kızlar baksanıza ya sectıgım mobılyadan vazgecmek uzereyım bı sıte buldum cılektekı modeller var sıtede ve acayıp uygun fıyatları beyaz zürafalı buyuyen besıklıye bayıldım ben bı akıl verın bana
afiyet olsuuuunnn
hadi bende çıkayım artık birazcıkda yürüyeyim öptüm hepinizi
karar vermek lazım canımcım kendimi psikolojik olarak ona hazırlarım en azından, galiba sezeryen diycem bu gidişimde doktoraben ilk çocumda normal doğum diye gittim hastaneye.sabaha kadar bağır bağır olmadı.ertesi gün öğleğe doğru suyum boşaldı.beni acil sezeryana almışlardı.bence şimdiden normal mi sezeryan mi diye düşünüp kendinizi harap etmeyin.bi arkadaşım suni sancıyla normal doğum yaptı.10 dk sürmüş.bişi anlamadım abartıldığı gibi diilmiş dedi.her insan farklı yaşayabilir doğumu.önemli olan hayırlısını istemek.allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah...
ee ben ne ye göre karar verecem şimdi yatopikteki kızlar bir ara bahsetmişti ama, sigortalılarda iş yeri maaş vermiyor sigortadan alıyorlar diye biliyorum, bizim için de geçerli mi ki? sonuçta bizim maaşımız yatacak zaten. ama varsa böyle bir şey süper olur.
doğum da kişiden kişiye değişir bence. dayanıklılıkla ve yaşananlarla ilgili biraz. benim çevremde kesinlikle normal yap diyenler de var, yine olsa yine sezaryan yaparım diyenler de.
fiyatı çok uygun canım ama detaylara dikkat et dolap 2 kapılı diyo resimde 3 kapılı göstermiş mdfmi suntalemmş yazmamış sunta dır büyük ihtimal bide büyüyen beşik değil ondan fiyat düşük benim begendiğim 1600 ama dolap 3 kapılı beşiği büyüyor ve mdf tabi uyku seti ve yatağıyla 1800 e gelecekbende dıyorum nıe kımse yazmıo bıse sıteyı eklemeyı unutmusum bakın sızde sızınde ısınıze yarar
Bebek Odası 705 TL'den Ücretsiz Kargo
karacham bazı resimler açmıyo burda yaa seninkinide açmadı göremedim bu arada kızlar bim e çocuk arabası geliyomuş cuma günü 3 tekerlekli olandan alacak olan avrsa haber veriyim dedim 99 tl
selammmmmmm biraz mutlu biraz hüzünlüyüm izne ayrıldım yarın raporu almaya giiyorum doktoraşimdiye kadar üfleye püfleye gidiyodum bu hafta bitsinde izne ayrılim diye şimdide boşluğa düştüm gibi ee napcam ben hergün evde patlıycam sıkıntıdan diye sıkıntı etmeye başladım kendi kendime anormalmiyim neyim
karar vermek lazım canımcım kendimi psikolojik olarak ona hazırlarım en azından, galiba sezeryen diycem bu gidişimde doktora
ee ben ne ye göre karar verecem şimdi yapek de dayanıklı oldugumuz söylenemez hani bu arada bugün sgkyı aradım kurumdan maaş alıyorsanız bizden artı bir ücret alamıyorsunuz almazsanız raporlu oldugunuz gün sayısının 3 te 2 si kadar ödeme yapıyoruz diyor milli eğitime sordum maaşlarınızı yatırıyoruz herhangi bi kesinti olmuyor doğum izninde dedi ama sgk nın bahsettiği işgöremezlik ödeneği yönetmelikte geçen doğum yardımı ayrı bişy ayrıntıları yazıyor bakarsın , kimden doğru bilgi alacam bilmiyorum ama herkes farklı bişy söylüyor doğum yardımı konusunda inşallah alırız süper olur
fiyatı çok uygun canım ama detaylara dikkat et dolap 2 kapılı diyo resimde 3 kapılı göstermiş mdfmi suntalemmş yazmamış sunta dır büyük ihtimal bide büyüyen beşik değil ondan fiyat düşük benim begendiğim 1600 ama dolap 3 kapılı beşiği büyüyor ve mdf tabi uyku seti ve yatağıyla 1800 e gelecek
canım dıkkat et 3 kapıya cıkarabılıomus buyuyen besık tercıh edebılıosun ole olunca 990 oluo fıyatı ama benım burdan daha once begendıgım 2000 yarı yarıya fark var bı ınceleyın gayet ıyı gorunuyo ya
sevibadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84:
sevıbade nerdesın kız sen dunde yoktunnn aksam ustuuu merak ettımmm
selammmmmmm biraz mutlu biraz hüzünlüyüm izne ayrıldım yarın raporu almaya giiyorum doktoraşimdiye kadar üfleye püfleye gidiyodum bu hafta bitsinde izne ayrılim diye şimdide boşluğa düştüm gibi ee napcam ben hergün evde patlıycam sıkıntıdan diye sıkıntı etmeye başladım kendi kendime anormalmiyim neyim
karar vermek lazım canımcım kendimi psikolojik olarak ona hazırlarım en azından, galiba sezeryen diycem bu gidişimde doktora
ee ben ne ye göre karar verecem şimdi yapek de dayanıklı oldugumuz söylenemez hani bu arada bugün sgkyı aradım kurumdan maaş alıyorsanız bizden artı bir ücret alamıyorsunuz almazsanız raporlu oldugunuz gün sayısının 3 te 2 si kadar ödeme yapıyoruz diyor milli eğitime sordum maaşlarınızı yatırıyoruz herhangi bi kesinti olmuyor doğum izninde dedi ama sgk nın bahsettiği işgöremezlik ödeneği yönetmelikte geçen doğum yardımı ayrı bişy ayrıntıları yazıyor bakarsın , kimden doğru bilgi alacam bilmiyorum ama herkes farklı bişy söylüyor doğum yardımı konusunda inşallah alırız süper olur
fiyatı çok uygun canım ama detaylara dikkat et dolap 2 kapılı diyo resimde 3 kapılı göstermiş mdfmi suntalemmş yazmamış sunta dır büyük ihtimal bide büyüyen beşik değil ondan fiyat düşük benim begendiğim 1600 ama dolap 3 kapılı beşiği büyüyor ve mdf tabi uyku seti ve yatağıyla 1800 e gelecek
hangi marka bu canım ?
[/QUOTE]karacham;18918889 canım dıkkat et 3 kapıya cıkarabılıomus buyuyen besık tercıh edebılıosun ole olunca 990 oluo fıyatı ama benım burdan daha once begendıgım 2000 yarı yarıya fark var bı ınceleyın gayet ıyı gorunuyo ya
Büyüyebilen Bebek Odası 885 TL'den Ücretsiz Kargo (5 Parça)
bak burdan bak canım begendıgım bu benım
suntalem se tercih etme bence canım beşiği iki çeksen altı kırılır kağıt gibi oluyolar özellikle mdf olmasına dikkat ediyorum ben mağazalarda bakarken,beşiği büyütünce daha sonrada kullanılacak ömrü uzun olmaz suntanın büyüyen almak mantıksız olur zaten ama mdf ise fiyat çok iyi ...Mağazada bana verdikleri katalogda da aynı ürünler vardı belis in kataloguydu ama burda farklı bir marka yazıyor :26: aynı ürünlerimi üretiyolarki :26:
Büyüyebilen Bebek Odası 885 TL'den Ücretsiz Kargo (5 Parça)
bak burdan bak canım begendıgım bu benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?