2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bilmiyorum fatma, bakalım günler ne gösterecek...
Zaten eşim istiyor 2. çocuk....
Belki dediğin gibi, öyküyü kucağıma alınca bi kardeş daha yapmak isterim, bilmiyorum...Nasip...

iyi günlerde kullansın minnoş kızın çok güzel ....suzi için çok sevindim

sana katılıyorum selıncım 2 kız yada 2 erkek ıyı ama otekı turlu hayat sartları cok zorrrr

günaydın güzel anneler. 2 günlük istirahattan sonra işteyim bende. pek takip edemedim 2 gündür. neler oldu neler bitti pek bi fikrim yok. tek bildiğim yaman beyin aceleci davrandığı. allahım uzun ömürler versin...

günaydın iyiyiz işte yuvarlanıp gidiyoz sen nasılsn

İyiyiz fmg, sen nasılsın...

günaydın hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın

iyiiyiizzz sen... dinlenebildin mi dun halsizdinn

fmg senincr gobek deligin agriodu benimde agrio dunden berii cevresii

hoşbulduk günaydın kızlar.
bugün biraz daha iyiyim. dün akşama kadar migren ağrısıyla uğraştım. halsizliğim ondanmış.
midem bulandı, soğuk terledim, başım ağrıdı. kötü bir gün atlattım.
şimdi iyiyim çok şükür.

Zinkerbel hala ağrıyor göbek deliğim. morluğu da geçmedi

agrıyacakda oda kalabalık oflayıp puflayamaıyom yaa burdan yazam dedim... uff işe gelmek istemiyorum pek

günaydın fmg.

günaydın kızlarrr

kız benimde gidiyor net yazamıyporum kimssyeee..

Zinkerbel teşekkür ederim .. Sezeryan için gün alıyorsun nasıl yer yokmuş birden mi gittiler..

Fmg günaydınn

Günaydın kızlar, bu habere çok sevindim.. Sabah sabah moral oldu... Sizler nasılsınız kızlar.

günaydın nasılsınız bugün

Sizlere de günaydınlarrrrr......

Günaydın kızlar, bu habere çok sevindim.. Sabah sabah moral oldu... Sizler nasılsınız kızlar.

gunaydınnn canımmmm

ya kuzuuuuuuuu pembesıde cok guzelmıssssssss

günaydın nasılsınız bugün
gunaydın fıstıkkk

aa tamam tamam bakmıştım ben buna netten hatırladım yeşilini de gördüm güzelmiş ama canım yaa beğendim bende güle güle yatsın öykü hanım

kızlar günaydınnn.suziye çok sevindim ya.))

Günaydın kızlar....
Nasılsınız...Suziiye evet, hepimiz çok sevindik, inşallah bebişini evine götürdüğü günleri de yazacak bize...

kuzuuu neredden. ogrendinnnn
ayy masallah yamana
agladim ya yineee
masalllaaahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…