şimdi miyomunda gidicek öle düşün onunda etkisi vardı.. ilk geelik her zaman zor belki daha kolay geçiçek öle deme her yerde istemiyorum başka diye kardeşsiz ne kadr zorluk çeker oda Allah korusun size bişey oldugunda 2 kardeş bu koskoca dünyada birbirinin destekçisi olur biribiine koşar gider hep arkadaş peşinde mi koşacak... bence kestirip atma bi öykücük gelsin dnyaya bakalım dr ne diyecek sorarsın
Eki Görüntüle 185907
Cnım buna benziyor...
Alttan fermuarlı..İçinde alt açma yeri var, müzikli...Biz ayrıyetten müzikli sallanan oyuncaklardan hediye aldık, çok ısrar ettik ama...
Üstteki cibinlik çıkartılabiliyor, ister böyle kullanabiliyorsun, istr çıkarıp normal olarak kullanabiliyorsun, benim içime sindi de, renk konusunda uyuz oldum eşime o kadar...
İçine mantar desenli uyku seti aldık ki o çok güzel...
Eve getirdiklerinde resimlerini çeker eklerim inşallah...
ben biraz farklı düşünüyorum 2 kız veya 2 erkek iyi de biri farklı olursa evlenene kadar oluyor destek sonra el kızı ya da el oğlu giriyor araya.yok hiçbiri girmese hayat şartları uzaklaştırıyor kardeşleri. genelleme yapmak doğru değil belki ama çevremde gördüklerim ve yaşadıklarım bu yönde oldu
günaydın nasılsınız bugün
kız benimde gidiyor net yazamıyporum kimssyeee..
Zinkerbel teşekkür ederim .. Sezeryan için gün alıyorsun nasıl yer yokmuş birden mi gittiler..
Fmg günaydınn
sana katılıyorum selıncım 2 kız yada 2 erkek ıyı ama otekı turlu hayat sartları cok zorrrr
iyi günlerde kullansın minnoş kızın çok güzel ....suzi için çok sevindim
günaydın iyiyiz işte yuvarlanıp gidiyozsen nasılsn
İyiyiz fmg, sen nasılsın...
günaydın hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
iyiiyiizzz sen... dinlenebildin mi dun halsizdinn
fmg senincr gobek deligin agriodu benimde agrio dunden berii cevresii
agrıyacakda oda kalabalık oflayıp puflayamaıyom yaa burdan yazam dedim... uff işe gelmek istemiyorum pek
günaydın fmg.
günaydın kızlarrr
kız benimde gidiyor net yazamıyporum kimssyeee..
Zinkerbel teşekkür ederim .. Sezeryan için gün alıyorsun nasıl yer yokmuş birden mi gittiler..
Fmg günaydınn
Günaydın kızlar, bu habere çok sevindim.. Sabah sabah moral oldu... Sizler nasılsınız kızlar.
Günaydın kızlar, bu habere çok sevindim.. Sabah sabah moral oldu... Sizler nasılsınız kızlar.
Eki Görüntüle 185907
Cnım buna benziyor...
Alttan fermuarlı..İçinde alt açma yeri var, müzikli...Biz ayrıyetten müzikli sallanan oyuncaklardan hediye aldık, çok ısrar ettik ama...
Üstteki cibinlik çıkartılabiliyor, ister böyle kullanabiliyorsun, istr çıkarıp normal olarak kullanabiliyorsun, benim içime sindi de, renk konusunda uyuz oldum eşime o kadar...
gunaydın fıstıkkkgünaydın nasılsınız bugün
Eki Görüntüle 185907
Cnım buna benziyor...
kızlar günaydınnn.suziye çok sevindim ya.))
günaydın güzel anneler. 2 günlük istirahattan sonra işteyim bende. pek takip edemedim 2 gündür. neler oldu neler bitti pek bi fikrim yok. tek bildiğim yaman beyin aceleci davrandığı. allahım uzun ömürler versin...
iyiyiz canım sen
günaydın kızlar...
Günün en güzel haberini ben vericem size...Hiç şüphem yok, günün en güzel haberi bu...
Suzii dün yaman beyi kucağına almış, dokunmuş...Onunla konuşmuş...
Yamanın da kalp atışları 138 ken 150 ye fırlamış..Heyecan yapmış kuzum annesiyle tanışınca....
Çok güzeldi diyor, ellerimi yıkamadım hiç hala yaman kokuyor diyor....
Kucağına verdiklerine göre, demek herşey yolunda, inşallah en kısa zamanda küvezden de çıkar, o haberlerini de duyar seviniriz...
kızlar günaydınnn.suziye çok sevindim ya.))
günaydın kızlarrr
Günaydın kızlar....
Nasılsınız...Suziiye evet, hepimiz çok sevindik, inşallah bebişini evine götürdüğü günleri de yazacak bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?