2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım, iyiyiz sen nasılsın..
Sağol, daha iyileri sizin bebişlere inşallah..
bende iyiyim çok şükür

geçmiş olsun
gunaydınnn canımmmm

ya kuzuuuuuuuu pembesıde cok guzelmıssssssss

gunaydın fıstıkkk
günaydın canım

kuzuuu neredden. ogrendinnnn
ayy masallah yamana
agladim ya yineee
masalllaaahhhhh

kızım beni buraya boşuna mı mıhtar yaptılar.....
Ya suziiye özel mesaj atacaktım forumdan, özel mesaj kutusu doluymuş...
O yüzden face.den mesaj attım...Foruma giremese de face.i pek ihmal etmiyor, hemen cevaplamış...
Ordan öğrendim...Gelişmeleri yazarım demiş zaten, yazarsa haber veririm ben de size..
Ama çok duygusal, zor günler geçiriyor..Sürekli ağlıyorum falan yazmış, moral verici şeyler yazdım hep..Belli ki burda biz hepimiz bişeyler yazınca kötü oluyor...
İnşallah ama iyi haberlerle gelecek....Baksana yaman bey iyiymiş, inşallah en kısa zamanda annesinin kollarında olacak...

helal olsunnn :)))))
korkulur sendenn

fmggcimm benimkiside morardii

:80:

gule gule kullansın mınık odasınıı:) ee resımler nerde ıpekkkk:):):)

ama emınımkı yesılıde guzeldır canımmm:))))))
dur hemen çekiyorum

zordur tabi hastaneden kucağında bebekle çıkmak hepimiz hayali bebişi bırakıp eve dönmek çok zordur
neyseki yaman bey iyiymiş allah hepimizin bebeklerine sağlık versin

:80:
ama emınımkı yesılıde guzeldır canımmm:))))))

Gelince resmini çekerim görürsünüz...
Ya güzel ama, eşimin tavrına bozuldum ben...Yoksa yeşilmiş pembeymiş çok önemli değil aslında...
Güzellikle deseydi bak 2. çocuk olabilir, erkek olursa ortak bi renk alalım falan diye anlayacaktım da..
Israr etti yeşilde...Ona bozuldum...

ya benim esim , babam falan karnimin boytuna alisamadilar yanimdan gecerken, ceketlerini giyerken, kapi acarken hep karnima carpilar kakilmisa dondum ya

Kuzu eşinin hala erkek çocuk umudu var demek ki:))) Aman bence de yeşil daha iyidir.. Herşeyde pembe olmazki ama şunu diyim park yataklar çabuk dağılıyor, ikinciye kalır mı bilmem.. Benimde bir komşum var tutturmuş yok bu erkek falan diye, her doktora gittiğimde soruyor, srodun mu kız mı erkek mi diye.. Diyorum ben erkek yapamam, bu kız anlatıyorum anlamıyor ya deli oldum.. Diyorum ki ben merak edipte doktrora sormuyorum ki zaten..

fmggcimm benimkiside morardii

Ağrın var mı peki? benim ağrı da yapıyor ama doktorum önemli bişey yok dedi.

Selinsu benim de sol elimde uyuşma olmuştu. ödemden kaynaklanıyormuş.
stres topları var ya yumuşak. öyle bir top alıp elinde sıkman gerekiyor. kaslar çalışınca ödem azalıyormuş. benimki öyle geçti.

bizde de tam tersi ben kırmızı gri karışık istiyorum ilerde kız olursa ona da kullanırız diye ama eşim mavigride ısrar ediyor yok efendim erkek kırmızıda yatarmıymış giyermiymiş die herşeyi mavi olcak.bebek arabası da siyah istiyor. br kızım olursa göstercem ama ona herşeyi pembe olcak

Anaaaaa tickerımdaki bebek bile doğum pozisyonunu almış benim kız hala almadı.. Of anacım ne ters çocuklarım var ya..

canım yaa bozuldugun gucendıgın sey bu olsunnn.. erkekler bazen anlamıyoalr bıde bız sımdı daha duygusalızyaa ılerde oykuye anlatacak anı olur:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…