çok hevesim var izmirde mevlüt yapmaya, inşallah ramazandan önce gidip yapabilirim. burda yazın hiçbir arkadaşım kalmıyor çünkü( hem bebek şekeri alternatifim de çok.
hepimiz için okunuyor canım..
bende okuyabilirim mervecim, kaç tane okumamı istersin ve ne için okunacak,
kutlu doğum haftası içinmi
kızlar kötü bişeymi var yasin topluyosunuz bende 1 tane okurum
canım cok teşekkür ederim daha iyiiyim..cuma günü kontrolüm var işte bakalım ne olcak..ama kordosentez falan iyi cıktı cok sükür..hepinizden allah razı olsun..hepimiz iyi olalım inşllhhh...öpüyorum cok..
Hepimiz için okunuyor canım... 41 tane topluyoruz tamam listeye sizlerde dahilsiniz... 1 tane okunacak.
Hepimiz için okunuyor canım... 41 tane topluyoruz tamam listeye sizlerde dahilsiniz... 1 tane okunacak.
canım benim rabbimin kudretiyle herşey iyi olacak inşallah,
kent hastanesi tam karşıda benim evden görünüyor, bende badeyi orda doğum yapmıştım,
üzülme arkadaşım benim büyük kızımında doğuştan mesanesinde reflü varmış ve daha geçen yıl ortaya çıktı,
doğuştanmış oysaki....
rabbim şifa versin evlatlarımıza,
bizimde büyük konroller filmler haziranda,
doğurduğum gibi kızımın sağlığının peşinde koşturcaz,
inan hep iyi düşünüyorum ve dua ediyorum,
herşey çok güzel olacak inşallah..
Bodrumcum en son birine msj attım 10 dk. dolmadı tamam aldım msjını Allah kabul etsin canım ağzına sağılk, bebeğine gitsin inşallah :)))
Merhaba,
Özelden mesaj atamadım. Bende okuyabilirim. Yarın bebek alışverişine çıkıcam. Cuma günü cuma namazına kadar okumuş olurum. Bilmiyorum geç mi olur?:26:
YASİN-İ ŞERİF okuyacaklar...
1- Fatma
2- Bodrum81+
3- banayaklasma
4- Erendiz
5- JUSE
6- brcylmz00
7- karacham+
8- bebekpoyraz
9- mervenesli
10- Birce3535
11- agrin
12- bahe
13- yasil_haktanemin
14- escool+
15- Royalist
16- nurmeh+
17- ezgimEE
18- volveron
19- sevibade
20- sacrecoeur
21- solanin
+ koyduklarım okuyanlar kızlar benle birlikte 22 olduk ...
canım bebişlerimiz için bende 1 tane okuyabilirim cumaya kadar. benide ekleyin. allah kabul eder inş bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız ....
bence de git, senin bu ara sık oluyor sanki ağrı. için rahatlamış olur
ayyy sorma birce,
bide mevlüd işi var, doğum temizliği, mevlüd herşeyi kendim düşünmekten yoruldum...
mevlüdden sonra bende annemin yanına kaçasım var,
çok sıkıldım 2 gündür herşeye ağlayacak yer arıyorum,
dediğim yere bak hem çok güzel şeyler var, hemde uygun,
burda kızlar kendileri yaptı tanesini 750 ye getirdik diyolar
ben hazırın tanesini 1 e aldım..
ağrılar gecede devam edince bugün sabah ta kendimi iyi hissetmedim izin alıp doktora gittim kızlar bebeğim iyi çok şükür boyu 40 cm kilosu 1763 gr dedi doktor renklide de gösterdi yanakları şiş tombul yanaklı bi kızın olacak dediyalnız haberler çok iyi değil bebek dönmüş başaşağı durumda doktor biraz erken dönmüş ondan bu sancılar dedi mide bulantılarıda başladı aniden dedim hatta dün kustum bebek baskı yapıyor aşağıda oldugu için yoksa başka herhangi bir problem görünmüyor dedi . Sancılar devam edecek doğum sancısı sanma bunları bebek aşağıya biraz yakın onunda etkisi var dedi bide bebeğimin suyu azmış biraz doktor risk oluşturuyor demedi ama su az olunca erken doğum riski oluşmuyormu? rapor içinde bu pazrtesi değil diğer pazartesi gel dedi yani haftaya cumaya kadar çalışıyorum sonra izinliyim artık :) ay kızımın yüzünü gördüm ilk defa topacık suratı toplu yanakları minicik burnu ve ağzı var gözleride iri gibi çok tuhqaf oldum onu görünce sanki çocugumun olacagının daha çok farkına vardım canımmm ne tatlıydı eşim bile bi tuhaftı doktordan çıktım boyu 40 cm olmuş diyorum ben onu bırak yüzünü gördüm ya tombul yanaklı bişydi kızım diyip gülüyor şaşkın şaşkın
bu arada kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var anakucağı mı alsam sleepermı? (şu elektrikli otomatik sallanan beşik benzeri anakucağı olanlardan :) kraft dondy i begendim hem ana kucagı hem otomatik kendi kendine sallanıyor hem mama sandalyesi oluyor yükseltilip...Aslında sallamaya alıştırmak istemiyorum ama her halukarda çocuk ağladıgında beşikte yada ana kucagındayken sallıycam ben onu uyumadıgı zamanlarda uzun uzun sallamakla uğraşmak yerine takarım fişi sallanır kendi kendine :)) hem ev işi yaparken yada bi işim oldugundada kolaylık sağlar diye düşünüyorum o sallanırken ben işlerimi hallederim kullananlarda çok memnun şu linkte var bakıp bi fikir verin alsammı :
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/293824-sepet-besik.html
anakucağımı alsam yoksa fiyat olarak yarı yarıya anakucagı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?