2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu daha güzel tabiki,ben olsam bunu tercih ederdim ama biraz cicili bicili olsa daha güzel olmazmı hani bebek odası ya :)) tabi tercih meselesi sade olanlardan hoşlanıyosan güzel seçim ...

fıyatlar nsl e bebek te ?

bende bugun yıkama torbası aldım bakmadan almısım pembe almısım salak kafam bu kadarmı bakılmaz ya
:)))bende sacma sapan seylere bakıyorum heves ıste allahtan kardesım vardıda cok engelledı:))
fıyatlar nsl e bebek te ?
bana emzırme sutyenlerı ıc camasırları gecelık pahalı geldı onlar ıcın emınonune gıdıcem
ama dıger seyler ıcın secenek fazla yanı pahalısıda var ucuzuda keseye gore yan yastık mesela bebedor marka vardı 29 tl bı de benım aldıgım var aynı malzeme ozl benzer 16 tl kuvet 59 tl yede var 19 tl yede

bılmıyordum valla cnm ben yaa bız mdf aldık valla en ıyısı o sanırımmm :26:
bencede canım en iyisi o

esımde aynı seyı soledı hep ama ben buna bı takılı kaldım baska hıcbıseyı begenmedım

evet insan bişeyi beğenince gözüne artık hiçbiri güzel görünmüyor bende de oluyor o bende tam tersi çocuksu olsun diye tutturdum girdiğimiz mağazada en güzel pembe oda modeli sade bir model takım güzel tek kusuru sade olması başka bebek mağazasıda bulamadım şehri bilmediğimden hayallerimdeki gibi bi oda alamıycam bende galiba

slm kızlar bugun doktra gittik nst baglandık usg girdk oglum 2200 gram olmuş 31+5 de..45 cm boyu olmuş ...15 gun sonra tekrar kontrol cagırdı..bebişlerimiz hızla büyüyorr

yelkovancim ben alt degfistirme minderini falan ikeadan aldim orayada bakabilirsinnn ama fiyatini hatirlamiyorum
\

biz bebek arabamizi oradan aldik mutlu bebe caddebostan

ayy bende yarın ordan bakmaya karar verdım cunku bu e-bebekte 49 tl fıyattı pahalı geldı aklın yolu bır ıste:))

zaten bu alisverisler gezmene bahane :) yenide izine ayrildin tadini cikart

eger nevresim ihtiyacin olursa gundeliklerini yani gundelik dedigim desenli ama nakissiz iste linensin outletinde 20 tl ye aldik fiyati cok uygun baktiklarima gore viaportta vardi mutlaka baska yerlerde de outleti vardir
simdilik aklima bunlar geldi :)

memnunmusun tavsıyen varmı???

daha kullanmadim :) ama arastirdiklarim arasinda kolay kapandigi; hafif oldugu icin tercih ettim cevremden de hakkinda cok olumlu seyler duymustum
ben inglesina zippy free aldim insallah memnun kalacagim mutlu bebe nin de fiyati uygun gelmisti 1100 mu neydi galiba anakucagi ile beraber

aynen bu alısverısler bahane:)))
vıaporta nasıl gıdılıyor bılmıyorum ben mecıdıyekoyde oturuyorum yarın umranıyedekı ıkeaya gelıcem arabayla bakalım becerebılecekmıyımm:))
bu taraftakı ıkeanın yolu karısık gelıyor bana karsıdakını daha kolay bulabılecegımı dusunuyorum

bnm de sordugum soru memnunmusun dıye tabı kullanmadın :)))) sıtede yenıyım dun katıldım da yawas yawas :)) ıns bende ordan alıcam

viaport uzak gelir o zaman ya da havanin guzel oldugu bir gun gidebilirsin yaninda birisi ile ama
ikinci kopru yolundan duummm duuzzzz ankara istikametine temden gidiosun sabiha gokcen lehvasindan cikicaksin yol kenarinda gorunuo zaten

ikea icinde ikinci kopruden gelirkende sile cekmekoy sapagindan sapacaktin galiba ama tabi daha net baska birisinden ogrenmen daha mantikli olurdu ben kendime hic guvenemedim bu konuda :)

bende yol konusunda hıc kendıme guvenmem ama senın dedıgın dogru sıle cekmekoy tarafına donucem arkadasıma sordum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…