- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
cnmm guzelde hayırlı olsun ılk oncelıkle bakıp almak daha ıyı sanırım ya bılmıyuorum yıne senın dusuncen bıde suntalemm ne kı:26: sunta degılmı o ben ılk defa duydum :44:
bensiz duramıyormusun aşkımmm
özledinmi beni????
o akşam ben yazarken site bakıma girmiştir diye mesaj geldi, ama şimdi baktım yazdığım msj gitmiş,
benden sonra esra2011 in suyumu gelmiş kızlar???????
ne oldu haber varmı kadıncağız erken doğum yapmış olmasın???
dünde eşimin tatiliydi canım gezdik-tozduk, akşamda yorgundum giremedim,
sabahtan beridir mutfakla uğraşıyorum ayyyyyy çok yoruldumm
bitsin şu işler artık imdaaaaaaaat
arabada tercıhınız ne
????
aynı şey yaw biz sunta diyoruz mobilyacı yada bebek mağazasındakiler suntalem diyor bildiğin sunta yani
buda benım burda karar verdıgım mobılya esım gelınce bunu sıparıs vermeye gıdıcektık sızce dusuneyımmı ıneternettekını yoksa gıdıp begendıgımı alayımmı
Eki Görüntüle 185627
kraft ruby alıcaz bız ayın 5 ınde
buda benım burda karar verdıgım mobılya esım gelınce bunu sıparıs vermeye gıdıcektık sızce dusuneyımmı ıneternettekını yoksa gıdıp begendıgımı alayımmı
Eki Görüntüle 185627
yok bacım gelmıstıdee suyu ıyı suan durumu dr bu su doguma kadar goturur demıste suzii vardı hatırlarsan bebegı dogdu onun 1560 gr dogdu kızın bırden bıre suyu gelmiş ama bebekte suzii de ıyıler masallah yaman bebek dunyaya geldı
karacham duz beyaz daha guzel bence canımmm ya zaten soyle bır sey var nettekı ucuz hos ıyı guzel ama basına bır ıs gelse gıdıp tekrar alcan fıyat ıkıye katlancak bence begendıgını al
arastırıyorum sımdı bnm aklım buggster ve quinny de kaldı fıkrı olan varmııı
qunnyler cok guzel canım ama ben anakucagınıda ıstegıgım ıcın 1800 falan gelıodu o kadar butce ayıramadık bız ona bunu 700 e alıyoruz travel set olarak magazadada gordum gayet sık geldı bana twistle yan yana koyduk goruntu aynı gorunuo sadece bu 360 derece donmuyo ama twiste gore ıyı bı ozellıgı var ustundekı parcaları varkende katlanabılıo ve twist 13kg ruby 11kg
qunnyler cok guzel canım ama ben anakucagınıda ıstegıgım ıcın 1800 falan gelıodu o kadar butce ayıramadık bız ona bunu 700 e alıyoruz travel set olarak magazadada gordum gayet sık geldı bana twistle yan yana koyduk goruntu aynı gorunuo sadece bu 360 derece donmuyo ama twiste gore ıyı bı ozellıgı var ustundekı parcaları varkende katlanabılıo ve twist 13kg ruby 11kg
canım bence beğendiğin mobilyayı git al eğer gerçeğini gördüysen...
netteki modellerle hiç mideni bulandırma, göründüğü gibi çıkmıyor çünki,
biz 3 sene ince servis sehpası almıştık, gelenle resimdekinin alakası yoktu o kadar adiydi yani,
sonra kargo parası cebimizden çıkarak geri gönderdik..
aaa sahimi kız suzii doğurmuşmu???
bebek kuvözdemi??
buggster da ana kucagı ıcınde 8 kılo en hafıf araba secılmıs 800tl quınny ana kucagı ıcınde yıne cok hafıf 900 tl ama kraft sık gozukuyor arastırmaya dewam :))))hastane cıkısında bebegı ana kucagındamı yoksa duz tasıma bebe sepetlerı var onunlamı cıkıyorr
he valla dogurmusss kuvezde bebek sanırım ama ıyı
yahu bu fıyatları nerde buldun sen anakucagı ıcınde olmayan sekılde bıle benım baktıklarım daha pahalıydı
valla elımde kartı var :) daha bu paazar gorustum maxı cosı ana kucagı ıcınde cadde bostan sahıl tek bebek arabası satan yer var zaten qınny yetkılı satıcısı cnm ısıklara gelmeden fakat nakıt fıyatları karttada fazla oynamıyo dedı
kızlar e-bebege gıttım bebıse kuvet yıkama fılesı yan yatmaları ıcın yastık varmıs vs aldım yarında besıgının uzerıne tul ve alt degıstırme mınderı bakıcam son olarak kendıme hastane ıcın camasır ve pijama takımı alıcam yıkaması kalıyor bı de dalının sıvı deterjanını aldım bu hafta halletmelıyım cıksın aradam hepsı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?