:26:

hadi ya doguştan mı varmış reflu onu da duymuştum..allah şifa versin canım..benim de tek istedigim ufak bi ameliyatla düzelebilcek bişy olsun da yeterki razıyım..dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyorki..allaha emanetiz hepimiz bianda insan hayatı degişebiliyor..allah beterinden saklasın yeterki cözülebilcek bişey olsun, tüm hayatlarını etkilemesin..yeni dogacak bebegine de kızına da saglık sıhhat versin..kimdi senin dogum doktorun?? sezeryan mı ? normal mi yaptın canım??

YASİN-İ ŞERİF okuyacaklar...

1- Fatma
2- Bodrum81+
3- banayaklasma
4- Erendiz
5- JUSE
6- brcylmz00
7- karacham+
8- bebekpoyraz
9- mervenesli
10- Birce3535
11- agrin
12- bahe
13- yasil_haktanemin
14- escool+
15- Royalist
16- nurmeh+
17- ezgimEE
18- volveron
19- sevibade
20- sacrecoeur
21- solanin
22- lazuri

+ koyduklarım okuyanlar kızlar benle birlikte 23 olduk ...

Son düzenleme:

canım bebişlerimiz için bende 1 tane okuyabilirim cumaya kadar. benide ekleyin. allah kabul eder inş bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız ....

selam kızlar....ne duası okunuyor???
arkadaşlardan durumu kötü olan yok dimi? herkes iyimi? bodrumun bebeği nasılmış???

bence de git, senin bu ara sık oluyor sanki ağrı. için rahatlamış olur

ağrılar gecede devam edince bugün sabah ta kendimi iyi hissetmedim izin alıp doktora gittim kızlar bebeğim iyi çok şükür boyu 40 cm kilosu 1763 gr dedi doktor renklide de gösterdi yanakları şiş tombul yanaklı bi kızın olacak dedi yalnız haberler çok iyi değil bebek dönmüş başaşağı durumda doktor biraz erken dönmüş ondan bu sancılar dedi mide bulantılarıda başladı aniden dedim hatta dün kustum bebek baskı yapıyor aşağıda oldugu için yoksa başka herhangi bir problem görünmüyor dedi . Sancılar devam edecek doğum sancısı sanma bunları bebek aşağıya biraz yakın onunda etkisi var dedi bide bebeğimin suyu azmış biraz doktor risk oluşturuyor demedi ama su az olunca erken doğum riski oluşmuyormu? rapor içinde bu pazrtesi değil diğer pazartesi gel dedi yani haftaya cumaya kadar çalışıyorum sonra izinliyim artık :) ay kızımın yüzünü gördüm ilk defa topacık suratı toplu yanakları minicik burnu ve ağzı var gözleride iri gibi çok tuhqaf oldum onu görünce sanki çocugumun olacagının daha çok farkına vardım canımmm ne tatlıydı eşim bile bi tuhaftı doktordan çıktım boyu 40 cm olmuş diyorum ben onu bırak yüzünü gördüm ya tombul yanaklı bişydi kızım diyip gülüyor şaşkın şaşkın

bu arada kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var anakucağı mı alsam sleepermı? (şu elektrikli otomatik sallanan beşik benzeri anakucağı olanlardan :) kraft dondy i begendim hem ana kucagı hem otomatik kendi kendine sallanıyor hem mama sandalyesi oluyor yükseltilip...Aslında sallamaya alıştırmak istemiyorum ama her halukarda çocuk ağladıgında beşikte yada ana kucagındayken sallıycam ben onu uyumadıgı zamanlarda uzun uzun sallamakla uğraşmak yerine takarım fişi sallanır kendi kendine :)) hem ev işi yaparken yada bi işim oldugundada kolaylık sağlar diye düşünüyorum o sallanırken ben işlerimi hallederim kullananlarda çok memnun şu linkte var bakıp bi fikir verin alsammı :
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/293824-sepet-besik.html
anakucağımı alsam yoksa fiyat olarak yarı yarıya anakucagı ...

Allah yardımcın olsun canım. ben de aynı durumdayım, şu anda yardım edecek kimse yok. annem doğuma yakın gelir. ben de saldım çayıra valla, hiçbir şey yaptığım yok izmirde yapabilirsem mevlütü bakarım dediğin yere. babam kemeraltını iyi bilir zaten, yıllarca orda çalıştı, onu götürürüm pazarlık yapmaya:))

yakamoz maşallah kızına. iyi olmuş gitmen, için rahatlamış. suyun azalması ciddi bir sorun olsa doktorun uyarırdı herhalde. ablam yeğenime hamileyken suyu azaldığı için bebeğin hareketleri azalmıştı, sezaryanla almıştı o yüzden doktor. ama 38. haftasındaydı o. şu anda öyle bir şey olmaz herhalde. bol su iç sen.

canım masallah allahım kucagımıza almayıda nasıp eder ınsallah
ben ana kucagı aldımcanım sallamayı danada dedıler alıstırma dedıler sen bılırsın ama ana kucagını tavsıye ederım

kızlar kendımı durduramıyorum sureklı yıyorum yıyorum aklıma yemekten baska bırsey gelmıyoo sızdemı oylesınız artık yemekten karnım agrıyo ama yıne yıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…