2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnmm guzelde hayırlı olsun ılk oncelıkle bakıp almak daha ıyı sanırım ya bılmıyuorum yıne senın dusuncen bıde suntalemm ne kı:26: sunta degılmı o ben ılk defa duydum :44:

aynı şey yaw biz sunta diyoruz mobilyacı yada bebek mağazasındakiler suntalem diyor bildiğin sunta yani

yok bacım gelmıstıdee suyu ıyı suan durumu dr bu su doguma kadar goturur demıste suzii vardı hatırlarsan bebegı dogdu onun 1560 gr dogdu kızın bırden bıre suyu gelmiş ama bebekte suzii de ıyıler masallah yaman bebek dunyaya geldı

Son düzenleme:

canım bence görüp beğendiğini almak daha iyi olur, bi kere karar vermişsiniz zaten demek ki o kadar bütçe ayırabildiniz, internetteki riskli olur. açıkçası ben tulum bile almak istediğimde eşim çok razı olmuyor dokunmadan alıyorsun diye. mobilyayı uzun süre kullanacak bebeğin, kullanılan malzemenin sağlıklı olması da önemli... beğendiğiniz takım da şıkmış bu arada

karacham duz beyaz daha guzel bence canımmm ya zaten soyle bır sey var nettekı ucuz hos ıyı guzel ama basına bır ıs gelse gıdıp tekrar alcan fıyat ıkıye katlancak bence begendıgını al

canım bence beğendiğin mobilyayı git al eğer gerçeğini gördüysen...
netteki modellerle hiç mideni bulandırma, göründüğü gibi çıkmıyor çünki,
biz 3 sene ince servis sehpası almıştık, gelenle resimdekinin alakası yoktu o kadar adiydi yani,
sonra kargo parası cebimizden çıkarak geri gönderdik..

aaa sahimi kız suzii doğurmuşmu???
bebek kuvözdemi??

karacham duz beyaz daha guzel bence canımmm ya zaten soyle bır sey var nettekı ucuz hos ıyı guzel ama basına bır ıs gelse gıdıp tekrar alcan fıyat ıkıye katlancak bence begendıgını al

tamam o zaman saolun arkadaslar ben esıme hıc gostermıyım en ıyısı nettekını bugun bunu alcaz haftaya gelır

arastırıyorum sımdı bnm aklım buggster ve quinny de kaldı fıkrı olan varmııı

qunnyler cok guzel canım ama ben anakucagınıda ıstegıgım ıcın 1800 falan gelıodu o kadar butce ayıramadık bız ona bunu 700 e alıyoruz travel set olarak magazadada gordum gayet sık geldı bana twistle yan yana koyduk goruntu aynı gorunuo sadece bu 360 derece donmuyo ama twiste gore ıyı bı ozellıgı var ustundekı parcaları varkende katlanabılıo ve twist 13kg ruby 11kg

kızlar ne marka alırsınız bilmem ama, hafif ve kolay katlanabilir olmasına dikkat edin,
hantal arabalar pek kullanılmıyor, öylece kalıyor..

buggster da ana kucagı ıcınde 8 kılo en hafıf araba secılmıs 800tl quınny ana kucagı ıcınde yıne cok hafıf 900 tl ama kraft sık gozukuyor arastırmaya dewam :))))hastane cıkısında bebegı ana kucagındamı yoksa duz tasıma bebe sepetlerı var onunlamı cıkıyorr

he valla dogurmusss kuvezde bebek sanırım ama ıyı

yahu bu fıyatları nerde buldun sen anakucagı ıcınde olmayan sekılde bıle benım baktıklarım daha pahalıydı

yahu bu fıyatları nerde buldun sen anakucagı ıcınde olmayan sekılde bıle benım baktıklarım daha pahalıydı

valla elımde kartı var :) daha bu paazar gorustum maxı cosı ana kucagı ıcınde cadde bostan sahıl tek bebek arabası satan yer var zaten qınny yetkılı satıcısı cnm ısıklara gelmeden fakat nakıt fıyatları karttada fazla oynamıyo dedı

ben ıstanbulda deılım burda quinny baktım anakucagı olmadan 1400 dedı

kızlar e-bebege gıttım bebıse kuvet yıkama fılesı yan yatmaları ıcın yastık varmıs vs aldım yarında besıgının uzerıne tul ve alt degıstırme mınderı bakıcam son olarak kendıme hastane ıcın camasır ve pijama takımı alıcam yıkaması kalıyor bı de dalının sıvı deterjanını aldım bu hafta halletmelıyım cıksın aradam hepsı...

Son düzenleme:
nys saglık olsun bı an ben de acaba dedım yanlısmı hatırlıyorum dıye ama baktım karta doruu :) nys artık bunlar ısın eglencelı heyecanlı alışverışlerı hepımız ıcın

bende bugun yıkama torbası aldım bakmadan almısım pembe almısım salak kafam bu kadarmı bakılmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…