2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben de çıkıyorum kızlar..dişçiye gitcem şimdi bakalım ne dicek:18:

kendinize iyi bakın...

karacham bazı resimler açmıyo burda yaa seninkinide açmadı göremedim bu arada kızlar bim e çocuk arabası geliyomuş cuma günü 3 tekerlekli olandan alacak olan avrsa haber veriyim dedim 99 tl

hadi bende çıkayım artık birazcıkda yürüyeyim öptüm hepinizi

selammmmmmm biraz mutlu biraz hüzünlüyüm izne ayrıldım yarın raporu almaya giiyorum doktora şimdiye kadar üfleye püfleye gidiyodum bu hafta bitsinde izne ayrılim diye şimdide boşluğa düştüm gibi ee napcam ben hergün evde patlıycam sıkıntıdan diye sıkıntı etmeye başladım kendi kendime anormalmiyim neyim

karar vermek lazım canımcım kendimi psikolojik olarak ona hazırlarım en azından, galiba sezeryen diycem bu gidişimde doktora

ee ben ne ye göre karar verecem şimdi ya pek de dayanıklı oldugumuz söylenemez hani bu arada bugün sgkyı aradım kurumdan maaş alıyorsanız bizden artı bir ücret alamıyorsunuz almazsanız raporlu oldugunuz gün sayısının 3 te 2 si kadar ödeme yapıyoruz diyor milli eğitime sordum maaşlarınızı yatırıyoruz herhangi bi kesinti olmuyor doğum izninde dedi ama sgk nın bahsettiği işgöremezlik ödeneği yönetmelikte geçen doğum yardımı ayrı bişy ayrıntıları yazıyor bakarsın , kimden doğru bilgi alacam bilmiyorum ama herkes farklı bişy söylüyor doğum yardımı konusunda inşallah alırız süper olur
bende dıyorum nıe kımse yazmıo bıse sıteyı eklemeyı unutmusum bakın sızde sızınde ısınıze yarar
Bebek Odası 705 TL'den Ücretsiz Kargo
fiyatı çok uygun canım ama detaylara dikkat et dolap 2 kapılı diyo resimde 3 kapılı göstermiş mdfmi suntalemmş yazmamış sunta dır büyük ihtimal bide büyüyen beşik değil ondan fiyat düşük benim begendiğim 1600 ama dolap 3 kapılı beşiği büyüyor ve mdf tabi uyku seti ve yatağıyla 1800 e gelecek
karacham bazı resimler açmıyo burda yaa seninkinide açmadı göremedim bu arada kızlar bim e çocuk arabası geliyomuş cuma günü 3 tekerlekli olandan alacak olan avrsa haber veriyim dedim 99 tl

hangi marka bu canım ?

sevibadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84:

sevıbade nerdesın kız sen dunde yoktunnn aksam ustuuu merak ettımmm

bensiz duramıyormusun aşkımmm
özledinmi beni????
o akşam ben yazarken site bakıma girmiştir diye mesaj geldi, ama şimdi baktım yazdığım msj gitmiş,
benden sonra esra2011 in suyumu gelmiş kızlar???????
ne oldu haber varmı kadıncağız erken doğum yapmış olmasın???
dünde eşimin tatiliydi canım gezdik-tozduk, akşamda yorgundum giremedim,
sabahtan beridir mutfakla uğraşıyorum ayyyyyy çok yoruldumm
bitsin şu işler artık imdaaaaaaaat

hos geldın cnmmmmmm sevındım valla kız ne guzel oldu ıste ızne ayrılmısın bıraz dınlen rahat et evde bebek ıyıce gelıssın sezeryan hıı bende aynı dıcemm hehehehe dedıgın gıbı bızım aldıgımz oda takımı ıkı kapılı oda dar dıe ben ıstege gore oyle yaptırdım alt cekmecelerı fulll buyuk ama medefe sunta ıyı olmuyorr yaaa

Son düzenleme:
[/QUOTE]

suntalem se tercih etme bence canım beşiği iki çeksen altı kırılır kağıt gibi oluyolar özellikle mdf olmasına dikkat ediyorum ben mağazalarda bakarken,beşiği büyütünce daha sonrada kullanılacak ömrü uzun olmaz suntanın büyüyen almak mantıksız olur zaten ama mdf ise fiyat çok iyi ...Mağazada bana verdikleri katalogda da aynı ürünler vardı belis in kataloguydu ama burda farklı bir marka yazıyor :26: aynı ürünlerimi üretiyolarki :26:

suntalem se tercih etme bence canım beşiği iki çeksen altı kırılır kağıt gibi oluyolar özellikle mdf olmasına dikkat ediyorum ben mağazalarda bakarken,beşiği büyütünce daha sonrada kullanılacak ömrü uzun olmaz suntanın büyüyen almak mantıksız olur zaten ama mdf ise fiyat çok iyi ...Mağazada bana verdikleri katalogda da aynı ürünler vardı belis in kataloguydu ama burda farklı bir marka yazıyor :26: aynı ürünlerimi üretiyolarki :26:[/QUOTE]

muhtemelen kendılerı yapıolardır

muhtemelen kendılerı yapıolardır[/QUOTE]

canım modeller çok hoş görünüyor ama fiyat önemli derecede düşük, ben kalitesinden şüphelenebilirdim bu durumda, gidip görme gibi bi imkan var mı ki? biz de bebek odası baktığımızda en uygunları 1.700 falandı, mdf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…