bende iyiyiim canım dün bebeğin odası kuruldu gidip gelip odaya bakıyorum
bende iyiyim çok şükürGünaydın canım, iyiyiz sen nasılsın..
Sağol, daha iyileri sizin bebişlere inşallah..
geçmiş olsunhoşbulduk günaydın kızlar.
bugün biraz daha iyiyim. dün akşama kadar migren ağrısıyla uğraştım. halsizliğim ondanmış.
midem bulandı, soğuk terledim, başım ağrıdı. kötü bir gün atlattım.
şimdi iyiyim çok şükür.
Zinkerbel hala ağrıyor göbek deliğim. morluğu da geçmedi
Sizlere de günaydınlarrrrr......
günaydın canımgunaydınnn canımmmm
ya kuzuuuuuuuu pembesıde cok guzelmıssssssss
gunaydın fıstıkkk
bende iyiyiim canım dün bebeğin odası kuruldu gidip gelip odaya bakıyorum
Biliyorum....
kızlar benim de sağ elim 3 gündür uyuşuyor.özellikle sabahları uyandığıda hem şiş gibi oluyor siz de var mı bu?
kuzuuu neredden. ogrendinnnn
ayy masallah yamana
agladim ya yineee
masalllaaahhhhh
uyuşma oluyo ama şişlik hissetmedimkızlar benim de sağ elim 3 gündür uyuşuyor.özellikle sabahları uyandığıda hem şiş gibi oluyor siz de var mı bu?
hoşbuldukgünaydın kızlar hoşgeldiniz
güle güle kullansın . orda yatsaydın
inşallah. pek bi bilgim yok takip edemedim ama kaç kg doğmuş 31. haftada doğdu galiba dimi. sağlığında bi problem varmıymış?
kızım beni buraya boşuna mı mıhtar yaptılar.....
Ya suziiye özel mesaj atacaktım forumdan, özel mesaj kutusu doluymuş...
O yüzden face.den mesaj attım...Foruma giremese de face.i pek ihmal etmiyor, hemen cevaplamış...
Ordan öğrendim...Gelişmeleri yazarım demiş zaten, yazarsa haber veririm ben de size..
Ama çok duygusal, zor günler geçiriyor..Sürekli ağlıyorum falan yazmış, moral verici şeyler yazdım hep..Belli ki burda biz hepimiz bişeyler yazınca kötü oluyor...
İnşallah ama iyi haberlerle gelecek....Baksana yaman bey iyiymiş, inşallah en kısa zamanda annesinin kollarında olacak...
dur hemen çekiyorum:80:
gule gule kullansın mınık odasınıı:) ee resımler nerde ıpekkkk:):):)
ama emınımkı yesılıde guzeldır canımmm:))))))
kızım beni buraya boşuna mı mıhtar yaptılar.....
Ya suziiye özel mesaj atacaktım forumdan, özel mesaj kutusu doluymuş...
O yüzden face.den mesaj attım...Foruma giremese de face.i pek ihmal etmiyor, hemen cevaplamış...
Ordan öğrendim...Gelişmeleri yazarım demiş zaten, yazarsa haber veririm ben de size..
Ama çok duygusal, zor günler geçiriyor..Sürekli ağlıyorum falan yazmış, moral verici şeyler yazdım hep..Belli ki burda biz hepimiz bişeyler yazınca kötü oluyor...
İnşallah ama iyi haberlerle gelecek....Baksana yaman bey iyiymiş, inşallah en kısa zamanda annesinin kollarında olacak...
:80:
ama emınımkı yesılıde guzeldır canımmm:))))))
uyuşma oluyo ama şişlik hissetmedim
hoşbulduk
yatak olsa yatardım
Gelince resmini çekerim görürsünüz...
Ya güzel ama, eşimin tavrına bozuldum ben...Yoksa yeşilmiş pembeymiş çok önemli değil aslında...
Güzellikle deseydi bak 2. çocuk olabilir, erkek olursa ortak bi renk alalım falan diye anlayacaktım da..
Israr etti yeşilde...Ona bozuldum...
fmggcimm benimkiside morardii
benimde geceleri bacagima kramp giriyor sabahlari hep aciyor yururken
hayirlisi ile 36. haftayi gorsek de cumleten rahatlasak be
Ya güzel ama, eşimin tavrına bozuldum ben...Yoksa yeşilmiş pembeymiş çok önemli değil aslında...
Güzellikle deseydi bak 2. çocuk olabilir, erkek olursa ortak bi renk alalım falan diye anlayacaktım da..
Anaaaaa tickerımdaki bebek bile doğum pozisyonunu almış benim kız hala almadı.. Of anacım ne ters çocuklarım var ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?